Kas sa soovid, et sinu unistus või unistused läheksid täide? Kui jah, siis võid proovida selle teele saatmiseks spetsiaalset rituaali valmistada. Nõiduslik maagiatöö aitab sinu soovidel täituda ja rituaalide tegemine annab lisajõudu selleks, et need täituda saaksid. Rituaalide tegemist kasutatakse selleks, et enda sees olevaid unistusi õigesti enda Auraväljast tuleviku poole teele saata. See on viis, kuidas sa saad unistuse kanaldada täpselt õigesse kohta, et see tuleviku jaoks endale ruumi saaks teha.

Seda sama rituaali võid teha enda elu jooksul nii palju, kui sul selleks soovi on. Kuid ühte asja pead sa meeles pidama - rituaali tegemise jaoks läheb sul vastavat tuju vaja. Sellist tuju, kus sa tõepoolest oled unistamise lainel ja kus sa oled väga motiveeritud ning inspireeritud olekus. Selline emotsionaalne seis suurendab selle rituaali toimet.

Teiseks pead sa mõistma, et ühe rituaali ajal saab saata vaid ühe unistuse täitumiseks teele. Seega üks unistus läheb korraga teele ja kui sul on soov veel teisigi saata, siis sa pead uuesti selle sama rituaali läbi tegema. Ühel ja samal päeval võid ka mitu rituaali korraga teha, kuid ma soovitan siiski vaid ühte korraga. Seda ennekõike selleks, et sa ei suuda väga mitmele erinevale unistusele korraga keskenduda. Selliseljuhul läheb energia laiali ja parem on teha neid erinevatel päevadel.

Annan sulle soovituse, millal ja kus seda rituaali teha

Unistuste teele saatmise rituaali on hea teha neljal erineval Kuu faasi õigel päeval ehk Täiskuu, Noorekuu, Kuu esimese veerandi ja Kuu viimase veerandi loomise päeval. Unistuste rituaali tee enda kodus täpselt sellises kohas, kus sa ennast mugavalt tunned.

Vali Kuu faas teadlikult!

Kui sa soovid unistuste teele saatmise rituaali teha, siis ole hea vali endale sobiv Kuu faas, millal sa seda rituaali võiksid teha. Erinevate Kuu faaside kuupäevadest annan ma alati teada enda pühapäevastest artiklites, kus kirjutan nädala kosmilise väe ja tähtsama Kuu faasi kohta. Sealt leiad kuupäeva läheneva Kuu faasi kohta.

TÄISKUU - Täiskuu vali unistuste teele saatmiseks siis, kui sul on soov seotud materiaalsusega, armastusega, küllusega, millegi uue ellu loomisega, kaitsega. Täiskuud võib tegelikult kasutada ka nende unistuste teele saatmiseks, mida sa ei suuda ära kategoriseerida.

NOORKUU - Noorkuu ajal on soodne teele saata enda unistusi, mis on seotud uue armastusega, kirega, romantikaga, tööeduga, ärilise eduga, lihtsalt teatud elementi õnne toomisega, Inglitega, hingedega kontakteerumisega ja uute projektide käivitamisega.

KUU ESIMENE VEERAND - Kuu esimese veerandi loomise ajal saada teele unistused, mis on seotud intuitsiooniga, telepaatiaga, astraalrännakutega, Inglitega, hingedega kontakteerumisega, suhte taastamisega, sõprusega, perekonnaga ja armastusega.

KUU VIIMANE VEERAND - Kuu viimase veerandi loomise ajal tehakse unistuste rituaali, mis on seotud tervisega, vana armastusega, vana töökohaga, minevikuga, emotsionaalse valu vabastamisega, halbadest harjumustest vabanemisega, halva eemale tõrjumisega, kaitse suurendamisega ja needuslike jõudude vabastamisega.

RITUAALI JAOKS LÄHEB SUL VAJA:

1. Salvei oksa või rituaalitõrvikut

2. Tikke

3. Salvei viirukit

4. Mäekristalli tippu

5. Girasoli poleeritu kujul

6. Paber

7. Pliiats

Rituaali tegemiseks sea end mugavasse positsiooni, kus sa saad mediteerima ja lõõgastuma hakata. Sea väeesemed enda ette, et sa saaksid rituaali hakata teele saatma.

Kui sa oled unistamise teele saatmiseks valmis, siis hakka oma unistuse peale mõtlema ja seda ette visualiseerima. Kui sa tunned, et sa oled juba sellise energialaine enda sees kätte saanud, mis on sind positiivseks ja optimistlikuks sellel teemal muutnud, siis alusta rituaali teele saatmist.

Ennekõike sea Salvei viiruk enda lähedal suitsema, peale seda sea ka Salvei taim suitsema. Võta Salvei taim ja keeruta veidi seda enda näo kohal ehk enda Kroontšakra vahetus läheduses. See aitab sinu meeled puhtaks teha, et Kroontšakra aitaks sinu soovil teele minna. Kui Kroontšakra on puhastatud ja avatud, siis suure tõenäosusega sinu rituaal ka õnnestub. Seega on väga oluline selles rituaalis kasutada Salveid nii viirukina kui ka rituaalitaimena.

Kui Kroontšakra on ära puhastatud, siis see hakkab nüüd tänu Salvei viirukile aktiveeruma ja selle rituaali jaoks töötama. Seda kõike tehes pead sa kindlasti oma unistuse peale mõtlema ja seda visualiseerima. Seda sa pead kogu selle rituaali vältel tegema. Pane Salvei rituaalitaim kõrvale ja nüüd võta enda ühte kätte Mäekristallist tipp ning teise Girasol.

Hoia kristalle enda peopesa sees ja unista edasi. Soovi korral sule silmad ja unista ning tee seda täpselt nii kaua, kui sa ise soovid seda teha. Mõtle enda unistuse peale nii nagu see oleks sinu elus. Fantaseeri ja loo sellest kujutluspilt. Võid samal ajal soovida oma mõtetes ja paluda Ingleid sind aitama, et nad abistaksid sind selle unistuse täitumise juures.


Kui sa tunned, et sa oled piisavalt kaua kristalle käes hoidnud ja tunnetad, et sa oled enda sõnumi ilusti edastanud, siis mine edasi järgmise sammuga.

See, miks neid kristalle just selles rituaalis vaja on, selleks on oma põhjus. Mäekristall talletab sinu unistuse enda sisse ja Girasol loob sellele unistusele kaitse ümber, et see saaks täide minna ilma segavate faktoriteta. Seega need kristallid teevad selles rituaalis koostööd.

Nüüd aseta need kristallid enda ette ja võta järgmiseks kasutusele paber ning pliiats. Kirjuta paberile enda unistus täpselt nii, kuidas sa seda soovid teha. Kui soovid märksõna kirjutada, siis tee seda ja kui soovid lause kirjutada, siis ka see on lubatud.

Kui unistus on paberile kirjutatud, siis sule uuesti silmad ja seda paberit käes hoides visualiseeri edasi. Visualiseeri senikaua, kuni sa soovid seda teha.

Lõpeta rituaal siis, kui sa tunned, et kogu sinu positiivne vägi on sellesse paberisse edasi kantud.

Rituaal lõppeb nii, et sa ennekõike kustutad viiruki ära ja siis lähed asetad enda rituaali esemed õigetesse kohtadesse. Selleks leia enda kodus mõni karp, alus või kott, kus sa saaksid neid väeesemeid hoida. Aseta kaks kristalli ja paber sinna sisse/peale. Võid seda hoida täpselt seal, kus sa ise soovid seda hoida.

Need rituaalis kasutatud väeesemed peavad olema sinu kodus olemas senikaua, kuni sinu unistus täide läheb. Kui unistus on täide läinud, siis põletatakse tänades ära see paber, millele soovi kirja panid ja kristallid kingitakse loodusele tagasi. Võid kristallid enda aeda, metsa, jõevette, merre või toataimedele anda.

Kui soovid unistuste rituaali teha ka teinekord, siis võid rituaalis kasutusel olnud esemeid üheskoos hoida. Kuid niiviisi eraldi, et sa teaksid, millised kristallid millise unistuste paberiga koos kasutasid.

Läbi kristallide sa kannad endasse jõudu, mis avaks sinu meeled unistuste teele saatmiseks. Läbi rituaalitaimede sa avad enda Kroontšakra, mis on seotud unistuste täitumisega. Mediteerimine on see osa rituaalist, kus sa kinnitad unistuse enda saatusesse ja kristallidesse ning paberisse, mis suunavad sinu juurde õnne toovat energiat senikaua, kuni sinu unistus on täide läinud!