Kaitseingel on hing, kes on terve elu vältel meie kõrval, aeg-ajalt ta rändab teistesse dimensioonidesse, kuid pidevalt ta leiab aega meie külastamiseks. Kui inimese enda Aura on Inglitele vastuvõtlik ja erinevaid Inglite kristalle kantakse, siis kaitseingel käib neid tihedamini külastamas, kui neid, kelle Aura ei ole Inglitele vastuvõtlik. Kaitseingel on antud meile meie kaitsmiseks, juhatamiseks, nõu andmiseks, toetamiseks ja abikäeks.

Kaitseingli üheks ülesandeks on säästa sind ohtude ja õnnetuste eest, mis saatusesse kirjutatud ei ole olnud. Me sünnime teatud saatusega, kus on ka halvad kogemused paika pandud, mille me oleme ära teeninud ja millest me peame midagi õppima. Kuid kaitseinglil on õigus sekkuda ohtudesse, probleemidesse ja õnnetustesse, mis saatuses esialgselt kirja ei ole pandud. Seega omab kaitseingel jõudu, mis võiks sind säästa väga paljudest erinevatest probleemidest. Kõige enam suudab kaitseingel kaitsta nende ohtude eest, mis on kellegi teise poolt sinu teele saadetud ehk ärasõnumise, needmisega ning pahatahtlikkusega saadetud.

Kaitseinglid ei eksisteeri koguaeg meie kõrval ja sellepärast võid sa sattuda pidevalt pisiprobleemide küüsi, end ära lüüa, end ära venitada või kasvõi kätt kõrvetada. Kuid nendel, kellel on oma kaitseingliga väga tugev kontakt ja kes on oma Auravälja kaitseingli jaoks avanud, siis nendel juhtub vähem õnnetusi ning pisikesi probleeme on ka vähem tekkimas.

Enda Auravälja saad sa kaitseingli jaoks soodsaks muuta läbi selle, kui sa kannad kaitseingli kristalle. Selliseid kristalle, mis tervendavad sinu Auravälja ja aitavad kaitseinglil kiiremini sinu juurde kanalduda ning tee üles leida, kui sa abipalveid tema poole saadad. Kaitseingli kristallide kandmise ajal kaitseingli peale mõtlemine kutsub teda koheselt kohale. Kaitseingli jaoks teeb sinu Aura soodsaks Küaniit, Opaliit, Apatiit, Serafiniit, Sinine Fluoriit ja näiteks ka Sinine Pitsahhaat. Need on ühed peamised kristallid, mis aitavad sul enda kaitseingli jaoks Aura soodsamaks muuta ja teda enda juurde läbi mõtete kutsuda, kui sa neid kristalle endaga kaasas kannad.

Kui sa leiad endale talismani, mis aitaks sul enda kaitseingliga kontakti luua, siis enne selle kandmist hoia seda enda käes ning soovi sinna sisse soov. Soovi, et kaitseingel leiaks tee sinuni, kui sul teda vaja on ja kui tal on võimalik sind aidata.

Kuidas aru saada, millal kaitseingel sind õnnetusest hoidis, mitte sina ise oma intuitsiooni ja reaktsiooniga?

Sellele on üks väga lihtne vastus, kuidas seda märgata ning ka teinekord mõista, millal sind on ohu ärahoidmisel abistatud. Kaitseingel töötab sinu reaktsiooniga, mitte sinu loogika ja analüüsimisega, kui ta soovib ohtu ära hoida selle viimasel minutil.

Kindlasti oled sa olnud olukorras, kus sinuga pidi väga suur õnnetus juhtuma, kuid eneselegi teadmata põhjusel muutsid kas liikumise suunda, jäid seisma või panid endale kaitseks käed ette. Olukord, kus sa tegelikult ei saanud aru, et midagi halba hakkab juhtuma, kuid sinu keha oleks seda nagu ette teadnud.

Kaitseingel tuleb astub tavaliselt viimasel minutil õnnetusele vahele, et sind sellest säästa. Viimasel minutil sellepärast, kuna Inglite maailmas kehtib reegel: "Kui abi ei küsi, siis abi ei pea andma". Kuid kaitseingli kohus on sind säästa enneaegsest surmast või traumast, mis ei laseks sul edaspidist teekonda läbi teha ning mis rikuks sinu saatuse tee ära. Sellepärast ta ootab ning sekkub siis, kui ta näeb, et sa ise ei suuda ohtu tajuda. Küll aga ei tee kaitseingel seda alati, see sõltub kõik sellest, kui tugev on sinu kontakt enda kaitseingliga ja kui kiirelt ta teisest dimensioonist ehk paralleelmaailmast sinu juurde pääseb.

Kaitseingli poolt ära hoitud õnnetusest sa saad aru siis, kui loogilise mõtlemise tagajärjel sa ei suuda ära tuvastada seda, kuidas sa end õnnetusest suutsid säästa.

Mõned näited sellest, kuidas kaitseingel õnnetusele vahele sekkub on näiteks see, kui sa hakkad üle tee minema, sa ei märganud autot ja millegi pärast jääd seisma, et mitte astuda auto teele. Samal ajal näed, kuidas sinu silme alt sõidab suure kiirusega auto mööda ja sul tekib esimene mõte pähe: "Kui ma oleksin ühe sammu veel teinud, oleksin ma surma saanud". Või näiteks jalutad ja koperdad, kuid millegi otsa ei komista. Kuigi samas sinu ees võis olla midagi ohtlikku. Tekib täpselt sama reaktsioon: "Kui ma oleksin kukkunud, siis ma oleksin väga suure trauma saanud". Kuid oht ei pea alati olema surma ja kehavigastusega seotud. Näiteks kaitseingel aitab sul ära hoida ka õnnetusi, mis on seotud asjadega. Näiteks sa ei kuule, et sinu köögis küpsev toit hakkab üle keema ja sa lähed "juhuslikult" seda täpselt õigel ajal vaatama. Nii õigel ajal, et kui sa oleksid veidi hiljem läinud, oleks kõik kas põhja kõrbenud või üle keenud. Sellisel juhul viitas kaitseingel õnnetuse tekkimisele, mis oleks sulle lisaprobleeme tekitanud.

Kaitseingli poolt ohu ärahoidmisel pead sa korra tundma surmahirmu, hirmu enda tervise osas või paanikat. Kui see hirmu värin sinu seest läbi käib ohu ärahoidmise ajal, siis see on sinu kaitseingli poolne märguanne, et sa oleksid teinekord ettevaatlikum. Teinekord ei pruugi teda sinu kõrval olla. Selliseid olukordi läbi elades tuleks kindlasti tänulikkust praktiseerida. Olla tänulik, et keegi valvas sellel hetkel sind. Kui minuga on midagi analoogset juhtunud, siis ma alati tänan ja praktiseerin tänulikkust. Enda kaitseinglile tänulik olemise eest suurendad sa samuti temaga kontakti. Loe kindlasti ka minu tänulikkuse artiklit, kus olen kirjutanud sellest, miks see nii oluline on. Selle artikli leiad SIIT.

Igatahes soovitan ma kanda kaitseingliga kontakti hoidmise kristalle või luua endale maagia, mis aitaks sinu kaitseinglil sinuga kiirelt ühendust saada, kui seda tal on vaja teha. Inglitega kontakteerumise maagia leiad SIIT.

Ole hoitud ja et sinu kaitseingel leiaks alati tee sinuni, kui sul teda kõige enam on vaja. Ära unusta teda tänada, kui ta on sind aidanud või kui sa tunned, et "keegi" sekkus olukorda täpselt siis, kui seda kõige enam oli vaja. Ole tänulik!