Hiina astroloogia järgi kannab iga aasta endaga teatud elementi kaasas. See element, mis tervet astroloogilist aastat mõjutab, mõjutab meid kõiki oma väe ja jõuga. Astroloogilise aasta elementideks on metall, puu, vesi, tuli ja maa. Igal elemendil on oma iseloom ja energiaväli. See element, mis parasjagu meie astroloogilist aastat mõjutab, see mõjutab selle aasta kogu olemust ja ka neid inimesi, kes sellel aastal sünnivad.

Maa koosneb viiest elemendist, mis meid kõige enam mõjutab ja see element, mis juhib meie aastat, see kannab oma mõjutusi kogu universumisse, mitte ainult meie hingedesse. Kuid see aasta, millal sa oled sündinud, seda elementi kannad sa terve elu endaga kaasas ja see lisab sinu iseloomu väga palju omadusi juurde.

METALLIAASTA"Jin"

Element lisab astroloogilisele aastale teatud omadusi juurde, kuid väga suure osa aasta üldiseloomu annab aastale selle looma märk ehk milline looma aasta parasjagu käimas on.

Metall Tiiger
17. veebruar 1950 - 5. veebruar 1951
Metall Draakon
5. veebruar 2000 - 23. jaanuar 2001
Metall Jänes
6. veebruar 1951 - 26. jaanuar 1952
Metall Madu
24. jaanuar 2001 - 11. veebruar 2002
Metall Rott
28. jaanuar 1960 - 14. veebruar 1961
Metall Tiiger
14. veebruar 2010 - 2. veebruar 2011
Metall Pühvel
15. veebruar 1961 - 4. veebruar 1962
Metall Jänes
3. veebruar 2011 - 22. jaanuar 2012
Metall Koer
6. veebruar 1970 - 26. jaanuar 1971
Metall Rott
25. jaanuar 2020 - 11. veebruar 2021
Metall Siga
27. jaanuar 1971 - 14. veebruar 1972
Metall Pühvel
12. veebruar 2021 - 31. jaanuar 2022
Metall Ahv
16. veebruar 1980 - 4. veebruar 1981
Metall Koer
2. veebruar 2030 - 22. jaanuar 2031
Metall Kukk
5. veebruar 1981 - 24. jaanuar 1982
Metall Siga
23. jaanuar 2031 - 10. veebruar 2032
Metall Hobune
27. jaanuar 1990 - 14. veebruar 1991
Metall Ahv
12. veebruar 2040 - 31. jaanuar 2041
Metall Lammas
15. veebruar 1991 - 3. veebruar 1992
Metall Kukk
1. veebruar 2041 - 21. jaanuar 2042

Metalliaasta ise sümboliseerib aastat, kus väga palju tehakse tööd millegi parandamise nimel. Metall annab aastale jõudu juurde selleks, et inimesed korrastaksid seda, mis on tasakaalust ära ja mis kohe üldse ei toimi. Samas Metalliaasta lisab juurde ka kohati negatiivsust, stressi, pinget ja salakavalust. Metalliaasta ise on tasakaalukalt ühtlase tempoga ehk ootamatusi ei saa väga palju korraga tulla. Pigem liigub pidevalt energia ringi ning kui üks asi on ära tehtud, siis kohe tuleb järgmine teema, mille kallal tuleb pingutama hakata. Metall sümboliseerib järk-järgulist muutumist ja liikumist.

Kui on käimas Metalliaasta, siis suure tõenäosusega paneb see aasta paljude inimeste vastupidavuse ja tugevuse proovile ning seda kõigil väga erinevatel teemadel. Loomulikult oleneb see sellest, milline astroloogiline looma-aasta parasjagu käimas on.

Metalliaastal inimesed üldiselt ei ole väga aktiivsed oma tunnete jagamisel, mis teeb Metalliaastast alati keerulisema suhteaasta. Metall ei soosi armastust väga paljudes astroloogilistes looma-aastates, kuid seda mitte alati.

Metalliaasta soosib ärilist ja tööalast edu ning raha teenimist. Metalliaastal väga paljudel tekib huvi just enda materiaalse seisu parandamiseks ning paljud pingutavad selle nimel, et edu saavutada. Kuid olenevalt looma-aastale on Metall kas rahaliselt õnne või ebaõnne toov.

Metalliaastal tunnevad enamus inimesi end tugevamana kui tavaliselt. Suudetakse rohkem probleeme ja pingeid taluda.

Ettevõtluse jaoks on üldiselt Metalliaasta edu soosiv aasta ja just neile, kes mitte ei loo Metalliaastal endale ettevõtet, vaid neile, kellel see juba olemas on.

METALLIAASTAL SÜNDINUTE METALLI ELEMENDI MÕJUTUS

Metalliaastal sündinud inimestele annab Metall sünnist saati kaasa soovi tööd rabada ja tegutseda. Hoolimata astroloogilisest looma-aastast, sodiaagist ja numeroloogilistest mõjutustest, Metall on see, mis annab soovi tööd teha. Kui teised näitajad on samuti töö tegemise soovi soosivad, siis sellest inimesest on Metalliaasta teinud täieliku töönarkomaani. Kui teised näitajad toovad inimesele laisemat isiksust ja milles ei ole ka ambitsioonikust, siis Metalliaasta annab sellele inimesele kaasa vähemalt natukenegi töö tegemise isu. Tuletan meelde, et kui sa soovid enda või kellegi teise kohta läbi astroloogia ja numeroloogia isiksuse pilti kokku panna, siis sa pead kokku liitma kõik erinevad näitajad ning analüüsima seda, mis mida tasakaalustab või võimendab. Kuid üldiselt on Metalliaastal sündinud inimesed siiski suured töörabajad.

Metalliaasta muudab sellel aastal sündinud inimese küllaltki püsivaks. See tähendab seda, et see inimene, kes kannab Metalli endaga sünnist saati kaasas, see soovib enda ellu tasakaalu ning stabiilsust. Sellele inimesele ei meeldi suured muudatused, mis tulevad järsku ja ootamatult. Metalliaastal sündinud inimesele meeldib, kui asjad liiguvad pidevalt vaid üles poole, kuid seda nii, et tal endal oleks pidevalt kontroll selle üle, mis parasjagu toimumas on.

Metalliaastal sündinutele annab Metall kaasa sihikindluse ja kui teised astroloogilised/numeroloogilised näitajad soosivad samuti sihikindlust, siis see inimene muutub tänu Metallile veelgi jõulisemaks oma tegevustes. Metall soosib tugevat pealiskihti, kuid ei anna garantiid selle kohta, et ka sisu oleks tugev. See tähendab seda, et on kahte sorti Metalliaastal sündinud inimesi - ühed, kes on nii seest, kui väljas tugevad ja teised, kes on teiste silme läbi tugevad, kuid sisemiselt nõrgad. Metall annab tugeva välispinna.

Metalliaastal sündinud inimesed on oma loomult organiseerijad ja juhtimise omadustega. See tugevdab liidriomadusi ja seda eriti siis, kui sünnikuupäeva esimene number numerologiliselt kannab endaga kaasas juhtivaid omadusi. Kui mitte, siis juhiomadused ei ole Metalliaastal sündinul nii esile tulevad.

Metalliaastal sündinute inimeste jaoks on raha või materiaalsus väga kõrgel kohal. See lihtsalt peab korras olema ja igasugune materiaalne kindlustunne peab olema kindlustatud. Kui Metalliaastal sündinu tunneb natukenegi ebakindlust seoses oma finantsolukorra suhtes, siis stress on kerge tekkima.

See aasta annab inimesele väga hea oskuse raskete olukordadega hakkama saada. Metall annab kõikumatu Auravälja, mida küll suudetakse raputada, kuid kiiresti läheb see ka oma kohale tagasi. Ehk Metall muudab inimesi vastupidavaks. Metalliaastal sündinud inimesed on teistega võrreldes tugevamad. Isegi kui nende seest käivad läbi suured madalseisud, suudavad nad nendest kiiremas korras välja tulla.

Vahel võib Metalliaastal sündinu olla väga jäärapäine, kõikumatu ja kompromisside tegemisest temaga võidakse ainult unistada. Metalli mõjutustega inimesel käib pidevalt üles-alla emotsioonid peal. Sellised emotsioonid, mis on seotud jäärapäisusega ja mitte jäärapäisusega. Teistel on väga raske Metalliaastal sündinut mõjutada, kui ta on kindla seisukoha endale võtnud.

Teised inimesed tajuvad Metalliaastal sündinute puhul tema Auravälja. Metall kiirgab kõige enam emotsioone välja, mis tähendab seda, et teisetel inimestel tekib kergelt nende suhtes oma arvamus. On kahte sorti arvamust - kas täielikult tekib magnet, mis tõmbab selle Metalliaastal sündinu poole või see, mis hirmutab ning peletab eemale. Metall on jõuline ja mitte kellelegi ei jää märkamatuks inimene, kes sellel aastal on sündinud. See on ka põhjus, miks Metalliaastal sündinu võib tunda, et tema suhtes on alati kellelgi oma arvamus või teda pannakse alati tähele.

Metalliaastal sündinutele on andnud see aasta kaasa hea majandusliku ja finantsilise vaistu, soosides Metalliaastal sündinu rahalist õnne. Iseasi, kuidas seda vaistu oma elus ära kasutatakse.

Kui sünnitakse Metalliaastal, siis Metall kingib sellele inimesele soovi võistelda või teatud alal parim olla. Soov olla hea selles, mis endale väga meeldib. Üldiselt kajastub see erialaliselt ja tööalaselt.

Metallli vägi suurendab iseseisvust ja selle vajadust. Metalliaastal sündinule ei meeldi absoluutselt see, et keegi teda kamandab või tema elu üritab kontrollida. Iseseisvaks saamine on Metalliaastal sündinule ka üks elu ülesannetest. Mida kiiremini seda enda elus tehakse, seda kiiremini hakkab ka elus õnn saabuma. Kui Metalliaastal sündinu toetub liialt palju teistele inimestele, siis tekib tema sees sisemine võitlus iseendaga ja nende samade inimestega. Võib tekkida ärakasutamine ja kamandamine, mida Metalliaastal sündinu hakkab nende puhul rakendama, kes talle mugavust pakuvad. Sellepärast tuleb Metalliaastal sündinul ise iseseisvaks saada, et ta enda lähisuhteid ära ei rikuks.

Negatiivse külje pealt on Metalliaastal sündinutele kaasa antud probleem enda romantilisi tundeid väljendada. Sellega peavad väga palju tööd tegema eriti need, kes ei kanna oma sodiaagi poolest vee-elementi kaasas. Metall Kalad, Vähk ja Skorpion on kõige enam romantilised. Teisel üheksal sodiaagil tuleb rohkem tööd iseendaga teha, et armastuse väljendamine, selle vastu võtmine ja jagamine oleksid esile tulevad. Metall muudab hinge külmemaks ja seega ei lase see aasta romantikat väljendada.

Sõltumata looma-aastast on Metalliaastal sündinute õnnekristalliks Püriit. Püriit tugevdab Metalliaasta häid mõjutegureid ja tasakaalustab selle negatiivseid mõjutusi. Püriit toob Metalliaastal sündinutele materiaalselt head õnne.