Iga erinev sodiaak on omamoodi tegelane, kellele on sündides tema Auravälja kaasa antud teatud iseloomuomadusi ja ka palju erilisi ning omapäraseid jooni. Räägin sulle sellest, mida sa peaksid teadma Kaksikutest ja kui sa neid kohti temas oskad tähele panna, siis sa oskad ka teda paremini mõista.

Kaksikud, nagu selle sodiaagi nimi ka reedab, on alati kahe küljega. Kaksikute sodiaagi all sündinud inimesed kannavad endaga kaasas kahte erinevat isiksust ja nende sees olekski nagu kaks hinge. Pidev enda sees jutustamine, endaga vestlemine ja dialoogis olemine on Kaksikute puhul täiesti normaalne.

Kaksikuid mõistavad kõige enam ja Kaksikutele kõige sarnasemad tema sisemiste dialoogide pärast on Kaalud ja Kalad. Kaalud, Kalad ja Kaksikud on kolm sodiaaki, kes endamisi pidevalt vestlevad ning arutelusid peavad.

Kuid milline on see Kaksik ja mida kõik teised tema kohta teadma peaksid?

Ennekõike on Kaksikud ülikiire mõttemaailmaga, erinevad teemad tulevad temani väga kiirelt ja mõtete vahetus toimub samuti välkkiirusel. See on väga tavaline, kui Kaksik pidevalt oma vestlustes kellegi teisega jututeemasid vahetab. Kui ta ühelt teemalt teisele hüppab ja tagasi siis algusesse jälle tuleb. Võib-olla ta ise seda ei märkagi, kuidas ta niiviisi teistega suhtleb, kuid see on kindel, et teised seda tema juures märkavad. On väga raske Kaksikuga järge pidada, eriti kui sa ei ole ise Kaksik, Kaalud või Kalad, kellel on samuti oskus ühelt teemalt teisele hüpata ilma igasuguse probleemita.

Seega siinkohal ma ütlen kõikidele teistele seda, et Kaksiku ühelt teemalt teisele hüppamist ei tohiks pahaks panna. See just muudabki Kaksiku väga heaks seltskonnahingeks, kuna tal on omamoodi oskus alati mingisugust teemat üleval hoida.

Väga paljudel on väga raske Kaksiku jututeemadega sammu pidada, kuid pole vajagi sammu pidada, küll Kaksik leiab sind kuskil jututeema sees jälle üles. Seda sellega, et Kaksikul on harjumust tagasi tulla selle jutu juurde, mis pool tundi tagasi arutellu võeti. Kaksik omab arvutisarnast mõistust - kord töötleb ta üht teemat, siis teist teemat, siis kolmandat ja lõppude-lõpuks on kõik läbisegi lahti arutatud.

Kaksikud on oma loomuselt ja väljaütlemistelt väga otsekohesed ning see võib väga paljusid ehmatada. Kaksikutel on tihtipeale raske enda mõtteid keele taga hoida. Tihtipeale lipsab väga palju erinevaid mõtteid ja arvamusi ka vales kohas välja. Kui sa suudad Kaksiku otsekohesusega leppida ja mõista, et see ongi tema, siis sa ei solvu tema peale. Küll aga on nii, et paljud tihtipeale solvuvad Kaksiku väljaütlemiste pärast. Kaksik ise aga ei saa eriti aru, et ta midagi valesti tegi. Seega annan ma sulle vihjeks, et lase neil sõnadel minna, mis Kaksik välja ütleb. Ära võta kõike nii tõsiselt.

Väga paljudel on raske Kaksikuid mõista, kuna nendest ei saada täielikult aru. Seda sellepärast, et Kaksikud ei ole alati sellised nagu nad esimesel korral olid. Nad on muutlikud, erinevates situatsioonides toovad Kaksikud endas erineva külje esile. Nad ei suhtu alati samasse teemasse täpselt samamoodi nagu seda eile tegid. Kaksik on väga muutlik ning on täpselt selline, millisesse olukorda ta on pandud. Olles täpselt sellise käitumisega selles olukorras, kuidas tal kasulik on selles kõiges olla. Kaksikud on nagu kameeleonid, kes võivad oma mitmepalgelisusega üllatada. Seda tihtipeale võetakse väga negatiivselt vastu ja seda sellepärast, et teistel sodiaakidel on oma sissekäidud rada, kuidas nad teatud situatsioonides reageerivad. Kaksikutel aga mitte - vastavalt olukorrale on ka tegutsemine.

Kaksikute üheks nõrgimaks küljeks on nende närvisüsteem. Närvisüsteemiga on väga paljudel Kaksikutel probleeme, väga lihtsasti tekib nende sisse pinge, stress ja ärevus. Seda kõike saab Kaksik leevendada enda sodiaagi kristalli kasutades, milleks on Valge Hauliit. Valge Hauliit on närvide rahustaja, puhkust pakkuv kristall, mis aitab Kaksikuid tema ärevuse korral.

Kaksik ei suuda väga keskenduda ühele asjale korraga. See on tema üheks nõrgimaks küljeks. Väga raske on Kaksikul end siduda millegagi, mis võib tunde temalt võtta ja kus ei ole multifunktsionaalsuse ning kümnete erinevate ülesannete kooslust. See muudab Kaksiku närviliseks ja rahutuks. Kõige efektiivsem on Kaksik siis, kui ta saab ühel ja samal ajal teha mitmeid erinevaid asju. Kui mitte, siis vähemalt ta peab samal ajal rääkima, kui ta millegagi tegeleb. See annab talle vähemalt natukenegi rahu. Seega, kui sa oled ära tabanud, et Kaksik on rahutu, siis see on märk sellest, et tal pole midagi väga teha. Kaksik on õnnelik siis, kui tal on rida ülesandeid ees, mille kallal nokitseda ja hiljem oma lõpptulemustega hiilata.

Kaksikul on vaja väga mitmekülgset elu, seiklusi ja palju inimesi, kes tema eluteelt läbi jalutavad. Kaksikutele meeldib teisi inimesi analüüsida ning nende iseloomude mõistmise kallal pead vaevata. Õnnelik Kaksik on see, kelle elus toimub väga palju. Nukker Kaksik on aga see, kelle eluteele ei satu väga palju sündmusi. Isegi kui Kaksik soovib rahu saada, siis ta käib selle mõttega endale vastu - ta ju tegelikult oma hingest soovib just elule vürtsi ja värvi juurde lisada.

Kaksikutele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Need on mõned Kaksikute erilised iseloomuomadused, mida igaüks peaks teadma, et Kaksikuid rohkem mõista ja nende erilise iseloomuga hakkama saada.