Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad edasi meie hinge ja Aurasse teatud väge. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu enda hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab seda, milline sa oled ja mis erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, see kannab teatud energiat endaga kaasas, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt sama moodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette selle, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See üldiselt täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühte moodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidiselt. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

2. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 2. kuupäeval, siis sind saadab terve elu see number oma väega. See annab sulle iseloomuomadusi juurde ja lisab lisaväärtust sinu teistele numeroloogilistele ning astroloogilistele näitajatele.

Kui sinu sünnikuupäev on 2. kuupäeval, siis selle kuupäeva numeroloogiline näitaja on sulle kaasa andnud meeletu vajaduse enda kõrval ilu ja võlu näha. See lummab sind ja see muudab sinu enesetunde paremaks. Kui sa oled naine, siis seda enam on sul vaja näha seda, see muudab sind rahulikumaks ja tasakaalukamaks. Kui sa oled mees, siis sul on vaja luksust näha enda elus ja tunda, et sind ümbritseb materiaalses mõttes heaolu.

Sinu sünnikuupäev muudab sind kergesti mõjutatavaks ja seda just keskkonna suhtes
. Kui sinu jaoks on sobilik keskkond, siis sa oled rõõmsameelne ja kui on midagi sinu jaoks häirivat, siis sa ka muutud närviliseks. Paljud teised sünnikuupäeva numeroloogiad ei kanna endaga kaasas sellist analoogset energiat. Nad ei ärritu ja nad ei ole keskkonnast niivõrd palju mõjutatavad seda selles mõttes. Sinul on vaja, et sinu kodu oleks täpselt selline ilu, luksuse ja võlu koht, nii nagu sinu hing ihaldab. Sa ei soovi vähesega leppida, kuid tihtipeale sa seda teed ning see hakkab sind seest sööma. Seega minu soovitus sulle on see, et kui sa oled 2. kuupäeval sündinud, siis loo endale kodu täpselt selliste detailidega, mis sind õnnelikuks teevad. Sa pead enda teistele pereliikmetele teada andma, et sinu arvamus kodu loomise ja planeerimise juures on ülioluline. Loomulikult siis, kui sa elad kellegagi koos.

Olen tähele pannud, et paljud 2. kuupäeval sündinud naised ja mehed oskavad väga hästi ise ka ilu luua. Väga paljud naised on käsitöö tegijad, iluvaldkonnas, disainivaldkondades ja mehed oskavad oma kätega midagi kaunist luua. Või on neil väga head silma ja oskust erinevaid detaile kokku panna. Kes otseselt ilu loomisega ei tegele, nendel on eriline tähelepanuvõime. Oskus panna tähele erinevaid detaile, mida teised ei pruugi märgatagi. See kehtib kõige enam meeste puhul, kes on 2. kuupäeval sündinud.

Kui sa oled 2. kuupäeval sündinud, siis sinule on antud oskus olla kõikide teiste sünnikuupäeva numbrite kõrval palju leebem ja leplikum
. Sinu sünnikuupäeva esimene number tasakaalustab ükskõik, millist teist sõjakat numbrit või astroloogilist näitajat, mida sa endaga kaasas kannad. Andes sulle oskuse olla leebem, arusaavam ja läbirääkimistel aldis. Ma tean isiklikult väga palju inimesi, kes on 2. kuupäeval sündinud ja neid on kahte sorti. Ühed on need, kes on üdini leebed oma loomuselt ja teised on need, kes on sõjakad-leebed segamini. Kord sõdib, siis annab jälle alla, kord sõdib ja uuesti annab alla. Ikkagi on 2. kuupäeva vägi sulle andnud oskuse alla anda seal, kus alla peaks andma. Kui aga teised numeroloogilised ja astroloogilised näitajad on samuti väga leebed, siis see võib aga sulle endale karuteene teha. Muutes sind võib-olla liialt manipuleeritavaks. Kuid selle vastu ei saa muudmoodi, kui kanda kristalle, mis aitaksid sinu isiksust veidi tugevamaks ja iseseisvamaks muuta.

Oma loomuselt oled sa tõeline romantik ja seda isegi siis, kui sa seda teistele välja ei näita. Kuid tõepoolest sinu sünnikuupäeva esimene number muudab sind tõeliseks romantikuks. Sa ootad elult seda tõelist armastajat, keda sa saaksid kogu hingest armastada ja sa naudid pigem sügavat hingelist sidet ning füüsiline side armastuses võib sinu puhul ka ilma igasuguse probleemita tahaplaanile jääda. Sinu jaoks on ülimalt oluline see, et sa leiad enda ellu kellegi, kellega sa saaksid hingelt seotud olla. Kui vaja võib sinu puhul olla füüsilist lähedust vähem, see ei muuda sinu tundeid külmemaks ja see ei riku sinu suhet teise inimesega, kui seda füüsilist poolt on vähe. Kui sa aga ei leia enda kõrvale kaaslast, kes sinu hingele midagi pakuks ja kellega sa spirituaalset sidet ei suuda luua, siis see on see, mis sind kurvaks muudab. Sellisel juhul sa kas põgened ise suhtest ära või sa jääd suhtesse inimesega, kes ei suuda sulle mitte kunagi pakkuda seda, mida sinu hing tõeliselt vajab. Sa oled seda tüüpi, kes otsib enda ellu hingesugulast, kellele terve enda hing ära kinkida ja seda sama ootad sa teiselt poolt. Kuna väga paljud 2. kuupäeval sündinud on väga leplikud, siis suure tõenäosusega võid sa vaimselt ja hingeliselt kehvas suhtes oodata seda spirituaalse kontakti loomist tükk aega. Tükk aega enne seda, kui otsustad sellest suhtes lahkuda. Kui sa aga selle kõige õigema inimese enda elus üles leiad, siis sa tema jaoks ka hakkad elama.

Naised, kes on sündinud 2. kuupäeval, neil on füüsiline kontakt enda kaaslasega täpselt selline nagu on nende tuju. Kõik loeb sellest, milline see tuju on. Meestel, kes 2. kuupäeval on sündinud, ei esine see iseloomuomadus nii tugevalt kui seda esineb naistel.

Kui sa oled 2. kuupäeval sündinud, siis kõige õnnelikumaks saad sa siis, kui sa leiad enda kõrvale kaaslase, kes on spirituaalses mõttes sinuga sarnane
ja peaaegu, et samal kõrgusel. Juhul, kui sa peaksid leidma enda kõrvale kellegi, kes on spirituaalselt madalamal astmel, siis see hakkab sind häirima, sinu arengut pidurdama ja sa muutud suhtes olles õnnetuks. Kui teine pool on spirituaalses mõttes hüppeliselt kõrgemal positsioonil seda sinuga võrreldes, siis see jällegi ei sobi - see tekitab sinus tunnet, et teine pool on liiga domineeriv ja tugev. Kõige enam rahulolu tunned sa inimesega, kes mõistab sinu eluvaadet ja kelle eluvaatest sina saad aru. Sulle ei sobi olla õpetatav ega ka õpetaja rollis. Mida enamus sünnikuupäeva numbrid just vajavad - seda ühte või seda teist. Sinu südamesoov on õppida läbi elu ja läbi isikliku tasandi, mitte seda üleüldises mõttes teha läbi suhte.

Sinu sünnikuupäev on kinkinud sulle ühe väga suure tugevuse, mis võib samas ka sulle palju kohustusi tekitada ja mis seda ka teeb. Sa oled väga hea rahu tegija ja tasakaalu looja. Sul on olemas oskus inimeste vahele luua läbisaamist, katkiseid suhteid kokku lappida ja olla see neutraalne pool kahe tule vahel. Sul on oskus olla suhtekorraldaja ja samas maandada pinget seal, kus pinge on üles kerkinud. Ühtpidi on see sinu tugevus, andes sulle oskuse ärevas olukorras teisi maha rahustada ja headust külvata sinna, kus seda kõige enam vaja on. Teistpidi elu seab sind igale poole teiste probleemide keskele ja seda nagu nimme. Seda otseloomulikult sellepärast, et eks saatus näeb, kes see kõige parem suhtekorraldaja on ja seab sind sinna kahe tule vahele tulekahju ära hoidmiseks. Kindlasti oled seda enda elu jooksul palju tundnud, kuidas sa lihtsalt pead olema paljudele toetavaks küljeks.

2. kuupäeva numeroloogiline õnne kristall on Hematiit. Hematiit tasakaalustab, kaitseb ja toob 2. kuupäeval sündinule head õnne. Hematiit aitab blokeerida närvilisuse, mida 2. kuupäev endaga kaasas kannab. See on kusjuures üks nõrgimaid kohti 2. kuupäeval sündinu tervises. Samas toob Hematiit ka head õnne ja aitab elus saavutada seda, mida soovitakse. Hematiidi kristall võiks olla sinu kodus, kui sa oled sellel kuupäeval sündinud või sa võiksid seda kristalli aeg-ajalt ehtena kanda. Seda selleks, et Hematiit saaks esile tuua selle numbri häid omadusi ja tasakaalu viia selle numbri negatiivsemad jooned. Hematiiti soovitan ma kanda sul, kui sa oled 2. kuupäeval sündinud ja kui sa soovid enda elus võimalikult hästi läbi lüüa. Hematiit muudab sinu isiksuse tugevamaks ja iseseisvamaks.

Stress on sinu sõber, kes käib sul tihti külas ja stressi ning ärrituvusega toimetulemine ei ole sinu kõige tugevamaks küljeks. Kui asjad elus ei lähe nii nagu sa eeldad, kuidas need võiksid minna, siis see viib kergelt sind rivist välja. Hematiit on see kristall, mis aitab sul stressi paremini taluda ja mis blokeerib ka närvilisuse tekke ära.

Sünnikuupäev number 2 annab sulle ülimalt hea kujutlusvõime ja fantaasiamaailma
. Kuid oma kujutlusvõime ja oskuse asju välja mõelda ei ole alati selline, mis ellu kasu tooks. Sulle on antud see fantaasiamaailm, kuid sul on vaja enda kõrvale kedagi vägagi praktilist, kes aitaks sul oma ideid reaalsuseks muuta. Selleks kellekski võib olla sõber, pereliige või kaaslane. Teine asi, mida ma soovitan selle sama asja juures teha, on see, et sa ise püüaks muuta end praktilisemaks ja enda head kujutlusvõimet ning ideede genereerimist teostustele suunata. Sinus on palju viljakaid ideid, need tuleb ka elama panna. Kui sul tekib mõni idee, siis tegelikult oskad sa oma peas kõik väga hästi ja detailselt läbi mõelda - seda kuidas teha, mis järjekorras teha ja kuidas võiks välja kujuneda see lõpptulemus. Kuid tihtipeale sa ise otsustad seda kõike mitte teha. Vahel jääb julgusest väheks. Kuid minu soovitus on alati peale enda peas läbi viidud analüüsimist tegutsemisele minna. Lase enda loomingul särada, anna iseendale võimalus!

Sinu jaoks on oluline turvatunne ja stabiilne elu. Väga oluliseks kohaks on kodu ja perekond
. Väga tihti sellel kuupäeval sündinud inimesed valivad endale sarnase kodukoha või perekonna loomise mudeli, mida nad kunagi oma lapsepõlve kodust said. Kas jäädakse samasse kohta elama või lähedusse. Kas kasvatatakse oma lapsi nii nagu ise kasvati. Number 2 kannab kaasas sarnaseid jooni, mida lapsepõlves on tuntud. Väga suur soov on luua kodu, kus on hea olla ja kus saab maailma eest end varjata, kui seda vaja on.

Oma loomuselt oled sa väga kergelt haavatav
, kui sa oled 2. kuupäeval sündinud. Kui sinu poole kriitikat saata, siis sa võtad selle suurel määral hinge ja sa saad sellest kõigest suure haava. Teised sinu ümber ei pruugi aru saada sinu haavatavast küljest, seda sellepärast, et sa teed väga palju tööd selle nimel, et see välja ei paistaks. Ka selle sama pärast on Hematiit sinu kaitsvaks kristalliks. Hematiit aitab kriitika eest sind kaitsta ja muuta sind tugevamaks negatiivsete energiate suhtes.

Teistele, kes 2. kuupäeval sündinud ei ole ja kes elavad koos sellel kuupäeval sündinuga või käivad tihedalt temaga läbi - ole hea, kohtle 2. kuupäeval sündinut taktitundeliselt ja lähene talle alati sõbralikult. Seda sellepärast, et ta ei haavuks ja ei saaks sinust valesti aru. Selleks, et probleeme vältida ja head suhet hoida.

Sa naudid inimesi, seltskonda ja suhtlemist. Sinu jaoks on väga oluline see, et teistele meeldiks sinuga aega koos veeta. Sa soovid olla tahetud ja vajatud. Sa soovid, et sinu käest nõu küsitakse või vähemalt keegi tuleks ja räägiks oma muredest sulle. See tekitab sinus tunde, et sa oled oluline ja see muudab sind õnnelikuks. Sa võid olla vahel seltskonnas ka see "salakuulaja", kes vaikides lihtsalt seltskonda naudib. Salakuulaja mitte üldse halvas mõttes, vaid lihtsalt sa vahel kaod oma maailma ära ja naudid teiste poolset jutuajamist. Sa võtad ja talletad kõik endasse, sul on väga hea mälu ning oskus mitut inimest korraga kuulata. Kuid, kui sa jutusoonele lähed, siis ei lõppe see jutt ka enam sinu poolt ära. Igatahes sa oled inimeste inimene ja tegelikult on teisel hea sinuga ühes seltskonnas olla.

Sinu sünnikuupäeva esimene number on andnud sulle oskuse nautida kunsti, muusikat või loodust
. Ühte nendest igatahes! Tihtipeale näen ma seda, kuidas sellel kuupäeval sündinud inimesed valivad oma erialalise valiku just nende teemade peal või kui seda mitte, siis üks nendest teemadest on väga hingelähedane. Kas tegeletakse taimedega, loomadega, ollakse väga suur muusika ja meelelahutuse austaja või midagi sellist. Number 2 sümboliseerib loomingut ja seda on selle inimese ellu vaja, kes sellel kuupäeval on sündinud. See hoiab elavana!

Lõpetuseks soovin ma anda ühe soovituse, mis aitab selle sünnikuupäeva numbriga paremini hakkama elus saada. Number 2 kannab endaga kaasas enesekindluse probleemi. Enesekindlus on see, mida selle numbri kõrval peab tugevamaks muutma ja mille kallal peab palju vaeva nägema. Ära lase madala enesekindluse tõttu endal kibedaks ja sarkastiliseks muutuda. Tee sellega tööd, õpi enda eest seisma ja ära lase teistel end ära kasutada. Kui see iseloomuomadus on sul tänu sinu numeroloogilisele näitajale väga madal, siis kanna Hematiiti ja lase sellel kristallil end julgustada. Paljud 2. kuupäeval sündinud lasevad enda elu teistel korrigeerida ja paljud muutuvad kibedaks. Kuid nii ei pea juhtuma, kui sa end enesekindlaks muudad.

Numeroloogia on salakeel ja kui seda lahti arutada, siis sa lõpuks suudad mõista seda, kes sa ise oled või kes on see inimene sinu kõrval. Mulle meeldib numeroloogia ja see pakub mulle väga palju huvi, et seda salakeelt lahti seletada. Selle artikliga jagasin tükikest seda, mida ma 2. sünnikuupäeva suhtes näen ja tajun.