"Armastuse tugevdamise" rituaali võib teha igal Täiskuul, hoolimata sellest, millist energiat või jõudu Täiskuu kannab. Ehk see on nii-öelda klassikaline armastuse rituaal, mille tegemine toimib vaid Täiskuu mõju all. Kuufaaside kalendri leiad SIIT.

Rituaal on mõeldud järgnevaks:

- Suhte tugevdamiseks, selle edendamiseks ja ühise parema tuleviku tagamiseks.

- Probleemide lahendamiseks ja vanade tülide eemaldamiseks.

- Oma partneriga tugevama armastuse sideme loomiseks ja kire suurendamiseks.

- Üksteiste vastu hoolivustunde suurendamiseks, enda avamiseks ja suhtluse edendamiseks.

Rituaali jaoks on sul vaja järgmist:

- 1 Sidrunmelissi küünalt, 1 Roosiküünalt ja 1 Valget värvi küünalt.

(Kui Sidrunmelissi küünalt ei ole võimalik kasutada, siis leia endale tumepunane küünal ja purusta värsket Sidrunmelissi küünla ümber. Kui Roosiküünalt ei ole, siis leia heleroosa küünal ja kasuta selle ümber palju Roosiõisi). Küünlad võiksid olla veidi suuremad, et saaksid neid mitu päeva põletada, et maagia kindla peale jõustuks.

- 1 Roosat Kvartsi, 1 Granaati, 1 Punast Jaspist, 1 Smaragdi ja 1 Punast Tiigrisilma.

- Punast siidiriiet, tumepunast paela (võib olla ka lint, niit jne)

- Kuivatatud roosasid või punaseid Roosiõisi. Roosiõied võid kuivatada poelillest ka ise, kui rituaalitaime ei leia.

- Täpselt 12 punase pipra tera.

- Enda ja kallima ühist pilti.

"Armastuse tugevdamise" rituaali viiakse läbi Täiskuu päeva õhtul, vahetult enne magamaminekut ühises magamistoas. Enne rituaali tegemist tuleb teha terve magamistuba korda ja puhtaks (koristada võid ka enne rituaali tegemise päeva). Rituaali tegema hakates pead sa kindlasti olema heas tujus, enesetunne peab olema lõõgastunud - kui sa tunned end väsinult või halvasti, siis ära tee seda sellel Täiskuul. Et end paremini tunda, võid kodus eelnevalt viirukeid või küünlaid põletada ja juua rahustavat piparmündi-ingveri teed. Ingveri söömine samal päeval teeb sinu rituaali mõju kümneid kordi võimsamaks, kuna Ingver on armastuse taim ja seda manustatakse enne erinevaid armastuserituaale.

- Kui tunned end hästi, siis pane Sidrunmelissi ja Roosi küünal enda voodi jalutsi otsa (võid need panna voodi ees oleva kapi peale või maha), valget värvi küünal aseta Sidrunmelissi küünla ja voodi vahele.

- Puista voodi peale ja küünalde ümber kuivatatud Roosiõisi.

- Rituaale tehes mõtle vaid sellele, et teie suhe läheb paremaks, tugevamaks, kindlamaks, muredele tulevad lahendused ja kirg üksteise vastu muutub vaid sügavamaks. Võid ka valjusti välja öelda kõik positiivsed sõnad, mida sa enda ja partneri suhtest ootad.

- Seejärel, nendele mõtetele keskendudes, süüta ühe tikuga kõik küünlad ja jäta see sama tikk kahe küünla vahele.

- Võta siidiriie, mille oled lõiganud välja umbes 15 x 15 cm suuruses ja pane see küünalde juurde.

- Aseta sellele enda ja kallima pilt. Pildile aseta tikk, millega panid küünlad põlema ja viis kristalli, lisa pildi peale seitse pipratera, seejärel tõmba punase paelaga riie kinni nii, et sellest moodustuks väikene armastuse loitsukott.

- Ülejäänud viis pipratera puista ümber koti ja põleta küünlaid vähemalt kuni südaööni.

Armastuse loitsu kott peab olema terve öö küünalde ja rituaalitaimede vahel. Järgmisel päeval peida see kott enda kodu kõige lõunapoolsemasse tuppa (kui sul on seal armastuse kristallide komplekt, siis võid selle maagiakotikese sinna lisada). Ära ava seda 12 kuud. Kui rituaalist on möödunud aasta, võid alles armastuse loitsu koti avada kui selleks on üldse vajadus. Räägin sellest hiljem, mis nende kristallidega ja esemetega teha.

Peale südaööd kustuta küünlad neid puhumata (kustutajaga või suru põlev osa vaha sisse), küünlad jäta samale kohale ja põleta need vähemalt enne järgmise noore kuu saabumist seal toas ära. Roosiõisi küünalde ümbert ei viida ära enne kui küünlad on põletatud. Voodi peal olevad roosiõied korjatakse kokku alles järgmisel hommikul ja lisatakse küünalde juurde. Ära põlenud küünlad, roosiõied ja piprad võid küünalde otsa saamisel ära visata.

Sidrunmeliss on vajalik selleks, et see rituaal toimiks armastust tugevdavalt ja suhteprobleeme lahendavalt. Valge küünal on uue alguse tegemiseks ja maagia ära saatmiseks. Punasel pipral on jõudu suhtekriisist välja toomiseks ja kaitsmaks seda, mis on või tuleb. Roosiõied toovad suhtesse romantikat ja kristallid on spetsiaalse maagia säilitajad ning pildiga koos olles annavad need igapäevaselt seda maagiat edasi. Sellise rituaali tegemine toob suhtesse head õnne terveks aastaks, järgmisel aastal võib rituaali taas teha.

"Armastuse tugevdamise" rituaali saavad teha vaid need, kellel on tänasel päeval vastastikune armastus või see on eksisteerinud ja lihtsalt rutiini või ajaga jahedamaks muutunud.