Erinevad sodiaagid on oma suhetes väga erinevad, vastavalt sellele, milline on tema ees olev sodiaak. Kuid teatud külje pealt on sodiaagid ükskõik millise teise sodiaagiga suhtlemises olles ikka ühte moodi. On olemas teatud iseloomuomadused, mis kanduvad kõikidesse erineval tasandil suhetesse üle ja mida on väga raske muuta.

Kui sa soovid teada saada, milline on Kaalud ja kuidas temaga paremini toime tulla, siis selle artikli olen ma just sinu jaoks kirjutanud. Selgitan lahti veidi seda, milline on Kaalud oma hingelt. Kuidas hoida suhet ja lasta suhtel vaid ülesmäge liikuda.

Selles artiklis seletan ma lahti Kaalude üldiseloomustuse selle kohta, kuidas temaga head suhet hoida. Olgu selleks suhteks siis romantiline, sõprustasandil või perekonnasisene suhe. Seega see artikkel on kirjutatud Kaalude perekonnaliikmetele, sõpradele, tuttavatele ja loomulikult ka tema armastatule.

Artikkel ei pruugi kokku minna nende Kaaludega, kes on sündinud sodiaagi ülemineku ajal. Sodiaagi üleminekud toimuvad siis, kui üks sodiaak lõppeb ja teine algab. Neitsi-Kaalude kohta saad lähemalt edasi lugeda SIITKaalud-Skorpioni kohta saad lugeda SIIT.

KAALUD

Kaalude sodiaagi all sündinu on väga seltskondlik ja Kaalud vajavad kedagi, kes oleks tema jaoks alati olemas. Kaalud on ülisotsiaalsed ja neile meeldib see, kui neid ümbritsevad inimesed, kellele meeldib nende seltskond. Kaalude esindaja vajab head publikut, head seltskonda ja head vestlusringi. Igasugune hea ja mõnus koosviibimine on see, mis Kaalude enesetunnet kergendab ning mis teda rõõmsamaks muudab. Kui sa soovid enda Kaaludest kaaslast, sõpra või pereliiget õnnelikuks teha, siis jaga talle enda aega ja positiivset seltskonda.

Kaalude esindaja on see, kes võib tundide viisi istuda, lobiseda ja hetke nautida. Kaalude jaoks on väga oluline see, et ta tunneb teise inimese poolt headust. Kaalul on vaja tunda, et teda aktsepteeritakse, vajatakse ja tema soovitusi hinnatakse. Kaaludele on lihtsalt vaja vahel öelda ilusaid sõnu ja seda, et ta on vajalik. Kui nii teed, siis ta sulab sinu käte vahel. Kõik mured on unustatud ja kõik on ümberringi lihtsalt nii imeline. Kui soovid enda Kaalusid õnnelikuks teha, siis piisab vaid sellest, kui vahel ütled talle, et ta on sinu jaoks oluline. Kaalude jaoks selline mõte on tuhat korda rohkem väärt, kui sa seda arvatagi oskad. On sodiaake, kes ei oska komplimente väga hästi vastu võtta, nagu näiteks Kaljukitsed, kuid Kaalude esindajad oskavad seda väga hästi teha. Vabandust Kaljukitsed, kuid tõesti see muudab sind veidi närviliseks, kui keegi sulle midagi head ütleb.

Kaaludele väga meeldib tunda seda, et keegi otsib tema järgi ja tunneb temast puudust. Üldiselt on ikka nii, et Kaalud on ise see, kes teisi taga otsib ja vahel isegi nii palju, et teine pool võib end kohmetult tunda. Kaaludelele teeb ülimalt head meelt see, kui temale kallis ja lähedane inimene täiesti nagu välk selgest taevast talle külla tuleb, teda üles otsib ning teda majast välja kamandab koos iseendaga. Kaaludele meeldib, kui teda välja kutsutakse.

Kaalud ei soovi väga kaua aega üksinda veeta. Sellele järgneb ülemõtlemine ja sellele omakorda järgnevad asjatud probleemid. See kehtib eriti Kaaludega romantilises suhtes olles. Kui oled tema partner, siis pead seda kohe algusest peale teadma, et Kaalud ei ole see, keda võid vahel omaette jätta. Seda juhtub harva, kui ta seda täielikult vajab ja kui ta seda vajab, siis ta sulle seda ka ütleb.

Kaaludele meeldivad kaunid, elegantsed, luksuslikud ja imeliselt ilusad asjad. Olgu selleks Kaaludeks siis mees või naine. Ilu on nende teema ja teda peab kindlasti ümbritsema hea keskkond. Kui soovid Kaaludele rõõmu pakkuda, siis kingi talle midagi ilusat ja kõik ülejäänud ongi lihtsalt hea. Kaalud on need, keda on võimalik kingitustega ära osta. See on hea tegelikult, kuna nad ise nii väga ootavad kingitusi. Seega kingi, kingi ja veelkord kingi.

Kaalude sodiaak on ülitundlik teiste inimeste sõnade suhtes. Sõnad on need, mis võivad Kaalud maatasa teha ja mis võivad teda kõrgele pilvedele tõsta. Kaaludega peab olema ääretult ettevaatlik, kui soovid talle midagi negatiivset või teda ennast veidigi halvustavat öelda. Elus ei räägita vaid ilusatest asjadest ja meid ümbritsevad ka probleemid. Seega ei saa Kaalusid ka mulli sees hoida, kus nad end turvalisena tunnevad. Kuid alati on võimalik halbadest asjadest rääkida nii, et ka kõige tundlikum sodiaak kriitikale suudaks selle sees ellu jääda. Kaaludele ei tohiks mitte kunagi kohe järsult midagi välja öelda, mis teda negatiivses mõttes puudutab. Kaaludele tuleb läheneda ääri-veeri, ümber nurga, salaja, läbi lillede või läbi metsa. Kaaludele tuleb halba serveerida kõige kaunima taldriku peal, et Kaalude esindaja endast välja ei läheks. Kriitika on Kaalude vaenlane ja kõige laastavama toimega vägi. Kui sa soovid Kaalude esindajaga läbi saada, siis ole oma sõnadega ettevaatlik. Ole viisakas, leebe ja kõige enam pead sa säilitama selle kõige juures rahu ning tasakaalu. Igasugune tasakaalutu vestlus viib Kaalud endast välja.

Lumikvarts on see kristall, mis aitab kriitikat taluda ja mis suudab Kaalusid veidigi mõjutada selle heas mõttes. Lumikvartsil on oskus aidata Kaaludel aktsepteerida negatiivsust ja seda mitte niivõrd hinge võtta. Lumikvartsi on kasulik kanda neil Kaaludel, kes on väga tundlikud ja haavatavad. Lumikvartsi kristalli soovitan ma hoida Kaalude kodus armastuse kristallide keskel, kui soovitakse oma kaaslasega paremini läbi saada ja probleemide korral osata nendest rääkida.

Kaalud on kõige kehvemad sõjapidajad ja riidude kiskujad. See ei tähenda seda, et nad ei oskaks seda teha. Nad ei oska lihtsalt midagi sellega peale hakata. See lihtsalt ei vii neid mitte kuskile. On sodiaake, kes riidlevad ja kaklevad ning siis on rahu maapeal, probleemid lahendatud ja minnakse enda eludega edasi. Kuid Kaalud on teistsugused. Kaalud kõige enam vihkavad tülisid. Nende ideaalmaailmas selliseid asju ei tohiks üldse eksisteerida. Kaalude esindaja on väga tundlik ja võib veidigi valjemast hääletoonist ning karmimast sõnast välja lugeda, et sõda on alanud. Pigem hoiduda pingetest ja kui need tekivad, siis lihtsalt Kaaludega maha istuda ning probleemid selgeks rääkida. Tegemist on siiski Kaaludega ehk läbirääkijaga. Kui soovid temaga tüli lõpetada, siis rahune ja tema rahuneb ka. Ta on teise poole peegel sellises olukorras. Kuid Kaaludega on üks põnev asi see, et nad ei taha eriti kaua tülis olla. Nad on üldiselt need, kes esimesena annavad tülitsemisele alla ja lähevad eluga edasi. Seda sellepärast, et tüli sööb neid niivõrd palju seest, et kui keegi teine sellele lõppu ei tee, siis tema teeb.

Kaalude jaoks on õiglus väga kõrgel koha ja seda ei tohiks tema puhul mitte kunagi ära unustada. Ta tahab alati, et kõik oleks võrdne ja kellelegi ei tehtaks ülekohut, ennekõike temale endale. Kaalud ei ole see, keda sa võid lihtsalt kellegi teise maha murdmiseks endale liitlaseks kutsuda. Kaaludele ei meeldi osaleda teiste inimeste vahelistes probleemides, see on tema jaoks nii kurnav ja rusuv. Kuid kui sa palud, siis ta tuleb sellesse kõigesse kaasa. Kuid ta ei pruugi olla sinu poolt ja mitte sellepärast, et ta valiks pooli. Vaid sellepärast, et tema õiglane meel ei luba alati olla selle poolt, kellele tema süda kuulub. Eriti raske on Kaaludel siis, kui ta peab kahe kalli inimese vahel seisma ja poolt valima. Kaalud soovivad rahu ja tasakaalu, probleemid võiksid tema meelest lihtsalt ära haihtuda. Kuid samas on tal oskus väga adekvaatselt olukorda hinnata, temast on väga palju kasu suhete klaarimisel. Sa pead seda poolt Kaalude suhtes teadma, et mõista miks vahel tundub, et ta on sinu vasu, kuid samas kuula teda - ta pigem aitab sul olla õiglane õiges kohas.

Kaaludele meeldib väga jagada enda isikliku elu kohta mõtteid välja. Kaaludele on oluline see, et ta saaks kellegiga enda väga isiklikke probleeme ja ka õnnestumisi jagada. Veelgi olulisem on Kaalude jaoks, kui ka temale jagatakse isikliku elu kohta midagi. Vastasel juhul ta tunneb, et sa ei võta teda tõsiselt, sa ei usalda teda ja sealt hakkab kerkima usalduse küsimuse probleem. Kui soovid Kaaludega head suhet hoida, siis jaga talle tükike enda salamaailmast.

Kaalude mõttemaailm muutub sama kiirelt, kui muutub ilm. See on nii tavaline, kui ühel hetkel sinu Kaaludest sõber, kaaslane või pereliige räägib enda suurest eluplaanist, teine hetk räägib ta uuesti enda suurest eluplaanist, kuid siis on see täielikult vastand sellele esimesele. See on nii tavaline, et tema juures peab lihtsalt seda aktsepteerima. See ei tähenda seda, et Kaalusid ei tohiks tõsiselt võtta, absoluutselt mitte. Ta lihtsalt genereerib ja teeb kõikidest ideedest ühe suurema idee valmis. Igast ühest võtab ja jätab midagi alles. Talle ei tohiks seda pahaks panna, see on nii temalik. Kaalusid väga häirib see, kui inimesed ei usu temasse. Eriti, kui selleks on keegi väga lähedane talle. See on lausa solvav ja ärritav.

Kui sul on vaja Kaaludega midagi arutada, planeerida ja paika panna, siis võta aeg maha, istu ja naudi keskkonda. Selleks läheb tavapärasest kauem aega, seega võta juba endale teatud puhkeseisund. Kaaludel on vaja kõige üle järele mõelda, et kogemata viga ei tehtaks. Kui sul on vaja Kaaludega midagi paika panna, siis eelda juba mitmeid erinevaid lahendeid, erinevaid mõtteid, jah-i ja ei-d mõlemat. See ei tähenda seda, et Kaalud on otsustusvõimetud, nad on lihtsalt nii paganama perfektsionistlikud. Seda nii, et lihtsalt on vaja kaaluda, kas ehk äkki teine variant oleks ikka parem. Või siis esimene? Teine? Või hoopis midagi muud? Või jätame selle kõige ära?

Kindlasti ei tohi teine pool Kaalude peale vihastada sellepärast, et tal läheb nii palju otsustamisega aega vaja. Sellega tuleb lihtsalt leppida ja kui lepitakse sellega, siis kõik kogu suhtlemine temaga on väga sujuv. Tuleb aktsepteerida Kaalude kaalukaussi.

Must Turmaliin
 on Kaalude üks õnne- ja kaitsekristallidest. Must Turmaliin aitab Kaaludel otsuseid vastu võtta ja nende vastuvõtmist kiirendada. Ehk seda kogu kaalumise protsessi veidigi leevendada.

Kaalud võivad tunduda otsustusvõimetud, kuid kui otsus on langetatud, siis Kaalude esindaja lausa lendab sellele kõigele järgi, mille ta oli otsustanud ära tuua. Kaalud on kindlameelsed ja teevad oma asja lõpuni, kui see on ära otsustatud.

Kaaludele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Kaaludega head suhtlemist hoides pead sa järgima neid reegleid. Ole temaga avameelne, märka teda, ümbritse teda ilu ja võluga, mõista tema kaalukaussi ning hoia oma teravat keelt hammaste taga. Siis ongi kõik hästi!