Inglid liiguvad igal pool meie ümber ja nad saadavad meile sõnumeid, mille me peame enda jaoks lahti arutama ning kuulda võtma. Inglid kasutavad enda sõnumite, märguannete, hoiatusete ja toetuse jagamiseks numbreid. Igale numbrile vastab unikaalne sõnum. Nad viivad sinu silmad sellele numbrile selles keskkonnas, kus sa oled, et sa võtaksid neid kuulda. Inglisõnumeid võid sa näha kellaaegade pealt, autonumbri pealt, majanumbrite või mis iganes numbrite pealt, mis sinu ümber on. Kui sa soovid teada, kuidas Inglisõnumit märgata, siis kindlasti ei tohiks sa ise hakata silmadega üles otsima erinevaid numbrite kombinatsioone, vaid see number peab sinuni jõudma väga juhuslikul viisil. See tähendab, et sellele keskendumata sa vaatad näiteks antud juhul kellaaega ja kell näitab 22:22. Sellisel juhul on sinu lähedal olev Ingel saatnud sulle 2222 Inglisõnumi. Kui sa näed Inglisõnumit, siis peab sinu sisse tekkima kummaline äratundmine ehk see number peab sind kõnetama. Sa pead tundma, et see on kuidagi sulle suunatud, siis on sellel ka tähendus. Kuid ise numbrite kombinatsioone otsima hakates ei ole neil tähendusi.

Number 2222 on üks tugevama väärtusega Inglisõnumeid, millel on sügav sisu ja mida nähes ei tohiks sellele kindlasti reageerimata jätta. 2222 on võimekas number, mille kaudu soovib sinu lähedal olev Ingel sulle edasi öelda nii mõndagi olulist. Selle sõnumi peamiseks eesmärgiks on sulle meelde tuletada seda, et inimsuhted on väga olulised ja neid tuleb hoida.

Kui sinu lähedal olev Ingel või sinu kaitseingel suunab sind vaatama numbrit 2222, siis ta samal ajal soovib sulle teada anda, et sa oleksid kellegi suhtes leebem, armastavam, hoolivam, tolerantsem, kannatlikum ja heatahtlikum. See Inglisõnum ütleb sulle, et jaga oma armastust ja headust. Kui sa seda teed, siis sellele järgnevad vaid head tagajärjed.

Kui sa olid number 2222 nähes koos kellegagi, siis see number on temaga seotud. See tähendab seda, et jaga sellele inimesele oma hinge. Ole temaga hea, jaga talle oma headust ja see ühendab teid. Järelikult see Ingel, kes on sinu lähedal, teab, et te peate läbi saama ja igasugune hea suhtlemine on teie vahel lausa hädavajalik.

Kui sa enne 2222 nägemist mõtlesid kodu, perekonna või oma armastatu peale, siis 2222 saadeti Inglite poole sulle teateks, et see on õige teema, millele keskenduda, andes sulle teada, et see on see, mis vajab sinu tähelepanu.

Kui sa ei mõelnud numbrit 2222 nähes selliste teemade peale, siis sind ümbritsevad Inglid või Ingel soovitab sul selle kõigega tegelema hakata, andes sulle märku, et nüüd on kõige õigem aeg pühendada ennast kodule, perekonnale ja armastusele. Võta seda, kui märguannet, et see on hetkel sinu ülesandeks.

Olles vallaline ja soovides oma ellu armastust, ning hakates pidevalt nägema numbrit 2222, siis see on märguanne sulle, et peagi võid sa enda eluarmastuse üles leida. 2222 sümboliseerib armastust, ja kui sa unistad sellest, siis võib-olla sinu kaitseingel annab sulle sellest teada, et ta on sinu palveid kuulda võtnud ning nüüd ta teeb kõik selleks, et sinu palvet täita.

Kuna Inglisõnum 2222 on seotud armastuse, tunnetega ja emotsionaalse heaoluga, siis soovitan seda numbrit pidevalt nähes hakata kanda Larimari kristalli. Seda selleks, et kaitseingel saaks sinu ellu armastust ligi kutsuda ja seda eriti siis, kui sa oled vallaline ja näed pidevalt Inglisõnumit 2222. Larimar aitab Inglite kaudu hingesugulase tee sinuni juhatada ja teid kahte õigel ajal kokku viia. Ilma, et te mõlemad üksteist maha magaksite, mida juhtub ka hingesugulaste vahel.

Juhul, kui sa tunned end jube kehvasti, oled emotsionaalselt murtud ja väga stressis ning näed Inglisõnumit 2222, siis sinu lähedal olev Ingel soovib sind sellega positiivsemaks muuta. Sellisel juhul annab seesama Ingel sulle Inglisõnumiga 2222 sulle teada, et ta teeb kõik selleks, et sind selle valu käest päästa. Keegi on sellel raskel ajal sinu kõrval ja ta toetab sind. Seega hoia lootus kõrgel ja lase Inglil end tervendada.

Kuid kõige olulisem, mida sa pead number 2222 juures teadma, hoolimata sellest olukorrast, mis sinu elus parasjagu on, palub see sinu käest üht: "Ole positiivne, ole heatahtlik, jaga enda armastust, ole lahke ja ära ole nõudlik!". Kui sa suudad seda Ingli palvet täita, siis ka Ingel suudab sinu elu paremaks muuta. Sa pead endast välja jagama õigeid energiaid, et Ingli töö saaks olla efektiivne.

Iga kord, kui sa number 2222 näed, ja kui sa oled selle tähenduse enda jaoks lahti mõtestanud, siis soovi üks soov. Number 2222 nähes saad sa saata enda seest välja ühe südamesoovi, mis on seotud kodu, perekonna või armastusega. Sinu kõrval on seda numbrit nähes Ingel, kes on avatud selle soovi täitmiseks. Kui sa aga seda numbrit näed ja soovid soovida, siis mõtesta enne lahti, miks number 2222 sinu juurde saadeti. Seda sellepärast, et Ingel ei täida sinu soovi enne, kui sa mõistad seda, miks ta sind kõnetas. Seega analüüsi alati enne soovimist, miks sa nägid just nüüd Inglisõnumit number 2222.

Inglisõnumite paremaks mõistmiseks ja nende analüüsimiseks kanna endaga kaasas Ingli Aura kristalli. Ingli Aura ühendab sind Inglitemaailmaga ja aitab sul nendepoolseid sõnumeid paremini mõista.

Loe kõiki minu kirjutatud Inglisõnumeid SIIT