Kalad on kõige viimaseks ehk kaheteistkümnendaks sodiaagiks ja Kalad on need, kelle hinges on midagi igast teisest sodiaagist ehk tegemist on väga mitmekülgse isikuga. Oma mitmekülgsuse tõttu on Kalad see, kes on teiste sodiaakide silmade läbi üks raskemini mõistetavaid sodiaake ja sellepärast jagangi ma vihjeid selle kohta, kuidas Kalasid armastada ja tema armastust hoida. Kui sinu kõrva on Kaladest kaaslane, keda sa armastad ja kellega sa soovid õnnelikku suhtesse jääda, siis ennekõike pead sa tema puhul mõistma nii mõndagi asja. Kaladel on oma maailm ja selle maailmaga tuleb leppida. Leppida selleks, et tema suudaks sind vastu armastada.

 

Ennekõike pead sa aru saama sellest, et kui sinu kaaslane on Kaladena sündinud, siis on ta väga tundlik ja emotsionaalne. Kuid ära saa minust valesti aru - see ei tähenda, et ta oleks nõrk ja arg. Absoluutselt mitte! Tundlik ja emotsionaalne tähendab seda, et tema sisemuses on nii palju emotsioone, et sa ei suuda seda ise teise sodiaagina ettegi kujutada. Tegemist on emotsionaalse inimesega, kelle tunded võivad armastuse korral olla väga sügavad, viha korral samuti väga sügavad, rõõmu korral ülevoolavad ja iga järgneva emotsiooni korral samuti ülevõimendatud. Kalades ongi lihtsalt palju emotsioone ja teda armastades pead sa ennekõike mõistma seda, et tema emotsionaalsus ongi osa tema isiksusest. Kui sa soovid oma armastatud Kaladega läbi saada, siis lihtsalt aktsepteeri tema ülevoolavaid emotsioone ja energiat. Sa ei saa seda tema seest ära võtta ja kindlasti mitte talle pahaks panna, kuid just see võib olla see koht, mida hakatakse Kaladele ette heitma.

Kui Kalade kõrval on armastaja, kes on ka ise väga emotsionaalne, siis tema mõistab oma Kaladest kaaslast palju paremini ja näeb temas iseenda peegelpilti sellesama emotsioonipuhangu hetkel. Kui Kalade kõrval on emotsionaalselt tasakaalukam või vaoshoitum kaaslane, siis temal võib alguses olla ikka väga raske. Kuid siit ma annangi uuesti sellesama soovituse - lihtsalt lepi, see ongi Kalad.

Kalade sügav sisemaailm annab talle oskuse armastada väga põhjalikult, siiralt ning mässida end sügavuti oma kaaslase hingeellu. Kui Kaladest kallim armastab, siis ta armastab täie pühendumusega. Kaladel ei ole lihtne oma südant kellelegi jagada ja kui ta on sind enda jaoks välja valinud, siis see on midagi märkimisväärset. See on kindlasti miski, millesse tuleks palju tõsisemalt suhtuda. Kui sinu Kaladest kallim armastab sind, siis järelikult on sinus olemas ikka midagi väga head.

Kalad on oma loomuselt kahe palgega - kord on ta lapsik ja hullumeelse huumoriga, kord on ta surmtõsine ja asjalik. Nagu ma eelpool välja tõin, et kui Kaladel on mõni emotsioon, siis on see ikka ja jälle ülevõimendatud. Sama kehtib ka nende tundepuhangute puhul. Kaladest kallim võib olla pööraselt naljakas, täis huumorit ja vahel selline, kelle energiaga ei suuda sammu pidada. Samas võib Kaladest kallim olla mingil teisel hetkel oma asjadega nii tõsine, et teda ei tohi siis isegi torkida ehk ei tohi teha nalja valel ajal. Eriti on Kaladest kallim tõsine siis, kui ta teeb oma tööd ja ajab oma asja. Kuid muul hetkel, kui tööasjad on aetud, võib ta sind kostitada ühe põneva energialainega ja inspireerida sind oma entusiastliku meelega ning tõugata edasi oma ambitsioone vallutama. Kaladest kallimal on oskus oma armastatut motiveerida ja tiivustada tema unistuste saavutamise poole.

Kaladele meeldib armastada, armastust jagada ja hoolitseda. Sedasama ootab ta oma kaaslaselt, et tema eest hoolitsetakse ja näidatakse välja, kui kallis ta on. Kaladele on vaja väga palju tõestust selle kohta, mis tema armastatu tema kohta arvab ja kuidas on tunnetega lood. Kui eile öeldi, et ma armastan sind, siis homme tuleks seda uuesti üle korrata. Kui mitte sõnadega siis vähemalt tegudega, mis viitavad hoolitsemisele. Kui sa soovid oma Kalade armastust hoida, siis ennekõike tuleb sul talle väga palju tähelepanu kinkida. Ütleme nii, et Kalad on sodiaagi loendist need, kes soovivad kõige enam saada oma armastatult tähelepanu ja tema jaoks ei ole olemas sellist asja nagu liigne tähelepanu. Seda jääb väheks isegi siis, kui seda on palju.

 

Kalad on väga suure sisemise maailmaga, hea kujutlusvõimega. Üldiselt on Kalad loomingulised või nendel on olemas vajadus olla artistlik omal viisil. See tähendab seda, et kui sa armastad Kaladest kallimat, siis sa pead laskma tal oma lemmiktegevuse juures olla. Igal Kalal on miski, mis on see "tema teema", ja seda ei tohi kindlasti temalt ära võtta. See on miski, mis hoiab teda jalul ja mis on seotud tema hingelise kasvamisega. Ma tean väga paljusid Kalasid, kellele meeldib muusika, kes on seotud disainiga, kes on alternatiivmeditsiini armastaja, kellele meeldib raamatuid lugeda ja kellele reisida. Igal Kalal on oma konkreetne hobi või siis töö, mis on seotud ka samal ajal hobiga, ja seda ei tohi talle pahaks panna. Kui Kalad saab seda teha, mille suhtes ta tunneb kirge, siis see on see, mis hoiab teda tervena. Ja kui ta on hingelt terve, siis on ta ka suhtes parem inimene. Mida sa kindlasti peaksid Kalade armastamise juures teadma, on see, et lase tal tegeleda tema isikliku hobi ja kirega.

Kalad on väga heaks vestluskaaslaseks, kuna tal on oskus kuulata, nõu anda ja mõista. See muudab teda väga heaks suhtlejaks ja ta lausa ootab, et tema kaaslane oleks temaga avameelne. Mida rohkem sa pühendad end Kaladega suhtlema, seda parem ja edukam on teie suhe. Kui sa soovid, et teil oleks kauapüsiv ja edasiliikuv suhe, siis panusta oma Kaladest kallimale aega ning suhtle temaga. Igasugune emotsioonide vahetamine on Kalade puhul ülioluline.

Kaladele meeldib väga rääkida huvitavatel teemadel ja teda nagu väga ei huvitagi sellised lihtsad teemad, et kellel kuidas läheb ja see, et õues on ilus ilm. See teema olgu teiste inimeste teema. Kaladele meeldib rääkida teadusest, veel avastamata ja kahtlastest teadaolevatest avastustest, kosmosest, taimedest, karmast kuni kristallideni välja. Igal Kalal on loomulikult enda teemad, mida ta väga armastab, kuid talle meeldib rääkida väga huvitavatest asjadest ja neisse süvitsi minna. Kui sa soovid Kalade kallimana talle heameelt teha, siis räägi nendel teemadel kaasa ja jutuvestlemise ajal huvitu sellest kõigest.

Kaladele meeldib väga palju unistada, soovmõtteid mõelda, ja ta on väga innovatiivne - seda tuleb lasta tal olla. Kui sina Kalade armastajana lased tal olla selline nagu ta on, siis ta võib olla väga produktiivne, luua, suhteelu edasi viia, iseennast arendada ja edukaks saada. Kalades on olemas oskus liikuda oma unistuste poole väga sihikindlalt, kuid ainukeseks takistuseks siin võib olla tema kallim, kes temasse ei usu. Kui sa usud temasse ja lased tal vabalt lennata, siis ta võib sind vägagi üllatada sellega, kuhu ta sind endaga kaasa viib.

Kui sa oled ühel hetkel Kalade südame vallutanud, siis on tal väga raske sind enda juurest lahti lasta. Kui Kalad armastab, siis ta eeldab, et sa jääd tema kõrvale elu lõpuni. Seda teades ära võta seda suhet kergelt, kuna Kalad ei võta seda kergelt.

 

Kalad on oma loomuselt enda armastatu suhtes väga lahked ja teevad väga palju enda kaaslase heaolu jaoks. Ta jagab oma armastust tingimusteta, kuid seda teatud piirini. Ta võib kolm korda anda, kuid ühe korra pead sa talle vastu andma. Siis ta jälle kolm korda annab, ja siis sina annad jälle talle midagi vastu. Kaladele meeldib aidata ja hoolitseda, kuid nad vajavad seda ise täpselt samamoodi. Vahe on ainult selles, et Kaladel on olemas see miski, millega nad oskavad oma armastatud inimest lugeda ja tänu sellele talle ka hingelist ravimit pakkuda. Kaladest armastaja valib enda kõrvale üldiselt sellise kaaslase, kelle eest saab palju hoolt kanda, kuna Kaladel on olemas instinkt teisi aidata.

Kui sa armastad oma Kaladest kaaslast ja kui sul on talle midagi negatiivset rääkida või sul on vaja suhtes olevaid probleeme lahti harutada, et neist vabaneda, siis siinkohal peaksid sa olema ikka väga ettevaatlik. Sinu Kalad ei ole see, kellega saab probleemidest otsekoheselt rääkida, ja kui sa seda teed, siis juba eelda, et siit võib tulla suur mäss ja dramaatiline etteaste. Kalad ei kannata rääkida halbadest asjadest, mis on seotud nende endaga, ja kui seda peab tegema, siis tuleb seda teha ümber nurga liikudes, Kalade tuju arvestades ning ka iseenda vigu esile tuues. Kui sinu Kalad peaks tundma seda, et ainult tema on see süüdlane, siis kõige lõpuks oled sina ise kõiges süüdi. Kui sul tuleb Kaladega probleeme arutada, siis tuleb sul end temaga võrdseks muuta ja selgitada kõike väga mõistlikult. See on Kaladega suhtes olles kindlasti üks paras pähkel, aga kui sa tabad selle õige viisi ära, siis see kõik ei olegi nii raske.

AMETÜST GEOOD JA SININE KALTSEDON on need kristallid, mis võiksid sinu ja Kaladest kallima kodus kindlasti olla. Ametüst geoodi peal või kõrval tuleb hoida tükikest või rohkemgi Sinist Kaltsedoni, mis aitavad sul oma Kaladega hakkama saada. Mõlemad kristallid soodustavad Kalade mõistmist, temaga paremat läbisaamist ja suhete tervendamist. Nende kristallide kombineerimisel on sul oma kallima tunnetest parem aru saada, need kristallid kiirendavad tema tundma õppimist ja mõistmist. Samas aitavad need kristallid ka temal endal sinuga paremini läbi saada ja sinu vastu armastavam olla. Ametüst geood ja Sinine Kaltsedon aseta oma koju voodi kõrvale just sellele poolele, kus ta magab. Teine võimalus on asetada Ametüst geood ja Sinine Kaltsedon tema foto peale, nii saab teha kaugkristall-tervendamist. Igatahes on kasulik neid kristalle Kaladega koos elades teie ühises kodus hoida.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Kui sa soovid oma Kaladest armastajaga armastust hoida, siis tuleb sul lasta tal olla emotsionaalne, leppida tema hobi ja kirega, sul tuleb aktsepteerida tema vajadust unistada ja sa pead aru saama, et temaga tuleb õrnalt ümber käia. Neid asju mõistes saab teie suhe muutuda vaid võimsamaks.