Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad meie hinge ja Aurasse edasi teatud väge. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu enda hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab seda, milline sa oled ja mis erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, kannab endaga kaasas teatud energiat, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt samamoodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette selle, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See üldiselt täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühtemoodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidi. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

12. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 12. kuupäeval, siis sind saadab terve elu see number oma väega. See annab sulle iseloomuomadusi juurde ja lisab lisaväärtust sinu teistele numeroloogilistele ning astroloogilistele näitajatele.

Kui sinu sünnikuupäev on 12. kuupäeval, siis selle kuupäeva numeroloogiline näitaja on sulle kaasa andnud tõelise oskuse olla loominguline või hea huumorimeelega. 12. kuupäev sümboliseerib vajadust ja võimalikku oskust olla loominguline, hea fantaasiamaailmaga ning meelelahutushuviline. See on kuupäev, mis annab sündides kaasa meeletu vajaduse end ümbritseda nalja ja naeruga. Nali ja naer on see, mis on 12. kuupäeval sündinu jaoks hädavajalikuks ravimiks, see eemaldab stressi ja vabastab pinge. Jah, tõepoolest, ongi nii, et selline asi leevendab pea igaühe stressi, kuid 12. kuupäeval sündinul on seda kõige enam vaja. Nali ja naer on tõesti üks hädavajalik osa tema elust, mis ei tohiks tema kõrvalt mitte kunagi ära kaduda.

Kui sa oled sündinud 12. kuupäeval, siis ma soovitan sul enda elu rikastada erinevate meelelahutustega ja pidevalt viia end rutiinsest elust välja. Seda kõike sellepärast, et sinu positiivne natuur ära ei kaoks ja sinu loominguline meel saaks särada. Kuna loomu poolest oled sa väga tõsine, võtad enda elus toimuvat kõike väga suure kohustusega ja soovid kõigest kõige paremat saada, siis meeleolukõikumised on sind kerge tabama. Sellepärast on see meelelahutuslik pool sinu jaoks ka väga oluline, ja see kõik aitab sul tasakaalus olla. Sa oled oma hingelt pühenduv ja kui sa võtad midagi ette, siis seda ainult sellisel juhul, kui sa saad selle otsast lõpuni ideaalselt valmis teha. Ei meeldi sulle poolikud ettevõtmised ega ka kaotamine. Sa oled oma loomuselt võistlev, kuid ennekõike võistled sa iseendaga. Sead endale eesmärgi ja hakkad selle eesmärgi täitmise nimel võistlema ning kaotajaks ei saa sa ometigi jääda. Vahel tekitab see kõik väga suurt frustratsiooni  ka sulle endale, seesama võistlemishimu iseendaga ja iseenda vaenlaseks olemine.

Sinu sündimise hetkel andis number 12 sulle kaasa vajaduse olla ühekorraga nii praktiline kui ka loominguline. Sa soovid oma ellu väga palju häid praktilisi lahendusi - töö peab olema praktiline, kuid mitte igav, ja sa pead igas füüsilises tegevuses tundma, et see annab sinu hinge sügavusse midagi juurde. Sulle ei meeldi teha midagi lihtsalt sellepärast, et see saaks ära tehtud. Sind paneb liigutama miski, mis annab sulle midagi juurde spirituaalselt ja vaimselt. Kui nii on, siis sa tegutsed, tegutsed ja füüsilist energiat jagub sul selle jaoks terveks igavikuks. Oled oma loomuselt väga keerulise sisemaailmaga. Sul on vaja pidevalt tunda seda, et sinu ettevõtmistes peab olema midagi  lahendada. Iga tegevus peab olema kusagile edasiviiv ja hariv.

Kõige suuremat õnne tunned sa enda elus siis, kui sa leiad selle miski, mida sa oskad, mis on sinu anne, mis on sinu talent ja oskus. Kui sa oled selle üles leidnud, siis teeb sind õnnelikuks see, kui sa suudad sellele väljundi leida. Väga paljud artistid, loomeinimesed, kirjanikud ja teadlased on just sellel kuupäeval sündinud. Kui sa ise ei suuda end sellisesse loetellu kategoriseerida, siis sellest ei ole mitte midagi. Tegelikult on aga nii, et sinu sees võib peituda anne, mida sa veel ei ole osanud enda seest üles leida, kuid märgid loomingulise meele koha pealt peavad kindlasti olema ilmnenud. Võib-olla oled sa väga hea koomik või hoopis ülimalt hea käega toidukunstnik ehk kokk. Miski on sinu sees kindlasti olemas.

OOKEANI JASPIS on 12. kuupäeval sündinute õnne-, heaolu- ja enese üles leidmise kristall. Ookeani Jaspis abistab sind, kui sa oled 12. kuupäeval sündinud, aidates sinu ellu tasakaalu tuua ja säästa sind meeleolukõikumiste eest. Ookeani Jaspis aitab üles leida selle loomingulise ande, mille 12. kuupäev on sinule selleks eluks kinkinud, mida sa saad selles elus kasutada. Kui see on leitud, aitab Ookeani Jaspis su loomingulise avada ja leida selle kõige jaoks väljundi.

Kui sa oled 12. kuupäeval sündinud, siis see kuupäev on kinkinud sulle väga kiire reaktsiooni ja võib-olla vahest ka liialt närvilise ning impulsiivse reaktsiooni. Igatahes on selle kuupäeva vägi sinu energiat tõstnud ja sind aktiivseks muutnud. Sa võid väga kiirelt reageerida, mõelda, tegutseda ja toimetada. See on sinu tugevus ja nõrkus üheaegselt. Seda sellepärast, et sa võid kiire olla, kuid samas, kui sinu Auraväli on stressienergiat täis, siis sa võid olla väga impulsiivne, närviline, kergesti ärrituv ja võid teha tegusid, mida hiljem kahetsed. Sedasama energiat aitab tasakaalus hoida sinu sünnikuupäeva õnnekristall Ookeani Jaspis. Sellel kristallil on oskus sind maandada sellel hetkel, kui seda on sul kõige enam vaja. Kuid oma energia tõttu oled sa teiste silmis väga hinnatud, kuna sina lood, teed ja toimetad. Sa tõmbad oma aktiivsusega tähelepanu ja sa võid olla väga asjalik ning kiirelt edu loov inimene. Seda juhul, kui sa oled oma elus leidnud üles selle õige tee, mille poole kõndida.

Mille poolest sa oled veel just teiste silmis väga tuntud, on see, et sa oskad teiste inimeste tuju tõsta. Sul on olemas see võlu, mis aitab teistel end paremini tunda. Sa oled suurepärane teiste enesekindluse tõstja, julgustaja ja paha tuju eemaldaja. Kuid sa ei oska sama iseendaga teha. Oskad teisi aidata, kuid ennast on sul ikka väga raske aidata. Pigem sa varjad seda väga, kui sa oled kurb või millegipärast mures. Sulle ei meeldi absoluutselt see, kui teised inimesed, ja eriti sinu lähedased, saavad aru, et sul on midagi viga. See kõik käib veidi sinu ego pihta ja just seetõttu otsustad sa seda kõike varjata. Ookeani Jaspis on see kristall, mis aitab sinu hingest stressi vabastada. Loomulikult on selleks ka hea meelelahutuslik etteaste, film või mõni teine tujutõstev tegevus.

Sinu sünnikuupäev on andnud sulle väga palju energiat, ja kui teised astroloogilised/numeroloogilised näitajad on lisaks sünnikuupäevale samuti erilise energiaga, siis võib sul olla suur probleem unega ning välja puhkamisega. Suure tõenäosusega kannatad sa uneprobleemide küüsis ja kui sul seda probleemi ei ole, siis teised astroloogilised/numeroloogilised näitajad on sellised, mis ei anna sinu hingele lisaenergiat juurde.

Nagu ma eelpool juba nimetasin, oled sa 12. kuupäeval sündinuna suurepärane teiste tujutõstja ja teiste meeleolu positiivsemaks muutja, kuid sa ei ole eriline iseenda päästja. Samuti annab sinu sünnikuupäev sulle kaasa sellised negatiivsed seisud, kus sa hakkad ennast haletsema või ennast maatasa tegema. Sa võid iga teatud perioodi tagant sattuda sellisesse olukorda, kus sa lihtsalt hakkad ennast maha tegema.  Sa hakkad endas kahtlema või enda tehtud tööle, loomingule, valikutele või millele iganes vett peale tõmbama. Ookeani Jaspis on sinu õnnekristall, mis blokeerib sellist tegevust ja ei lase sinu tujul ära kaduda. Ookeani Jaspis on oma loomuselt tujutõstja-kristall, mis aitab sul olla just selline, nagu sa soovid ja kellena sa iseennast armastad.

Oma loomuselt oled sa väga hea emotsioonide väljendaja, kui me räägime positiivsetest emotsioonidest, ja näiteks ka armastusest. See on see, mida sa ootad ka teiste poolt, et nad näitaksid sulle oma tundeid välja. Sa ootad, et armastatud inimene väljendaks sulle enda armastust sama kirglikult kui sina temale. Paratamatult on numeroloogia mõjutuste ja astroloogiliste näitajate taga olemas hoopis teistsuguseid isiksusi, kellel paljudel näiteks ei ole oskust oma tundeid väljendada ja see võib sind väga palju muserdada. Sa ootad erksat ja värvilist eneseväljendust, kuid sa ei pruugi seda saada. Sa oled üks õnnelik inimene, kui sa leiad enda kõrvale kaaslase ja sõbrad, kes on sama värvilised kui sina. Kui mitte, siis sa ei tohi lasta end frustreerida teise inimese kinnise iseloomu pärast. Kui sa seda teed, siis sa ise rikud ära oma armastuse selle inimese vastu. Sa pead väga palju selles elus õppima seda, et kõik inimesed ei ole nagu sina, kuid see ei tähenda, et nad ei armastaks.

Kui sa soovid olla edukas, siis sinu sünnikuupäev eeldab seda, et sa pühendad ennast tegevusse ja töösse, mida sa tõeliselt armastad. Sa pead üles leidma enda kire ja selle nimel tööd tegema. Ühest suunast teise jooksmine laseb sinu potentsiaalil raisku minna. Sulle sobib loominguline töö, kus sa saad teha tööd nii, kuidas sina soovid, ja kui sa lõpuks leiad selle oma tee üles, siis ära kaldu sellest kõrvale. Tee selle nimel tööd ja lase sellel oma elus olla. Sellisel juhul leiad sa üles õnne, kuna sul on vaja enda energiat rakendada. Ja kuna sulle sobib järkjärguline kasvamine-arenemine, siis sa võid väga hästi saada hakkama kauakestva elutöö peal.

Kui sa oled 12. kuupäeval sündinud, siis elu on andnud sulle suure kohustuse seoses sind ümbritsevate inimestega. Sinu ülesandeks on teisi inimesi rõõmsaks teha ja neile oma kirge jagada. Nemad õpivad sinu tugevuse kaudu ise kirglikud olema.