Kas sa oled enda unes eskalaatoriga sõitnud? Kui jah, siis ka sellele unenäole on olemas oma eraldi tähendus. Aitan sul mõista, miks sa unes eskalaatorit nägid ja mida see sinu unenäos tähendada võis.

​Unenägude seletamiseks parema oskuse saamiseks loe läbi minu artikkel selle kohta, kus ma räägin sulle, kuidas unenägusid seletada ja kuidas neid mõista. Selle artikli leiad SIIT.

Eskalaatori unes nägemine viitab liikumisele ja muutustele. Olenevalt täpselt sellest, milline oli eskalaator sinu unenäos, vastavalt sellele on sellel muutusel ka oma tähendus.

Igatahes sümboliseerib eskalaator muutlikkust ja kui sa soovid selle tähendust enda unenäos täielikult mõista, siis meenuta endale kõike seda, mis selles unenäos veel oli. Mitte kunagi ei tõlgita unenägu poolikult ja kui seda tehakse, võid sa sellest unenäost enda jaoks välja lugeda väga vale sõnumi.

Näiteks, kui sa nägid, et sa liikusid eskalaatoriga ülespoole, siis see tähendab seda, et sinu ellu saabub muudatus või sa ise hakkad midagi muutma. Olgu selleks muutuseks siis vaimne ja spirituaalne muutus või millegi füüsiline muutus.

Kui sulle meeldis eskalaatoriga üles sõita, sul ei olnud selles suhtes hirmu ja sa soovisid seda ise vabatahtlikult teha, siis andis sinu unenägu sulle mõista, et muudatus toob sulle vaid head. See on märk ka selle kohta, et sa ise soovid enda elus muudatust läbi viia. Kui aga sa tundsid hirmu või teisi negatiivseid emotsioone, siis tähendab see seda, et sa ei ole rahul sellega, mis toimuma hakkab.

Kui sa sõidad eskalaatoriga üles ja jõuad kohale, siis võib see endaga kaasa tuua erinevaid katsumusi sellel teekonnal, mille suhtes sa oled otsuse vastu võtnud ning kuhupoole sa hakkad muutuma. Muutuste käigus võid sa silmitsi seista erinevate katsumustega. Mida kiiremini eskalaator liigub, seda kiiremini jõuad sa lõpptulemuseni. Mida aeglasemini, seda raskem on see teekond. Mida rohkem inimesi või asju on eskalaatori peal, seda rohkem on sel teel takistusi.

Kui eskalaator ei liikunud, kuid sina soovisid sellega üles sõita, siis sina soovid muudatust läbi viia, kuid elu takistab sind. Võib-olla ei ole siis muudatust vaja teha, kui saatus seda ei soosi? Või on keegi, kes sind piirab? Pead mõtlema selle üle, kuidas unenägu lõppes. Kas sa ikka said lõpuks eskalaatoriga üles sõita või mitte? Kui said, siis saad ka elu või kellegi teise poolt seatud takistusest üle ning lõpuks jõuad soovitud muutuseni.

Eskalaator, millega sõitsid allapoole, annab sulle märku sellest, et sa oled jälle jõudnud ringiga sinna, kus sa oled juba olnud. Allapoole sõitev eskalaator juhib sinu tähelepanu sellele, et sa astud oma elus uuesti sellele rajale, kust sa tegelikult peaksid edasi liikuma. Sellist unenägu nähes on see hoiatus selle kohta, et sa ei vii end elus edasi vaid tagasi.

Kui sulle meeldis väga eskalaatoriga alla sõita ja sa soovisid seda teha, siis on see märk sellest, et sa valid pigem mugavustsooni, kui et riskida. Võib-olla on sul samal ajal oma elus vaja otsus langetada ning sa langetad selle enda mugavuse järgi, aga mitte selle järgi, mida sa võiksid enda elus teha. Igatahes räägib see nõiaringist, mugavusest, vanasse eluperioodi tagasi langemisest või millegi ette võtmist, millest ei ole kasu.

Kui sa kartsid eskalaatoriga alla sõita
, siis sa ärkvel olles kardad teha sama viga, mida sa oled juba teinud. Eskalaatoriga alla sõites ja selle ees hirmu tundes on see märk selle kohta, et sa tead, et sa teed vea, kuid sa ei kuula enda intuitsiooni ühes konkreetses situatsioonis. Kui sa sellist unenägu nägid, siis järelikult on sul õigus veel õiget sammu teha ja kuulata enda intuitsiooni, et vältida valele rajale tagasi minemist. Mõtle selle peale, mida sa kardad ja tegutse, et see sinu ellu ei tuleks.

Unenägude paremaks mõistmiseks hoia enda unenäopüüdja küljes Opaliidi, Phosposideriidi või Barüüdi päikeseratast. Nendel päikeseratastel on oskus tähendusrikkaid unenägusid esile kutsuda.