Lõvi on viies sodiaak, keda juhib tule-element ja kellel on rohkem särtsakust, kui ühelgi teisel sodiaagil. Lõvid on oma olemuselt väga lihtsad, kuid samas on neid vahel raske mõista ja nendega läbi saada. Jagan sulle mõtteid selle kohta, millised on need jooned temas, mida sa kindlasti peaksid teadma, et teda osata paremini mõista. Selle kõige siia kirjutan ka Lõvide enda jaoks, et Lõvid te ise mõistaksite, millised te siis ka olete. Igatahes on kõik sodiaagid erinevad ja kui sa tead erinevate sodiaakide iseloomusid, siis sul on palju lihtsam kõigest aru saada. See teeb omakorda lihtsamaks ka suhtlemise ja mõistmise.

Lõvi on oma loomuselt väga aktiivne ja laisk ühekorraga. Lõvi puhul käib selline asi täiesti hooti. Üldiselt on nii, et Lõvi on energiapomm, tegutseb, teeb, toimetab, liigub ja tormab. Kuid kui pikk päev täis jooksmist on ära lõppenud, siis laskub ta täieliku laisklooma režiimi peale. Laiskus tuleb peale pärast suurt tormamist ja aktiivset tegutsemist. Kuid mõlemad energialained on Lõvi jaoks kuidagi äärmusest äärmuseni. Ühel hetkel on meeletu energia ja teisel hetkel teda nagu ei eksisteerikski enam siin reaalsuses. Mida sa kindlasti pead Lõvi kohta teadma, on see, et talle meeldib olla aktiivne ja tal on vaja enda energiat alati lõpuni ära kulutada.

Lõvi on väga suurt energiat täis ja mitte ainult füüsilist energiat. Tema seest õhkab midagi kummalist, nagu midagi koguaeg toimuks, nagu oleks pidevalt kuhugi poole liikumist ja ta õhkab sellist energiat, et kohe-kohe ta plahvatab. Olgu selleks plahvatuseks siis ülimalt positiivsete emotsioonide väljaelamine või pahameelne vallandamine. Lõvil on emotsioone ja paljud kusjuures ei nimeta Lõvisid emotsionaalseteks, kuid minu silme läbi on nad ikkagi väga emotsionaalsed. Siiski on tegemist sodiaagiga, keda juhib Päike. See aga tähendab seda, et suurejoonelisus on Lõvide teine nimi.

Lõvi on tegelikult väga haavatava hingega ja ära lase ennast petta tema tugevast väliskihist. Lõvile jookseb kõik negatiivsuse ja kriitika nooled otse südamesse. Tal ei ole olemas seda filtrit, mida sa arvad, et tal on. Ta ei ole külm ja tundetu. Kui sa Lõvile ikkagi midagi halvasti ütled, siis see jõuab puhtalt ka kohale. Lõvi tunnetega ei maksa mängida, pigem hoia nooled endale ja ära kasuta tema peal neid. Ootamatul ajal võib ta sulle samaga vastata.

Kui Lõvi on enda aktiivsusmootori tööle jätnud, siis võib ta kõik enda ümber ära kurnata. Teda on lihtsalt nii palju ühes ruumis ja ta soovib sellel hetkel, et kõik teised läheksid temaga kaasa. Kui Lõvi on suutnud enda kõrvale valida inimesi, kes on täpselt sama moodi entusiastlikud ja aktiivsed, siis ta tunneb end hästi. Lõvile absoluutselt ei meeldi, kui keegi tema energiavoogu takistab ja üritab seda maha rahustada. Teine asi, mida sa kindlasti pead Lõvi juures teadma, on see, et ära mitte kunagi takista tal energiline olemast. Kui sa üritad tema tuju allapoole tõmmata, siis ta oskab seda sinu puhul mitmeid kordi kiiremini teha.

Lõvidele meeldivad inimesed ja seltskond, kuid ära mõista teda valesti, tal ei lähe tegelikult teisi inimesi nii palju vaja, kui arvatakse. Lõvi on oma loomuselt väga iseseisev ja võib täiesti vabalt hakkama saada kõigega, mis tema eluteele tuleb. Lõvi armastab jutuajamist, seltskonna energiat ja keskkonda, kus tehakse palju nalja. Ta võtab seda, kui meelelahutusena, mitte kui vajadusena. Kolmas punkt, mida sa peaksid Lõvi juures teadma, on see, et talle meeldib seltskond, kuid ta ei vaja seda.

Tihtipeale arvatakse, et Lõvid on egoistlikud ja enesekesksed. Kuid see võib olla veidi petlik arvamus, mis Lõvide puhul tekib. Jah Lõvid võivad tihti olla need, kes kõike teevad ja kõike teavad ning nad võivad seda demonstratiivselt ka välja näidata. Kuid see ei tähenda kaugeltki seda, et nad on enesekesksed. See, et Lõvi on osav, ei muuda teda egoistlikuks. Vastupidi! Lõvil võib olla tõesti omad tugevad küljed ja ta näitab seda teistele välja kahel põhjusel. Esimeseks põhjuseks on see, et Lõvile meeldib nõrgemaid aidata ja kui ta näeb olukorda pealt, kus temal on olemas see võim midagi korda seada, siis ta seda võimu ka ära kasutab. Teiseks meeldib Lõvile väga tunda seda, kuidas keegi teine tema saavutuse üle õnnelikuks muutub. Sellepärast Lõvi tõttab kohe enda oskuseid ja andeid demonstreerima, et aidata. Kuid paljud teised sodiaagid loevad sellest kohe midagi muud välja. Tegelik initsiatiiv on Lõvil hoopis heatahtlikum. Seega, kui sa tunned, et sinu tuttav Lõvi "teab kõike", siis võib-olla ta ikkagi teab vahel kõike ja tahab sind lihtsalt aidata.

Lõvile on antud palju selleks, et aidata teisi inimesi, kuid iga Lõvi ei pruugi jääda enda positiivsele rajale ja igale sodiaagile on omad ohud langeda negatiivsesse energiasse. Lõvisid aitab enesekesksusest päästa Püriidi kristall. Püriit on Lõvide hea õnne, külluse, edukuse ja positiivse energia kristalliks. Näiteks võiks Lõvi kodus olla Püriidi geood, see aitab Lõvid enda lähedastega paremini läbi saada ja samas tema ellu ka palju õnne tuua. Püriit geoodi sobib töölaua pea hoida, kui Lõvi soovib küllust enda ellu ligi kutsuda ja seda kristalli on kasulik ehtena kanda, et kaitsta end negatiivse energia eest.

Paljud arvavad, et Lõvid on täielikud kontrollijad ja eestvedajad. Tegelikult on aga nii, et Lõvi ise ei tee seda teadlikult ja vahel Lõvi isegi ei soovi olla see liider, milliseks teda peetakse. Kuid kõik teised sodiaagid on harjunud, et Lõvi on see, kes särab ja juhib. Tegelikult on aga nii, et teised lasevad Lõvil juhtida ja seda sellepärast, et Lõvil on olemas see julgus, mida paljudel ei ole. Lõvi on julge suhtleja, avatud meelega ja aktiivne. Sellepärast kohe eeldatakse, et ta on liider. Kuid Lõvil ei ole ka selle vastu midagi, kui keegi teda tähtsaks peab. Siiski on tegemist Lõviga ja talle meeldib positiivne tähelepanu. Sellepärast võtabki Lõvi ohjad enda kätte, kuna tihti teda tõugatakse selle poole. Viies punkt, mida sa pead Lõvi juures teadma, on see, et ta ei pea ilmtingimata juhtima, kuid sina või keegi teine võib teda selleni juhatada. Lõvile kusjuures vahest meeldiks ka teiste puhul näha seda, et nemad soovivad asja kontrolli all hoida ja nad isegi naudivad seda.

Lõvisid peetakse domineerivateks, kuid domineerimine ei ole alati selline, kuidas see sõna "domineerimine" end väljendab. Lõvid kannavad suurel määral endaga kaasas meesenergiat, nii naised kui ka mehed kannavad seda endaga kaasas, kui Lõvina on sünnitud. See tähendab aga seda, et jõuline pealehakkamine, kindel eneseväljendamine, tugevad seisukohad ja aktiivsus on Lõvi puhul väga normaalne. Need samad jooned tekitavad paljudes teistes sodiaakides tunde, et Lõvi on domineeriv. Jah nende jaoks küll, kes ise ei oma neid iseloomujooni, nende jaoks on need liialt tugevad. Kuid need, kellel on need omadused olemas, saavad väga hästi aru, et see ei ole domineerimine - see on lihtsalt Lõvi tugevus. Kuid Lõvi võib muutuda domineerivaks ja seda siis, kui Lõvi langeb enda negatiivsesse faasi. Siis tuleb appi võtta Püriit või Peridoot. Peridoot on kristall, mis aitab Lõvil olla positiivne ja mis aitab leevendada tema domineerimist ning teiste jaoks liialt otsekohest meelt. Aidates Lõvil end leebemalt väljendada ja enda soove paremini teistele selgeks teha. Peridoot lisaks sellele toob Lõvis oskuse mõista ja teada, kelleks ta tahab saada või kelleks ta võiks saada. See on siiski väga spirituaalne kristall, mis aitab Lõvil enda tee üles leida.

Pange tähele palun nüüd kõik - Lõvi on äärmiselt otsekohene ja vahel nii otsekohene, et see on lausa kohutav. Lõvi ise ei saa sellest küll aru, et tema otsekohesus võib vahel kõigil jalad alt lõigata, kuid seda ta oskab väga hästi teha. Lõvil on kombeks välja öelda seda, mis on tema meelel. Kuid tihtipeale ütleb ta nii otsekoheselt välja, et see võib teise poole maatasa teha ja siis kui Lõvi peaks kuulma teiselt poolt pettumuse nooti, siis ta abosluutselt ei saa aru, mis ta valesti tegi. Ta ei ole kindlasti midagi valesti teinud. Tema? Tema on kõige parem, kuidas tema sai kellelegi haiget teha? Tegelikkuses aga ongi nii, et Lõvi ei oska aeg-ajalt enda keelt taltsutada ja selletõttu ta tõmbab endale asjatult palju draamat ligi. Ütles midagi valest, ise sellest midagi ei teadnud ja kohe on jama majas. Kuues punkt on see, et Lõvi ei saa aru, kui ta on kellelegi oma sõnadega haiget teinud ja siis kui ta saab sellest aru, siis on juba liiga hilja. Siinkohal jagan ma soovituse Lõvidele - mõtle enda sõnad läbi ja tea seda, kes sinu ees seisab. Kui ta on tundlik sodiaak, siis hoia end tagasi ja kui ta on samasugune otsekohene, siis ole otsekohene. Teistele sodiaakidele soovitus - ära pikka viha tema peal hoia ja kui ta vabandab, siis sellel vabandusel on ka tähendus. Lõvi seest naljalt vabandused välja ei tule ja kui need tulevad, siis järelikult on nendel vabandustel ka väärtust.

​Lõvi on oma hingelt suur andja ja talle meeldib näha, kuidas tema jaoks oluline inimene muutub tema pärast õnnelikumaks. Kuid Lõvisid on kerge ära kasutada, kui nad on sinusse kiindunud ja kui nad on sind enda lähedaseks nimetanud. Lõvi lahkust ei tohiks ära kasutada, kuna kui ta ühel hetkel tabab seda, et sa ei võtagi seda enam tingimusteta vastu, siis ta loobub sinu aitamisest. Lõvi on tule-elemendi kandja, mis tähendab seda, et kõik või mitte midagi. Seitsmes punkt - võta Lõvi lahkus vastu, kuid ära hakka seda ise nõudma. 

Lõvile meeldib enda kallite eest hoolitseda, neid poputada, enda armastusega üle valada, kuid kõigel on oma hind. Kui sa soovid, et Lõvi jagamine mitte kunagi ei lõppeks, siis ära näita talle mitte kunagi seda välja, et sa nõuad seda tema käest. Isegi, kui sa oled sellest sõltuvusse jäänud, siis tee nägu, et sa ei saa aru mida ta teeb.

Kaheksas punkt - Lõvi jaoks on tema imidž ülioluline ja seda ei tohi sina ega ka keegi teine kehvemaks muuta. Lõvi jaoks on tema välimus, väljapaistvus, sära, see mida teised tema iseloomu kohta arvavad väga oluline. Kui Lõvi ei huvita see, mida teised tema varandusest arvavad, siis tema iseloom peab kõigile sobima. Lõvi teeb kõik selleks, et endast jätta head arvamust ja see on tema jaoks oluline. Kindlasti ei tohiks teda avalikult alavääristada ja tema sära kellegi teise ees maha tõmmata. See on üks suur EI! Kui sa soovid Lõviga läbi saada, siis mitte kunagi ära näita teiste inimeste juuresolekul seda, mis tema juures sind häirib või millised on tema nõrgad kohad. Kui sa soovid Lõvile midagi negatiivset selgeks teha või millelegi sellisele viidata, siis tehakse seda suletud uste taga. Lõvi jaoks on äärmiselt oluline see, et keegi teine ei tõstataks avalikult üles teema, kus teda negatiivselt vaadatakse. See käib tema au ja uhkuse pihta.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Lõvile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Lõvi on tegelikult väga lihtne ja temaga on võimalik väga kergelt läbi saada. Sa ise pead lihtsalt minema kaasa tema energiaga, nägema tema tugevusi ja aktsepteerima tema otsekohesust.