Inglid ümbritsevad meid ja kui meie Auraväljad on piisavalt terved, et nad suudaksid meiega kontakti astuda, siis nad kindlasti seda teevad. Mida tervem on inimese Auraväli ja mida rohkem on sellest Auraväljas spirituaalsust, seda tugevamat tööd hakkavad Inglid tegema. Inglitel on oskus saata meile sõnumeid, mis aitavad meid meie eluteel ja igal numbril on oma salapärane mõte. Sinu ülesanne on seda Inglisõnumit nähes see ära tõlkida. Mina aitan sul seda tõlgendada!

Kui sa oled hakanud igal pool nägema number 8 ja 1 kombinatsiooni, siis ilmselgelt on sellel numbril suurem tähendus ja sind ümbritsevad Inglid või Ingel on selle sulle saatnud. Korduma hakkavatel numbritel on tähendused ja nende tõlkimiseks on kõige õigem hetk siis, kui sa seda numbrit näed. Seda sellepärast, et Inglid toovad sinu ette Inglinumbri siis, kui selle sõnum on aktuaalne sinu elus toimuva suhtes. Kui sa tõlgid Inglinumbri enda jaoks koheselt ära, siis saad sa sellest ka kasu.

Uus energia, küllus, hea õnn - kui sa vaid ise laseksid sellel enda ellu tulla 

Kui sa näed neljanumbrilist 8 ja 1 kombinatsiooni, nagu näiteks 1818, siis sellisel juhul soovib keegi Inglitest sulle edasi öelda seda, et sa kindlalt ei tohiks lasta hetkel enda tujul kehvemaks muutuda. Seesama Ingel, kes sulle selle sõnumi saatis, annab sulle teada, et kohe-kohe hakkab midagi olulist muutuma ja juhtuma. Sulle soovitakse edasi öelda, et kõik läheb paremaks, ja tegelikult sinu elus toimuv ongi hea, soovides sulle mõista anda, et hoia tuju üleval ning lase muudatustel tekkida.

Neljakohalist 8 ja 1 Inglisõnumit nähes sümboliseerib see sõnum ka küllust. Küllus on sinu poole teel, kuid küllus ei pea alati ilmtingimata olema materiaalse väärtusega. Kuid siiski on midagi suuremal määral sinu poole teele pandud. Loodetavasti on see armastus, hea võimalus eneseteostuseks või tõepoolest materiaalne luksus. Erineval kujul neljakohalise 8 ja 1 Inglisõnumi nägemine toob endaga kaasa vaid head, nii et kui sa seda numbrit näed, siis kindlasti võid selle üle õnnelik olla.

Lisaks sellele, mida ma rääkisin sulle neljakohalise 8 ja 1 kombinatsiooni kohta, tuleb sul tähele panna ka nende kellaaegade tähendusi ja need omavahel kokku liita. Seda selleks, et täielikult mõista, mida Inglid soovivad sulle edasi öelda.

Kui sa vaatad kella täpselt siis, kui kell on 11:18, siis sinule sõnumi saatnud Ingel soovib sulle öelda seda, et sa pead loobuma hirmust, kartmisest ja sellisest mõtteviisist, mis takistab sul edasi liikuda. Ingel annab sulle märku, et vaid sina oled takistus, mis ei lase õnnel sinu juurde tulla. Kui sa lased sellest lahti, siis Ingel teeb kõik selleks, et sul läheks hästi.

Kui sa vaatad kella täpselt siis, kui kell on 18:18, siis see tähendab seda, et sul soovitatakse hoida ainult positiivset meelt ja olla motiveeritud. See energia aitab sind kaitsval Inglil oma küllusetööd teha. Kui sa hoiad enda tuju üleval, siis küllus jõuab kiiremini sinuni.

Kui sa vaatad kella täpselt siis, kui kell on 18:11, siis soovib sind kaitsev Ingel sulle öelda, et kuula oma intuitsiooni ja liigu selles suunas, kuhu sa soovid liikuda, ning tee seda ilma hirmudeta. Ingel annab sulle teada, et kui sa kuulad enda intuitsiooni ja tegutsed sellele vastavalt, siis see toobki sulle ihaldatud tulemuse ja külluse majja. Seda numbrit nähes soovib Ingel, et sa ilmtingimata ka ise end liigutaksid.

Üleüldiselt on 8 ja 1 neljakohalist kombinatsiooni väga hea näha, see on väga positiivse tähendusega sõnum ja toob endaga kaasa meeletult suurt õnne, sa pead lihtsalt ise olema positiivne, et see saaks sinuni jõuda.


Kui sa näed kolmekohalist 8 ja 1 kombinatsiooni
, nagu näiteks 881, 181 või hoopis 818, siis sellel on veidi teistsugune tähendus kui neljakohalisel samade numbritega Inglisõnumitel.

Kui näed ükskõik millises järjekorras 8 ja 1 kolmekohalist numbrite kombinatsiooni, siis selle sõnumi saatnud Ingel soovib sulle öelda, et pinguta, pinguta ning veelkord pinguta. Sulle annab Ingel teada seda, et tee täna täie pühendumusega tööd millegi nimel, millele sa soovid head tulemust saada, ja tee seda ka edaspidi. Seda kõike sellepärast, et täna teeb seesama Ingel tööd selle nimel, et sinu unistus saaks täide minna. Ingel ootab sinu poolt pingutust ja kui sa seda Inglisõnumit näed, siis kindlasti võiksid veelgi rohkem pingutama hakata.

Kui sa näed kahekohalist 8 ja 1 kombinatsiooni, nagu näiteks 18 või 81, siis sellel on oma unikaalne tähendus.

Kui sulle on nende numbritega kahekohaline Inglisõnum saadetud, tähendab see seda, et sa pead rohkem kuulama seda, mida sinu mõtted sulle räägivad. Seesama Ingel, kes sulle sõnumi saatis, on sinu mõtete kaudu sulle vastuseid ette andnud. Nüüd mõtle selle peale, mis on see, mis sinu peas kogu aeg ringi keerleb ja mis ei soovi sealt ära minna? Mis on see, millele sa kõige enam energiat panustad ja mis tuleb nagu bumerang sinu juurde tagasi? Kui sa selle üles leiad, siis sind abistav Ingel soovib, et sa sellega tegeleksid. Tee just nii, kuidas sinu sisetunne sulle ütleb. Tegutse, vastasel juhul need mõtted ei kaogi ära, sest need mõtted on sinu sees põhjusega.

Kui sa soovid Inglite sõnumeid rohkem mõista ja õppida neid enda ellu sobitama ning lahti seletama, siis kanna endaga kaasas Inglite sõnumeid lahti seletavat kristalli, milleks on Preniit. Preniit on tõhus kristall Inglite mõistmiseks. Teine võimalus on see, et aseta Preniit enda magamistuppa, ja kui seal on Inglite jaoks kristallikomplekt, siis leia sellele koht teiste kristallide keskele.

Loe ka teisi minu kirjutatud Inglisõnumeid SIIT.