Kui inimene siia maailma sünnib, siis annavad temale iseloomu kõiksugused erinevad tegurid. Üheks teguriks on tema päikesemärk ehk milline tähtkuju antud hetkel päikest mõjutab. Igas sodiaagis on olemas tugevaid, positiivseid ja sellele tähtkujule omaseid kõige paremaid iseloomuomadusi. Igas tähtkujus on miski, mida teistel vaja läheb ja millega ta teisi tervendab.

Täna räägin ma sulle sellest, miks on Kalade tähtkuju all sündinud inimene kasulik ja miks tasub teda enda kõrval hoida. Kaladel on palju anda, kui sa kohtled Kalasid hästi ja kui sa oled võitnud tema poolehoiu.

 

Kalad, olgu siis Kaladeks mees või naine, on tähtkujuna üks suur müsteerium kõigi teiste jaoks, ka Kalade enda jaoks. Vaga vesi, sügav põhi, kuid seal tasase vee all peitub üks hing, kes võib sinu jaoks väga tervendav olla.

Üks põhjus, miks hoida Kalade tähtkuju all sündinud inimest enda kõrval, on see, et ta oskab sind väga armastada, kui sa oled võitnud tema usalduse ja poolehoiu. Kalade tähtkuju esindaja on selline, kes enda südamesse naljalt kedagi ei lase, ja kui sind on sinna lastud, siis ta hoolitseb sinu eest, tunneb sinu suhtes muret ja võtab sinu isiklikke probleeme nagu enda isiklikke probleeme. Kaladel on väga tugev empaatiavõime, mida rakendatakse armastatud inimeste puhul. Loomulikult on Kalasid, kes väljendavad oma empaatiat ka väljapoole enda armastuseringi, kuid kahjuks kehtib see enamusel juhul vaid siseringi. Seega, kui sa oled Kaladelt saanud sõprusetiitli või mõne teise tiitli, siis võid kindel olla, et ta näeb sinu probleeme ja üritab sind tervendada siis, kui sul on tervendust vaja.

Teine põhjus Kalasid enda elus hoida on see, et ta oskab märgata sinu häid külgi. Kalade esindaja on see, kes suudab näha inimesi palju selgemini, kui teised sodiaagid seda teha oskavad. Kalade tähtkuju annab sündides inimesele kaasa oskuse teiste inimeste iseloomu lugeda. Kalade esindaja on see, kes suudab sinus märgata sinu häid, tugevaid ja osavaid külgi. Kalad on see, kes võib sind tõugata paremale teele ja sind motiveerida enda unistusi täide viima. Kaladest kaaslane, sõber või pereliige võib olla see, kes lükkab sind pea ees tulle, kui ta näeb sinus potentsiaali.

Kolmas põhjus - Kaladel on oskus märgata sinu nõrkusi ja parandamata külgi. Kolmas punkt on sinu jaoks väga kasulik, kui sul on Kaladest lähedane kõrval, kuid samas võib see olla ka see punkt, mis sind tema juures kõige enam närvi ajab. Kaladel on oskus näha kõiki neid parandamata külgi, mis sinus eksisteerivad, ja Kaladel ei ole oskust enda suud siinkohal kinni hoida, tal tuleb kõik sulle ikka välja öelda. Miks nii? Kalade esindaja ei tee seda lihtsalt norimise pärast, ta teeb seda selleks, et sa õpiksid end tugevamaks muutma ja enda probleemidest lahti saama. Ainus põhjus, miks Kaladest tuttav sind torgib, on see, et ta tahab, et sa muutuksid paremaks inimeseks. Seega tegelikult annab Kalade esindaja sulle võimaluse kasvamiseks ja arenemiseks, võta tema negatiivseid märkusi kuulda!

Neljas põhjus, miks Kalasid enda kõrval hoida, on see, et Kalad on see, kes suudab sinust aru saada. Kaladel on väga hea oskus mõista seda, mida teine inimene talle iseendast räägib. Kaladel on oskus mõista muresid ja emotsioonide tähendusi, mis teises inimeses eksisteerivad. Kaladel on oskus kuulata oma hingega, ja Kalade esindaja ei ole kindlasti pealiskaudne. Kui sa oled võitnud Kalade südame, siis ta kuulab sind samuti südamega, ta ei ole pealiskaudne sõber ega ka kaaslane.

Viiendaks - Kalade jaoks on tähtsam siiras sõprus, mitte see, et üksteisega peab vahetpidamata koos olema. Kalade jaoks on väga oluline see, et inimene, kes on tema elus, on tema elus ausal viisil. Kalade jaoks on palju olulisem siiras sõprus ja suhe, kui et ta saaks kellegiga pidevalt koos olla. Tegemist on siiski tähtkujuga, kes vajab väga palju ruumi ja oma aega ning pidev koosolemine ei olegi nii tähtis. Mis loeb, on see, et kõik oleks tõene. Kui sinu kõrval on Kalade tähtkuju all sündinud inimene ja ta soovib sinuga koos olla, siis on sinus tõesti midagi, mis sind tema elus kinni hoiab. Kalasid on enda elus väga kasulik hoida, kuna nad on truud sõbrad ja nende jaoks ei ole tähtis see, et sa enda aega neile pidevalt pühendaksid. Kalade sõprus toimib ka distantsi pealt.

Kuuendaks oskab Kalade tähtkuju all sündinud sind suunata unistama ja tuleviku peale mõtlema. Kalade esindaja on oma loomuselt suur unistaja, idealiseerija, fantaseerija, ta mõtleb palju tuleviku peale, ja kui sa oled temaga koos, siis ta aitab sind samuti unistajaks muuta. Kaladele meeldivad jutuajamised, mis on seotud elu paremaks loomise teemal, ja kui sa oled Kaladega koos, siis kindlasti annab ta oma mõtetega sulle juurde palju head energiat, mis aitab sul enda unistusi täide viia. Kalad on motiveerijad, ja Kalade esindaja motiveerib nii, et ta ei tee seda teadlikult, sellepärast on Kalasid väga kasulik enda kõrval hoida. Igasse päeva kuluks ju ära üks motivatsioonikõne!


 

Seitsmendaks - Kalad võib olla see, kes sobib sinuga kokku. Kalade esindajas on olemas kõik see, mis suudab sind aktsepteerida. Kaladel on oskus sulanduda kokku kõikide erinevate inimestega ja kui sa Kaladele meeldid, siis ta võtab sind sellisena, nagu sa oled, mõistab, miks sa selline oled, ja aitab sul iseennast avastada. Kalad on küll teiste inimeste parandaja, kuid ta ei ole hukkamõistja, ja Kalad suudab väga hästi toime tulla ka väga keerulise isiksusega. Kalade esindajat on väga kasulik enda kõrval hoida, kuna ta lihtsalt saab aru, kes sa selline oled ja miks sa selline oled - isegi kui ta ei nõustu sinuga, ta mõistab sind.

Kaheksandaks punktiks - Kalad on väga lahked ja abivalmid. Kaladest sõber, kaaslane ja lähedane on lahke. Kaladele meeldib oma lähedasi kingitustega kostitada, armastusega üle valada, tingimusteta abistada ja teha heategusi lihtsalt sellepärast, et ta soovib näha sind rõõmsana. Kaladel on oskus enda lähedasi hellitada ja läbi nende hellituste saab ta oma südamesse rahu.

LASURIIT on üks Kalade tähtkuju õnnetoovatest kristallidest. Lasuriiti tasub Kaladele kinkida, kui sa soovid talle enda sõprust ja tundeid väljendada. Lasuriidi Kaladele kinkimine aitab tugevdada sinu  ja tema vahelist sidet. Lisaks sellele on Lasuriit ka Kalade intuitsiooni tugevdav, spirituaalsust suurendav ja hingelist rahu loov kristall.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Hoia enda Kaladest lähedast, et ta saaks sulle olla selline kaaslane, nagu teised sodiaagid seda teha ei oska. Igal sodiaagil on oma tugevad sotsiaalsed iseloomuomadused, Kalad on neist kõige mõistvam ja kõige suurema empaatiaga.