Halbade inimeste eest kaitsmise maagia on selline maagia, mis aitab teiste inimeste poolsete halbade tegude eest sind kaitsta. Maagia, millega sa saad luua endale kaitse peale, mis kaitseb ärasõnumise, salakavaluse, klatšimise, ahistamise ja kiusamise vastu. Seda maagiat võid sa teha iseendale, enda perekonna jaoks või lausa enda lapse kaitsmise jaoks. Kui maagiat teed tervele perekonnale, siis ei ole sul tarvis fotot maagias kasutada. Kui teed maagiat vaid endale või lapsele, siis on maagias oluline sinu või lapse foto. Maagia põhimõte on see, et halb inimene ei saaks elu ära rikkuda. Seda maagiat võib teha teadlikult konkreetse inimese eest kaitsmiseks või üleüldise kaitse loomiseks edaspidiste probleemide vältimise jaoks. Eriti kasulik on seda maagiat teha siis, kui keegi sind või sinu perekonda ahistab. Maagiale aitavad kaasa kristallid, mis kaitsevad sellist sorti probleemide eest.

Maagia tegemiseks läheb sul vaja kolme erinevat kristalli, näpuotsatäis musta terapipart ja ühte kotti. Nendeks kolmeks kristalliks on Kollane Jaspis, Ahhaat ja Hematiit. Kott võiks soovituslikult olla musta või kollakat tooni. Mida suuremaid kristalle sa selles maagias kasutad, seda võimsam on maagia toime. Teine võimalus on see, et kasutad igat kolme erinevat kristalli nii, et neid oleks mitu tükki.

Maagia tegemiseks Kuu faaside järgi on kõige ideaalsemaks ajaks Kuu viimase veerandi loomise päev ja sellele järgnev periood kuni Noore Kuu loomiseni.

Need kuupäevad aastal 2021 on:

6. jaanuar - 13. jaanuar
3. mai - 11. mai
30. august- 7. september
4. veebruar - 11. veebruar
2. juuni - 10. juuni
29. september - 6. oktoober
6. märts - 13. märts
2. juuli - 10. juuli
28. oktoober - 4. november
4. aprill - 12. aprill
31. juuli - 8. august
27. november - 4. detsember


Kindlasti tee seda nendel kuupäevadel, kuna see on Kuu faaside järgi selline periood, kus saab luua kaitsemaagiat millegi väga kurja ja halva vastu.

Kollane Jaspis on kristall, mis töötab edukalt selle nimel, et kaitsta halbadest inimestest tingitud probleemide eest. Kollasel Jaspisel on olemas oskus halbu inimesi sinu elust eemale hoida ja kui nad sinu elus eksisteerivad, siis Kollane Jaspis aitab nende salakavalaid ning halbu kavatsusi rikkuda. Kollasel Jaspisel on oskus aidata sind selliste inimeste eest, kes teadlikult soovivad sulle liiga teha ja kes tegelevad ärasõnumisega. Kollasel Jaspisel on oskus kaitsta sind ka selliste inimeste eest, kelle puhul sa üldse ei teagi ohtu tunnetada ehk need, kes oskavad enda kahepalgelisust väga hästi varjata. Kollane Jaspis tajub ära halvad kavatsused enne seda, kui need kavatsused jõuavad reaalsuseks muutuda ja tänu sellele aitab ta anda kaitsvat väge selle kõige takistamise jaoks.

Ahhaat kaitseb õnnetustesse sattumise eest, annab tugeva kaitse kurjuse vastu ja ei lase selle kandja Aurat ära sõnuda. Ahhaadil on oskus selle kandja ümber luua tugev kaitsekilp selle vastu, et keegi teine ei saaks sekkuda selle inimese saatusesse. Ahhaat ei saa ära hoida karmat, see saab ära hoida teise inimese kurjust ja ära needvat energiat. Selles maagias on Ahhaati vaja selleks, et halva inimese poolt tekitatud ärasõnumisel ei oleks jõudu õnnetuste tekkimiseks.

Hematiit on kristall, mis kaitseb selle maagia kaudu täiesti universaalsel kujul. Hematiit ei lase halba soovival inimesel jõuda halba teha, blokeerides ja takistades halbu kavatsusi. Hematiit ei lase halbadel inimestel ka sinu ümber tekkida, kui see maagia on ära tehtud. Hematiidil on oskus kaitsta selliste inimeste eest, kes meelega enda sõnadega soovivad liiga teha, aidates üleolevust peatada ja blokeerida.

MAAGIA TEGEMINE:

Võta need kolm maagias vajaminevat erinevat kristalli enda peopesa sisse, sule silmad ja lausu täpselt kaksteist korda järjest seda maagia lauset: "Kurjus kadugu, salakavalus haihtugu ja ärasõnumine peatugu".

Kui täpselt kaksteist korda on maagialause lausutud, siis aseta need kristallid, vajadusel ka pilt, koti sisse. Lisa koti sisse ka näputäis musta terapipart, mis annab maagiale jõudu juurde ja kinnitab sinu laused nendesse kristallidesse.

Nüüd võta maagiakott ja aseta see täpselt kaheteistkümneks järjestikuks ööks enda voodi alla. Peale kahteteist ööd võta maagiakott sealt välja ja leia selle jaoks sobiv koht enda majapidamises.

Juhul, kui maagiakott ununeb voodi alla, siis sellest ei ole midagi. Peaasi on see, et maagia saaks voodi all olla kaksteist ööd, et kristallid saaksid sinu enda energia maagiasse kinni püüda. Kui maagiat teed enda lapsele, siis aseta maagiakott lapse voodi alla, kui tervele perele, siis enda voodi alla.

Kui maagia on valmis tehtud, siis maagia koti jaoks leia koht enda kodu Loode ilmakaares. Loodes asub energiakanal, mis on seotud välisohtude ja teiste inimestega. Kui sa selle maagiat seal ilmakaares hakkad hoidma, siis see maagia töötab kogu sinu kodu ja perekonnaga.

Lisaks Loode ilmakaarde maagia viimisele võib maagiat hoida täpselt samal eesmärgil ka kodu välisukse kõrval. Kui kodu välisukse kõrvale on loodud kodukaitse kristallide komplekt, siis võib maagia nende kristallidega kokku viia.

Maagiat ei ole vaja puhastada ega ka laadida. Maagia töötab senikaua, kuni sa neid maagiakristalle koos hoiad. Kui ühel päeval soovid maagia vabastada, siis vii maagiakristallid vabasse loodusesse puhkama, näiteks jõevette või metsa alla. Kui sa vahepeal ära kolid, siis võta maagia uude koju kaasa.

Kaitse end halbade inimeste pahatahtlikkuse ja kurjuse eest!