Unenägude maailm võib olla väga kirju ja kirev, unenäos võib näha ka armumist. Kas sa oled unenäos kogenud seda, et sa oled kellessegi armunud, keegi on sinusse armunud või sa näed pealt seda, et keegi teine on sinu tuttavasse armunud? Kui selleks vastuseks on jah, siis see unenägude seletaja on täpselt sellise unenäo lahti seletamiseks. Ma aitan sul mõista seda, mida unes armumine tähendab ja miks sa üldse sellist asja läbi unenäo koged. Kui sa veel päris täpselt ei oska enda unenägusid lahti seletada, siis kindlasti loe läbi üks minu varasem artikkel, kus ma seletan lahti selle, kuidas enda unenägusid mõista. Selle artikli leiad SIIT.

Armumise unenäos on kindlasti keegi, kes on sellega seotud - kas siis see, kellesse ollakse armunud või kes on hoopis sinusse armunud. Armumise unenäos mängib suurt rolli see, kellesse ollakse armunud. Seesama inimene sümboliseerib seda, millest see unenägu sulle jutustab. Meenuta hästi seda, kes see oli ja nüüd küsi enda käest, mida see inimene sinu jaoks tähendab? Kui see inimene ei ole sinu lähedane, siis küsi enda käest, mida sa tema kohta tead ja mida ta kõige enam sulle meenutab? Kui unenäos on keegi, keda sa tegelikult tead vaid põgusalt, siis see inimene sümboliseerib midagi, mis meenub sulle, kui sa mõtled tema peale. Kuna unenäod on kõikidel inimestel väga erinevad ja ka elud on väga erinevad, siis on mul sulle raske öelda, mida võis just tema selles unenäos sümboliseerida. Selle mõistatuse jätan ma sulle endale lahendamiseks.

Järgmine etapp armumise unenäo lahti tõlgendamisel on see, et sa meenutad seda, mis selles unenäos täpsemalt toimus. Kõik ülejäänud unenäo sümbolid ja tegevused viitavad sellele, mida armumine sinu unenäos tähendas.

Unenägu, kus sa ise armusid kellessegi või millessegi, viitab sellele, et sa kiindud peagi teatud teemasse. Selline unenägu näitab, et sulle hakkab miski väga meeldima või sa leiad rahu, tasakaalu, või jääd hoopis teatud teemaga rahule. Kui teine pool, kellesse sa armud, ei vasta sinu tunnetele, siis sa raiskad enda aega millelegi, millest sulle reaalselt kasu ei ole. Kui teine pool vastab sinu tunnetele, siis sa pühendad end millelegi, mis on sinu tähelepanu väärt.

Unenäos vöörasse inimesesse armumine. Kui näed unes, et armud kellessegi, keda sa ei tunne ehk võõrasse inimesse, siis see on sulle ääretult hea sõnum. Juhul, kui oled vallaline, siis sellisel juhul on see ettekuulutus hingesugulase või kaksikleegi ellu tulemise kohta. Kui oled suhtes, siis see viitab heale uudisele ja õnnele, mis on sinu ellu ootamatust allikast saabumas. Samuti vallalisena on armastaja ellutulek ootamatu ning esmakohtumisel positiivselt meeldiv kogemus.

Soovitan sellisel juhul alustada esimesel võimalusel armastuseõnne kristallina Rodokrosiidi kandmist, mis ühendab sind temaga veelgi kiiremini, kui oled vallaline. Juhul, kui oled suhtes, siis soovitan kanda Mookaitet, mis aitab sinu ellu veelgi rohkem head õnne ligi kutsuda.

Unenägu, kus keegi teine armub sinusse
, sümboliseerib seda, et sa kas teed midagi, mis teisele/teistele inimestele meeldib, või sa kogud teatud teemal head mainet. Kui sulle ei meeldinud see, et sinusse oldi armunud, siis see on kurjakuulutav unenägu ja viitab sellele, et keegi on sinu suhtes kade. Kui sulle meeldis see, et sinusse oldi armunud, siis sulle meeldib ka see tähelepanu, mida keegi sulle pakkuma hakkab, või see olukord, millesse sa satud, on sinu jaoks meeldiv.

Unenäos enda pereliikmesse armumine
või see, kui tema sinusse armub, võib viidata sellele, et te saate lähedasemaks ja hakkate paremini läbi saama. See võib tähendada ka seda, et te jõuate üksmeelele.

Unenäos armumine tähendab üleüldiselt peaaegu otsetõlget ehk kiindumist millessegi või kellessegi. Sellest, mida armumine sinu unenäos tähendas, saadki täpsemalt aru siis, kui sa analüüsid ja tõlgendad ära kõik need elemendid, mis veel unenäos olid. Mis oli veel unenäos esindatud? Sellel kõigel on oma tähendus. Ja kui sa tõlgid kogu unenäo ära, siis sa saadki aru, millesse sa kiinduma hakkad, millega sa rahule jääd või millise teemaga sa asjatult enda aega raiskad.

Kõrberoos on geood, mida hoia enda unenägude kristallidega koos või öökapi peal. Kõrberoos on kristall, mis aitab unenägusid aktiivsemaks ja selgemaks muuta. Lisaks sellele suudab Krõberoos unenägude kristalle omavahel tööle panna.