Kas sa oled unes ananassi näinud? Kas sa nägid unes, kuidas sa sõid ananassi, lõikasid seda või hoopis vaatasid? Igatahes, kui sa oled ananassi unes näinud, siis tõlgi ära selle tähendus - mina aitan sul seda teha.

Ananassi unes nägemine toob endaga enamjaolt kaasa vaid head, seega võid ananassi unes nähes suure tõenäosusega rõõmustada - sellel on sulle midagi head pakkuda.

Kuid kõigepealt pead sa meenutama seda, milline see ananass sinu unenäos oli? Kas see oli toores, küps, magus, hapu või lausa mädanenud?

Ananass, mis on maitsev, kauni välimusega ja valmis, toob endaga kaasa head õnne ning küllust, kuid ananass, mis on toores, mädanenud või väga koleda välimusega, toob ebaõnne ning laostumist. Kui sa oled selgeks teinud selle, milline ananass sinu unenäos välja nägi, siis tõlgi ära see, mida sa selle ananassiga unes tegid.

Ananass, mis näeb sinu unenäos hea välja, toob endaga kaasa head õnne ja küllust. Ananass sümboliseerib sinu enda jõudu, oskust ja võimekust enda elu paremaks muuta. Ananass viitab sellele, et sa oled iseseisev, enesekindel ja materiaalselt kindlustatud. Ananassi unes nägemine võib tähendada seda, et peagi sa saad preemiat, hea võimaluse või raha. Ananass on sümbol, mis toob sulle teate, et sa oled kindlustatud.

Ananassi tükeldamine toob head õnne, kui ananass on kauni välimusega, halba õnne, kui see on kehva välimusega. Kauni ananassi tükeldamine tähendab seda, et sa hakkad peagi nautima suure töö vilja või oma head õnne.

Ananassi korjamine sümboliseerib sinu kärsitust millegi suhtes. Üldiselt viitab ananassi korjamine käristust selle suhtes, et sa ootad, et midagi saaks kiiremini valmis, kui see peaks saama. Sa soovid midagi head varem, kui sa tegelikult peaksid selle kätte saama.

Ananassi söömine tähendab seda, et sa hakkad peagi enda elus midagi nautima. Midagi head hakkab toimuma, kui ananass sinu unenäos oli kaunis ja mahlane. Kui vastupidi, siis hakkab juhtuma midagi, mida sa peagi pealt tunnistad.

Ananassi kasvatamine sümboliseerib seda, et sa ise teed väga palju tööd millegi nimel, mida sa soovid korda saada ja millest sa soovid kasu lõigata. Ananassi edukas kasvatamine toob hea tulemuse.

Ananassi taim sümboliseerib võimalust enda elus midagi korda saata, midagi parandada ja millestki kasu lõigata.

Ananassi pakkumine kellelegi teisele viitab sellele, et sa teed kellelegi teisele head, annad talle hea võimaluse või jagad temaga enda küllust ning rikkust.

Selgemate ja tähendusrikkamate unenägude nägemiseks hoia enda magamistoas või unenägude kristallikomplekti keskel Tuli Titaanium Aura geoodi