Igaühel meist on positiivseid iseloomujooni, mille pärast teised inimesed võiksid meid hinnata. Igal tähtkujul on olemas omad tugevad iseloomujooned, täna toon ma välja Skorpioni tähemärgi all sündinu kaheksa kõige hinnalisemat ning kõige paremat külge. Hoia oma Skorpionit enda lähedal ja ta võib sulle pakkuda nii mõndagi, mis muudab sinu elu ilusamaks.

Skorpion on oma iseloomult äärmiselt temperamentne, ja ta võib olla küllaltki impulsiivne. Skorpioniga läbi saades avaldab ta endas kõige ilusamad, pehmemad ja kõige hinnalisemad iseloomujooned. Skorpioniga riidu minnes ei pelga ta aga näidata enda kõige mürgisemat poolt. Kui sinu kõrval on Skorpion, siis saa temaga läbi. Muud ei olegi sul vaja teha, kui sa soovid, et Skorpion avaks sulle oma südame ning jagaks sinuga kõike, mis temas head on.

Järgnevad kaheksa Skorpioni kõige paremat külge kehtivad ennekõike nende Skorpionite puhul, kes on sündinud puhta Skorpionina. Skorpioni üleminekul sündides võib iseloom olla veidi erinev, kuid kindlasti on see puhta Skorpioniga sarnane. Skorpioni ülemineku kohta leiad lugemist Kaalud-Skorpioni kohta SIIT ja Skorpion-Amburi kohta SIIT.

Skorpioni üheks parimaks iseloomujooneks on see, et Skorpion ei karda öelda tõtt. Skorpion võib täiesti vabalt sulle öelda välja selle, kas kõik on ikka nii hea, kui sa ette kujutad või mitte. Skorpioni ausust tuleks hinnata, mitte suhtuda sellesse kui kriitikasse ja domineerimisse, mida paljud Skorpioni puhul just teevad. Kui Skorpion ütleb midagi otse välja, siis ta nii ka tunneb ja sellel hetkel on tal vot just selline emotsioon. Skorpion näitab välja seda, mida ta mõtleb, ja sellepärast on temaga lihtne hakkama saada. Sa kuulad ta ära ja see ongi sellel hetkel tema reaalne tunne. Kuna paljud teised tähtkujud ei kannata otsekohesust nii väga, siis on kindlasti palju neid, kes ei suuda Skorpioni otsekohesusega ja avameelsusega toime tulla. Minu soovitus siinkohal on see, et ürita Skorpionit mõista ja ära võta Skorpioni otsekohesust kriitikana. Skorpioni üheks tugevamaks ja parimaks küljeks ongi see, et ta ütleb välja seda, mida võib-olla mõni teine kardab tunnistada.

Skorpioni avameelsusele lisaks on ta ka abivalmis. Kui Skorpion leiab enda lähedase juures midagi, mis on valesti või mida saaks parandada, siis ta mainib ka selle ära. Mitte lihtsalt ei maini vaid lisab ka veidi vihjeid juurde, et kuidas saaks seda paremaks teha. Skorpioni teiseks parimaks iseloomujooneks on see, et ta aitab enda lähedastel paremaks muutuda ja elu lihtsamaks teha. Skorpionile meeldib see, kui tema lähedastel hästi läheb, see tekitab temas väga hea tunde. Skorpion rõõmustab selle üle, kui tema nõu võetakse kuulda ja vajadusel võib ta aidata ka probleeme lahendada. Tema peamiseks eesmärgiks on see, et ta saaks tunda oma lähedaste armastust. Kui Skorpioni nõu võetakse kuulda, siis ta lausa sulab.

Skorpionites on väga palju temperamenti ja see väljendub Skorpioni emotsioonides. Skorpioni emotsioonid võivad tõusta nii kõrgele lakke, et keegi teine ei suuda temaga selles osas eriti võistelda. Skorpioni kolmandaks parimaks iseloomujooneks on see, et ta oskab enda sügavaid tundeid väljendada ja näidata, kui väga ta midagi armastab. Skorpionis on ülevoolavalt palju emotsioone. Kui Skorpion midagi või kedagi armastab, siis ilmselgelt peavad kõik sellest teadma. Kindlasti ei ole tema see, kes jätab sellised väga olulised tunded enda teada. Skorpion ütleb sulle otse välja, kui sa talle meeldid ja kui sa oled tema jaoks oluline. Kuigi ma toon siinkohal välja Skorpioni parimad iseloomujooned, siis me ei tohiks ära unustada ka seda, et see tema kõige tugevam iseloomujoon võib olla talle ka veidi saatanlik nendes olukordades, kus keegi või miski on teda vihale ajanud. Skorpion on äärmuslik, ta kas armastab või vihkab.

Skorpion läheb üle mägede ja kõnnib läbi tule, kui tal on vaja midagi saavutada - see on Skorpioni neljandaks kõige parimaks omaduseks. Skorpionil on raske iseendale ei öelda, kui ta midagi väga-väga soovib või saavutada tahab. Skorpion on iseennast motiveeriv isiksus, kes ei näe põhjust öelda "ei", kui pole veel katsetatud, kas seda on võimalik saada või mitte. Skorpion lihtsalt hüppab pea ees tulle ja proovib ära, kas tal õnnestub või mitte. Skorpion motiveerib teisi inimesi enda kõrval olema täpselt samasugune ja ta on väga heaks kaaslaseks, kui teisel poolel puudub julgus. Skorpionil julgust on, elu on tema meelest siiski elamiseks mitte kulgemiseks - kunagi ei tea, millal saatus võib naeratada.

Skorpion on äärmiselt lojaalne inimestele, kes ei ole talle põhjustanud probleeme ega reetmist - see on Skorpionite viiendaks parimaks küljeks. Skorpion võib olla väga ustav, kui ustavuseks antakse põhjus. Seni kuni sa Skorpionit ei reeda, ei anna talle põhjust kahtlemiseks ja  ei tee tema südant katki, seni on ta sulle lojaalne. Skorpion on temperamentne ja tema parimad omadused on äärmuslikud. Kui ta on lojaalne, siis ta kaitseb sind kogu oma hingega, astub sinu eest välja, võitleb sinu vaenlastega ja nendega, kes on sinule liiga teinud. Skorpion isegi läheb ja ajab kõik sinu probleemid korda, kui ta vähegi tunneb, et keegi või miski on sulle ülekohut teinud. Loomulikult kestab see temapoolne maapealne kaitseingliks olemine seni kuni sa oled talle truu.

Skorpion on väga julge, ja peaks juhtuma ime, kui Skorpionil peaks julgusest puudu jääma. Skorpioni kuuendaks parimaks iseloomujooneks on tema julgus ja oskus eluga silmitsi seista. Skorpion ei anna naljalt elule alla ja ta on tõeline samurai, kes võitleb elu poolt antud probleemidega. Skorpion võtab probleeme kui vaenlaseid ja hakkab neid vaikselt maha suruma. Skorpion ei põgene naljalt oma probleemide eest, vaid üritab nendele lahendusi leida. Skorpion ei karda seda, kui elu pakub talle pisaraid. Kui on pisarad, siis ta tegeleb nendega ja läheb oma eluga edasi. Paljud Skorpionid lähevad probleemide korral vihaseks ja seesama viha panebki neid tegutsema.

Skorpioni seitsmendaks üheks parimaks küljeks on see, et Skorpion suudab end pühendada sellele, mis talle väga meeldib. Kui on midagi, mis Skorpionile väga meeldib, mingisugune tegevus või näiteks tema enda eriala, siis Skorpion teeb seda täie pühendumusega. Skorpioni jaoks on kas kõik või mitte midagi. Skorpion võtab selle suhtumise automaatselt ja ta sukeldub enda lemmikteemadesse süvitsi, kadudes sinna sisse ära, saades kõikidest tahkudest teada ning muutes end ise professionaalseks. Skorpionile meeldib pühenduda, olgu siis selleks tegevuseks ükskõik mis.

Kaheksas trump Skorpioni käes on tema oskus näha nähtamatut. Tuletan meelde, et Skorpioni puhul on siiski tegemist ühe vee-elemendi esindajaga ja kes on vee-elemendiga sündinud, see on automaatselt ka intuitiivne. Skorpion tajub väga hästi valetamist, selle peale on tal väga hea nina. Kui ta õpiks iseenda sisetunnet rohkem kuulda võtma, siis oleks tema elu kohe lihtsam. Miski ütleb Skorpionile ära, kui keegi talle midagi valetab, jätab rääkimata või kui selle kellegi kavatsused on teda kahjustavad. Skorpionil on oskus kaitsta end salakavalate inimeste eest. Kui sul on Skorpionist tuttav ja kui ta annab sulle kellegi kohta nõu, siis tasuks seda kuulda võtta - selles võib tõtt olla.

TŠAROIIT on kristall, mis aitab Skorpionis välja tuua tema kõige paremad iseloomujooned. Tšaroiit on Skorpioni tähtkuju kristall, mis toob Skorpionile positiivsust, head õnne ja avab tema kõige tugevamad küljed. Kui Skorpion kannab Tšaroiidi kristalli, siis tema negatiivsemad iseloomujooned taanduvad ning välja tuleb kõik hea.

Need ülalpool väljatoodud Skorpioni kaheksa parimat külge tulevad välja kindlasti tänu Tšakroiidi kristallile.

Poleeritud Tšaroiiti kasuta selleks, et lisada see enda astroloogia ja numeroloogia sünnikristallide keskele. Kõik astroloogia ja numeroloogia järgi õnnetoovad kristallid võid panna ühtekokku, kuhu lisad ka enda foto. Sellisel viisil toimib Tšaroiit ka kaugtervendamisel. Tee seda siis, kui sa ei soovi Tšaroiiti kanda, kuid soovid selle kristalli omadusi endale siiski saada.

Väikesele beebi-Skorpionile tasub kindlasti kinkida Tšaroiidi kristalli, et anda kohe sünnist alates talle kaasa oskuse enda positiivsete iseloomujoontega särada ja tasakaalustada tema negatiivseid külgi, mis tähtkuju on talle andnud.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Skorpionid on särtsakad, elujõulised, temperamentsed, suured motivaatorid ja head kaaslased, kes julgustavad sind tegudele ning enda elu adekvaatselt hindama!

Skorpionile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.