Väga tihti küsitakse minu käest nõu, et kuidas asendada loomsest piimast valmistatud toiduaineid taimsetega ja millised on kättesaadavad variandid. Mandlipiim on üks parimaid alternatiive loomsele piimale ja ka äärmiselt kasulik sinu tervisele. Mandlipiim on minu köögis üks kindel toiduaine, mida ma kasutan lehmapiima asendajana. Kui olen Mandlipiima asenduseks pakkunud, küsitakse minult kohe: "Kas see toidu maitset ei mõjuta? Kas see muudab selle toidu maitset, mida tavaliselt tehakse loomse piimaga?". Sellele on mul ilmselge ja lihtne vastus: "Ei". Mandlipiima ja loomse piima kasutamisel on maitseerinevus peaaegu olematu, kui päris aus olla, siis Mandlipiim on isegi maitsekam, sellel ei ole kõrvalmaitset ja see on väga mahe. Ma olen täna vegan, kuid olin enne seda taimetoitlane, ja mäletan veel lehmapiima maitset, seega saan võrdluseks öelda, et Mandlipiim on kindlasti palju maitsvam. Lisaks on see ka tervisele mitmeid kordi parem, sest Mandlipiim on kergesti seeditav, selles ei ole hormoone, ja mis minu jaoks kõige tähtsam, see on taimne.


Mandlipiima saad kasutada täpselt samamoodi, nagu sa kasutad enda toidutegemises lehmapiima. Mina küll pole armastanud teha kastmeid piimast, kuid sellest saab teha ka täiesti tavalist jahukastet. Mandlipiima saab kasutada koos müsliga, seda saab lisada smuuti sisse, ma ise valmistan sellest erinevaid pähklikreeme ja seemnetest valmistatud dipikastmeid. Taimedest on võimalik teha kõike ja meeletult maitsvalt. Kellel on harjumus juua kohvi piimaga, siis kindlasti soovitan vahetada loomse piima Mandlipiima vastu - see on palju tervislikum ja vähem rasvasem. Mandlipiim ei neela ka kohvi energeetilist jõudu niivõrd palju, seega suudab Mandlipiimaga kohvi sind spirituaalselt paremini aidata. Lisaks saab Mandlipiima kasutada putrude valmistamisel ja kes on magusasõbrad, siis ka kakaojoogi tegemisel.

Mandlipiim on tervislik sinu kehale nii füüsilisel kui ka vaimsel tasandil. Mulle meeldib taimedest ja kristallidest rääkida nii, et ma toon välja nende füüsilised ja vaimsed ehk spirituaalsed tervendamisomadused. Mandlipiimal on sulle palju pakkuda.

Mandlipiim aitab sul lisakilosid vältida, see on väga kasulik seedimisele ehk ainevahetusele. Mandlipiim tervendab sinu silmi ehk on kasulik silmanägemisele. Mis kõige tähtsam - see aitab sinu südamel terve olla.

Mandlipiimas on valku, lipiide ja väga palju mineraale. Mandlipiim sisaldab kaltsiumit, rauda, magneesiumit, kaaliumit ja palju teisi vitamiine. Mandlipiimas on ka B6-vitamiini, C-vitamiini, tiamiini, antioksüdante, riboflaviini, niatsiini ja foolhapet. Mandlipiimas on väga palju hädavajalikke toitaineid, mida sinu keha vajab.

Mandlipiim on väga heaks alternatiivseks piimaks neile, kellel on probleeme laktoositalumatusega või kellele laktoos hästi ei mõju. Mandlipiimas ei ole laktoosi, seega, kui sa soovid laktoosi vältida, siis Mandlipiim aitab sul seda edukalt teha. Mandlipiimas ei ole ka kolesterooli ja sellepärast on see väga südamesõbralik piim.

Mandlipiima saab ka ise Mandlitest valmistada, leotades neid vees. See on iseenesest väga lihtne, kuid nõuab veidi pühendumist. Mandlipiima on võimalik osta ka toidupoest, lihtsalt jälgi, et sa ostad piima, millele ei ole lisatud suhkrut juurde.

Mandlipiim on väga kasulik ilusa, terve ja noorusliku naha saavutamiseks. Mandlipiimas on vajalikke mineraale ja antioksüdante, mis aitavad sinu nahal särada. Kui sa tunned, et sinu nahk võiks olla parema välimusega ja sellel puudub pehme ning siidjas väljanägemine, siis Mandlipiim võib sulle selle tagasi tuua. Lisaks soovitan nahahoolduses kasutada La Tene valikus olevat 100% puhast Magusmandli baasõli, leiad selle SIIT.

SÜDAMETŠAKRA JA KURGUTŠAKRA TERVENDAJA

Ma jagan õpetusi, mis on seotud spirituaalsusega ja meie vaimse poolega, seega ma ei saa kindlasti jätta mainimata seda, mismoodi on Mandlipiim sulle hea spirituaalses mõttes. Mandlipiim tervendab lausa kahte Tšakrat, mis asuvad üksteise lähedal - Südametšakrat ja Kurgutšakrat.

Mandlipiim tervendab ennekõike sinu neljandat ehk Südametšakrat, mis asub otse sinu rindkere kohal, seal, kus on sinu süda ja kopsud. Füüsilisel tasandil aitab Mandlipiim südamel paremini liikuda ja terveneda, vaimsel tasandil tervendab Südametšakrat nii, et see vabastab vaimses kehas olevaid energiablokaade, mis ei lase sinu Südametšakral korralikult tööd teha.

Juhul kui Südametšakra ei tee korrapäraselt tööd, siis sa tunned, et siin maailmas on nii raske olla, kõik nagu oleks sinu õlul, sa tunned end emotsionaalselt väsinuna ja sa ei tunne armastust. Südametšakra haigestumise korral võid sa tunda seda, et sinu lähedased ei osuta sulle piisavalt palju tähelepanu ja sa ise hakkad enda kaaslases kahtlema isegi siis, kui tal ei ole midagi viga.

 

Mandlipiima joomine ja selle toidus kasutamine aitab Südametšakral puhtana olla, aidates selles energiakanalis energiatel vabalt liikuda, vahetuda, terveneda ja taastuda. Kui sa tundsid end ära, siis kindlasti lisa enda menüüsse Mandlipiim.

Lisaks taimsele tervendajale soovitan ma sul kanda Smaragdi talismani otse südame kohal. Smaragd on üks tugevamaid Südametšakra tervendajaid, muutes selle aktiivseks ja terveks, see kristall suudab selle Tšakra liikuma viia, seda taastada ja aktiveerida. Smaragd on see kristall, millel on oskus tervendada südamenärve, leevendada rinnus olevat valu, võtta ära pitsitamistunnet. Smaragd avab kõrgeima Südametšakrakanali ehk Tüümusetšakra. Kui Tüümusetšakra on avanenud, siis leiab armastus kergelt tee sinuni, ja kui sa oled suhtes, siis see suurendab uuestiarmumise energiat.

Eelpool mainisin ma seda, et Mandlipiima saab kasutada kohvijoomisel. Ma soovitan juua Mandlipiimaga kohvi kindlasti siis, kui kohvi muudab sind närviliseks. Paljudel on see probleem, et kohvi maitseb hästi, õhus on ka väike sõltuvus, kuid see tekitab närvilise tunde. Mandlipiim on südamenärvide rahustaja ja kui seda kohvi sisse lisada, siis kohv ei muuda sind enam närviliseks.

Kurgutšakra on kohe Südametšakrale järgnev viies Tšakra, mis on seotud sinu rahuloluga, end oma kehas hästi tundmisega, elu nautimisega, suhtlemisega, avatusega ja paljude teiste sotsiaalsete ning sisemaailma puudutavate teemadega. Mandlipiim aitab Kugutšakras energiatel paremini liikuda ehk ei lase emotsioonidel sinna kinni jääda. Näiteks ei lase Mandlipiim sul palju keskenduda asjadele, mis teevad sulle emotsionaalselt liiga, aidates sul viia mõtted kiirelt ühelt teemalt teisele. Mandlipiima regulaarne kasutamine aitab Kurgutšakra kohal eksisteerivaid probleeme tasapisi vabaks lasta.

Hoia enda keha, toida seda füüsilisel ja spirituaalsel tasandil tervislike toitutega. Taimed on meile antud selleks, et me saaksime terved olla, kui otsid tervist, siis esmalt pealt leidma üles õiged taimed.