Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad edasi meie hinge ja Aurasse teatud väge. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu enda hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab seda, milline sa oled ja mis erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, see kannab teatud energiat endaga kaasas, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt sama moodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette selle, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See üldiselt täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühte moodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidiselt. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

13. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 13. kuupäeval, siis sind saadab terve elu see number oma väega. See annab sulle iseloomuomadusi juurde ja lisab lisaväärtust sinu teistele numeroloogilistele ning astroloogilistele näitajatele.

Sinu sünnikuupäev on andnud sulle sünniga kaasa praktilisuse ja loomingulisuse, mis teevad üheskoos väga head koostööd. Sinu sünnikuupäev on muutnud sind selliseks, kes soovib füüsiliselt näha tulemust, suuta seda katsuda ja oma silmadega näha, kui midagi on loodud. Sul on vaja kontakti eluga ja seda eriti füüsilisel tasandil. Kui on inimesi, kes suudavad visioonina ette kujutada väga suuri asju ja juba visiooni kaudu end motiveerida edasi töötama, siis sina oled see, kes vajab pidevat tõestust, et asjad ikka lähevad nii, kuidas sa eeldad, et need võiksid minna. Sinu jaoks on väga oluline näha seda, mida on näiteks sulle lubatud või mida sa ise soovid enda ellu. Sa oled praktiline ja samas loominguline. Sinu jaoks on väga oluline see, et ilul peab olema ka teine külg, näiteks seda sama ilusat asja peab saama ka kasulikul viisil ära kasutada. Sa soovid, et sinu elus oleks tasakaal ja eriti materiaalsel tasandil.

Sinu sünnikuupäeva esimene number ehk number 13 on sulle kinkinud kaasa oskuse tööd teha ja mitte alla anda. Kui sa oled leidnud selle end teema üles, mida sa armastad, siis sinust suure tõenäosusega lõpuks saab töönarkomaan. Sa lihtsalt soovid, et kõik oleks hästi, kõik töötaks edukalt ja sinu jaoks on ülioluline näha tulemust. Sa ihaldad tulemuse järgi, kui sa näed, et midagi hakkab looma ja valmis saama, siis sa saad sellest veelgi suuremat tõuget juurde, et veel tööd edasi rabada selle sama või mõne teise teema pärast. Senimaani, kuni füüsilist tulemust tööl ei ole, senimaani sa võid end stressi ajada, segaseid mõtteid endasse koguda, end närvi ajada ja ühel hetkel, kui natukenegi hakkab midagi looma, kaob kõik stressienergia ära ning asendub hetkega motiveeritusega. Sulle sobib töö, kus on palju praktilist poolt ja ainuüksi vaimne ning mõttetöö ei ole sulle kasulik. Sa võid seda kõike küll osata, kuid sul on tasakaalustamiseks vaja ellu ka praktilist poolt, et sa saaksid õnnelik olla. Kui sinu töö ei hõlma väga palju praktilist poolt, siis soovitan sul hobina teha midagi oma kätega, et sa saaksid selle energia sealt kätte, mis tekib sulle siis, kui sa midagi lood.

13. kuupäev on sulle kinkinud väga hea keskendumisoskuse, see on sinu üheks tugevamaks oskuseks. Sa suudad detailidele end pühendada, sa suudad märgata ka väga väikest pisiasja, seda vajadusel muuta ja tänu sellele muudatusele veelgi paremat tulemust saada selles, mida sa teed. Sa oskad märgata seda, mida teised tihtipeale ei suuda märgata ja millest lihtsalt mööda jalutatakse. Sulle tegelikult ka sobib väga hästi selline töö, kus on vaja palju enda mõttetegevust detailidele suunata. Keskendumise probleemid tekivad sul siis, kui sa ei ole tasakaalus ja tasakaalust võib välja viia sind väga kergelt vähene loodusega kontaktis olemine.

Sinu numeroloogia mõjutus annab sinu hingele vajaduse olla loodusega kontaktis ühel või teisel viisil
. Mida rohkem sa enda vaba aega sisustad välitegevustega, õues aiaga tegelemisega, kristallidega ja taimedega tegelemisega, seda õnnelikum sa oled. Loodus tasakaalustab sind ja sinu jaoks on ülioluline see, et sinu toidumenüüs oleks võimalikult suures osakaalus taimne toit. 13. kuupäeval sündinute tervise saladus on veganlus. 13. kuupäeval sündinu ainevahetus vajab taimi, et korralikult funktsioneerida. 13. kuupäeval sündinu kannab endaga kaasas seedesüsteemi probleeme ja seda enam peab toit olema taimne, et keha suudaks hästi funktsioneerida. Mõne inimese keha on tugevama seedesüsteemiga, mõni keha nõrgem ja siinkohal määrab oluliselt ära just sünnikuupäev 13. kuupäeva puhul.

SUITSKVARTS
 on 13. kuupäeval sündinu õnne, tervise ja heaolu kristall. Kui sa oled sündinud 13. kuupäeval, siis Suitskvarts aitab sind tasakaalus hoida, aidates sinu sünnikuupäeva esimese numbri mõjutuste kõige positiivsemaid omadusi esile tuua ja sinu nõrkusi tervendada. Suitskvarts aitab sul iseendaga rahul olla, alati positiivne ja motiveeritud olla.

Kui sa oled 13. kuupäeval sündinud, siis sinus on väga palju loomingulisust ja seda loomingulisust tasuks ära rakendada. Kui sa saad midagi luua, mis on sinu meeltes, seda füüsiliselt ja praktiliselt väljendada, siis sa leiad enda õnne lõpuks üles. Väga paljud, kes on sündinud 13. kuupäeval, töötavad erialade peal, mis on loomingulisust vajavad ja paljudes on loominguline anne ka juba avaldunud. Mina tean 13. kuupäeval sündinud juuksurit, disaini valdkonnas edu saavutanud, muusikut ja ka kedagi, kes töötab meedias. Kõikides nendes valdkondades on vaja loomingulist meelt, vastasel juhul see asi ei toimiks. Need olid lihtsalt ühed näited, kus loomingulisust on vaja ja 13. kuupäeval sündinu ideaaltöö olekski see, kus saaks seda meelt ära rakendada. Suitskvarts on see kristall, mis aitab sul oma tee üles leida, kui sa oled ära eksinud. Kui sa ei tea seda, mis on sinu jaoks õige ja sa ei ole mitte kuidagi enda kohta veel üles leidnud, siis kindlasti too enda ellu Suitskvarts, see aitab sul selle tee üles leida.

13. kuupäevaga käib kaasas praktilisus ja see omakorda suurendab hinges veidi ka materialistlikust. Kui sa oled 13. kuupäeval sündinud, siis sinu jaoks on siiski väga oluline see, kuidas sul majanduslikult läheb ja milline seis sinu rahakotis on. Kuna sa oled tasakaalu vajav ja loov, siis kindlasti teed palju tööd selle nimel, et seal rahakotis midagi oleks, kui seal ei ole, siis tekib sulle sisemine paanika. Selline pendeldamine materiaalse rahulolu ja paanika vahel võib sind terve elu saata. Suitskvarts on see kristall, mis aitab sul negatiivseid mõtteid peast pühkida ja sinu jaoks ka kõige ebastabiilsemal hetkel end stabiilsena tunda. Suitskvarts ei lase sul rivist välja minna ja eriti nende mõtete tõttu, millega sa iseennast kiusad. 13. kuupäev võib sind kohati ka enesekeskseks muuta ja sellest pead sa kindlasti hoiduma ning ennast vahel ka veidi kõrvaltvaataja rollis hindama. Suitskvarts on see kristall, mis ei lase sul olla liialt isekas, aidates sul olla just selline, milline sa oled, oma kõige paremates külgedes.

Kui sinu sünnikuupäevaks on 13, siis sul tuleb selles elus osata riski võtta. Sa oled ise küll selline, kes pigem kohe pea ees tulle end ei viska, kuid tegelikult tuleks sul kindlasti rohkem seda teha. Mida rohkem sa riskid enda elus, seda kaugemale sa jõuad. Sa oled küllaltki ambitsioonikas, sulle meeldib, kui elu end uuendab ja elus oleks särtsu, samas sa pelgad veidi riskida, need omadused ei ole tasakaalus. Kuna sinu seest ei ole võimalik ära võtta vajadust end teostada ja elus muutusi näha, siis soovitan sul kindlasti teinekord, kui võimalus tuleb, siis selle võimalusega kaasa minna. Alati ei ole võimalik sul näha ette seda, mis risk endaga kaasa toob, vahel karma ja saatus mängivad sinuga, küsivad sinu käest: "Kas sa oled nõus riskima? Kui selleks vastuseks on "jah", siis nad kingivad sulle terve maailma".

Sinu jaoks on väga oluline see, et sind ümbritseksid õiged inimesed. Õiged inimesed on need, kellel oleks sulle vaimselt midagi anda. Sa naudid seltskonda, kus räägitakse juttu, kus sinu enda mõtted saaksid lendu minna ja seltskonda, kus oleks alati midagi uut teada saada. Sa januned teadmiste järgi ja sulle väga meeldib inimeste lähedus, kes suudavad sinu mõtteid liikuma panna. Sinu jaoks on väga oluline ka see, et sul oleks keegi, kellega enda negatiivseid emotsioone jagada ja kedagi, kes sind õnnelikuks muudaks. 13. kuupäev kannab endaga kaasas enesekindlust ja jõudu, mis paistab teistele inimestele välja. Tegelikkuses on sisemus habras ja tundlik. Sul on vaja enda elu täita rõõmsameelsete inimestega, kes on oma loomult optimistlikud ja see on sinu sisemise õnne üheks võtmeks. Lase vabaks kõik inimesed, kes muudavad sind kurvaks või kes on täis pessimismi, nad mürgitavad sind, sa oled nende suhtes ülitundlik. Sa ei ole see, kes suudab selliste inimestega toime tulla. Kui sa pead olema selliste inimestega koos, siis sinu õnnekristall Suitskvarts aitab sind selle negatiivse mõju eest kaitsta.

Lõpetuseks ütlen ära selle, et 13. kuupäeva tugevaimaks omaduseks on oskus teha tõsist tööd eesmärgi saavutamise pärast, mitte alla anda ja viia enda ambitsioone ellu. Teiseks tugevaimaks omaduseks on oskus näha seda, mida teised ei märka ja olla oma armastatud teemades väga detailne.

Numeroloogia mõjutab meie hingesid, annab meile teatud iseloomujooned. Numeroloogia on salakeel, mille kaudu on võimalik meil enda hinge paremini mõista. Sinu numbrid ei ole juhuslikud!