Erinevad sodiaagid sobivad väga erinevalt üksteisega kokku ja eriti veel siis, kui suhe jõuab romantilisele tasandile. Täna räägin ma sulle sellest, kuidas sobivad kokku Kaljukits ja Sõnn ning millise romantilise kooselu nad suudavad omavahel luua. Annan mõlemale osapoolele ka vihjeid selle kohta, kuidas seda suhet koos hoida, kus end tagasi hoida, kus kompromisse teha, kus aktiivsem olla ja kuidas seda suhet harmooniasse viia.

"Ühine suund ja eluvaade" 

Kaljukits ja Sõnn sobivad väga hästi kokku sellepärast, et neil on ühine suund ja eluvaade, mis on seotud nende praktilise ning materialistliku eluvaatega. Kaljukitsele ja Sõnnile on mõlemale oluline materiaalne maailm ning praktiline maailm. Mõlemad armastavad materiaalset kindlustunnet, mõlemad ei salli ebapraktilisi lükkeid ja tegevusi. See teema ühendab neid ja annab suhtesse tegelikult palju tugevust, mille najal seda püsivana hoida. 

"Töökus ja elu nautimine" 

Sõnn ja Kaljukits on mõlemad oma loomuselt töökad, kuid selles suhtes on Kaljukitsel kindlasti rohkem aktiivsust antud. Sõnn on see, kes võib tihtipeale öelda, et aitab küll ja puhkame. Kaljukits võib tihtipeale olla aga see, kes Sõnni uuesti maast püsti ajab. Tegelikult on tegemist kahe tööka inimesega, kes ei karda füüsilist tegevust. Sõnn on töökas siis, kui Sõnn on leidnud enda jaoks üles oma teema, Kaljukits on aktiivne ka siis, kui ta päris täpselt veel ei teagi, mis on see tema teema. Sõnn õpetab Kaljukitsele suhtes elu nautima ja Kaljukits õpetab Sõnnile seda, kui oluline on tegutseda ka siis, kui sa veel ei ole jõudnud avastada iseenda jaoks seda, mis on sinu eriala. Sõnn maandab Kaljukitses pingeid ja Kaljukits motiveerib Sõnni end leidma.

"Üksteisele aja andmine ja armastuse üles ehitamine" 

Mõlemad, nii Kaljukits kui ka Sõnn, on oma loomuselt ehitajad. Need kaks tähtkuju rakendavad oma ehitamisoskuseid ka enda romantilises suhtes ja tegelikult nad ehitavad enda suhte koos üles. Mõlematel on olemas oskus oodata ja anda teisele poolele aega. Mõlemad oskavad oodata seda head asja, mida nad loodavad, et ühel päeval võiksid nad enda kaaslases näha. Üks probleem, mis Kaljukitse ja Sõnni suhtes võib olla, on see, et Sõnn soovib tähelepanu ning näha seda, et tema kaaslane on temasse hullupööra armunud. Kaljukits on aga tihtipeale väga tagasihoidlik enda emotsioonide jagamisel ja enda armastuse välja näitamisel. Sõnn võib Kaljukitsega suhtes olles tunda, et võib-olla see Kaljukits ei tunnegi tema suhtes midagi sügavat. Üldiselt see nii ikka ei ole, Kaljukitsel on lihtsalt väga raske end avada. Soovitus tuleb siinkohal mõlemale - Sõnn, sina anna armastaval viisil teada, et sa ootad Kaljukitselt emotioonide jagamist, õpeta teda end avama. Kaljukits, sina aga ava end teadlikult, et mitte kaotada enda kallist kaaslast. Sõnn vajab hellitust, Kaljukits vajab turvatunnet. Sõnn suudab ideaalselt turvatunnet luua, ta on oma hingelt paikne. 

"Hingelt erinevad ja üksteise tasakaalustajad" 

Hoolimata sellest, et Kaljukits ja Sõnn on mõlemad praktilised ning armastavad elu materiaalsemat poolt, on nad ka väga erinevad. Hingelt erinevad ja samas üksteist tasakaalustavad. Kaljukitsel on Sõnnile palju õpetada ja samamoodi on ka vastupidi.

Selles suhtes on võimalik olla väga õnnelik, kui nii Kaljukits kui ka Sõnn võtaksid üksteist ka õpetajana ja laseksid end õpetada. Kui mõlemad ütlevad üksteisele õpetuste koha pealt "jah", siis kõik ülejäänud tuleb juba iseenesest. 

Sõnn õpetab Kaljukitsele seda, et oma emotsioonidega tuleb tegeleda, emotsioonid on olulised, tunded on väärtuslikud ja neid ei tohiks saladuses hoida. Sõnn õpetab Kaljukitsele seda, et enda negatiivseid ja positiivseid emotsioone tuleb pidevalt välja lasta, et nad saaksid üksteisest paremini aru. Sõnn avab Kaljukitse introvertsema poole ja tänu sellele õnnestub tal teda hingelt tervendada ning tema stressi vähendada. 

Lisaks sellele on Sõnn see, kes õpetab Kaljukitsele armastust füüsiliselt välja näitama ehk seda väljendama. Sõnn on füüsilise armastuse austaja, igasugune puudutamine ja hellitamine on täpselt tema teema. Kaljukitsel on vahel aga väga raske end avada, end lõdvaks lasta ja armastuse vooluga kaasa minna. Sõnn muudab Kaljukitse kindlasti kirglikumaks, kui Kaljukits võtab enda Sõnnist kaaslast nendel teemadel kui õpetajat, mitte ei hakka talle vastu.

Kaljukits seevastu aga õpetab oma Sõnnist armsamale seda, et ükskõik mis on tema unistuseks ja eesmärgiks, see tuleb kohe kindlasti lõpuni viia. Kaljukitsel on olemas kõik see, millest jääb tihtipeale just Sõnnil puudu enda unistuste elluviimiseks. Sõnn laseb end emotsioonidel liialt palju juhtida ja paljud hiilgavad ideed jäävad teostamata just sellepärast, et kuskil mingil hetkel võis Sõnnile tulla peale motivatsioonikriis. Kaljukitsel on olemas aga kõik see, mis õpetab Sõnnile enda unistusi teostama ja neist emotsionaalsetest kriisiolukordadest mitte välja tegema. Sõnni jaoks ongi see väga raske teema ja Kaljukitse jaoks on see niivõrd lihtne, et Kaljukits oskab Sõnni selle nõrga poole terveks teha. Sõnn lihtsalt peab laskma Kaljukitsel end vahel juhtida. 

Neil mõlemal on olemas need tugevused, mis teisel puuduvad, neil tuleb lihtsalt selles suhtes lasta end muuta ja end juhtida. 

Kindlasti ei puudu selles suhtes tülisi ja arusaamatusi, see on suhte üks osa, kus tegelikult seatakse energiaid paika. Lihtsalt väga palju on selles suhtes seda, mis aitaks sellel suhtes koos püsida ja vot see on väga oluline. 

"Seksuaalsus" 

Kaljukitse ja Sõnni suhtes võib seksuaalsus kas täielikult puududa või just vastupidiselt olla väga heal tasemel. Kolmas võimalus on see, et see kõik käib periooditi, ollakse koos, ei olda koos, ollakse koos ja uuesti ei olda koos. Miks see nii on? Kaljukits ei ole päris seda tüüpi inimene, kes oma seksuaalsust väga romantilisel viisil väljendaks. Sõnnil aga vastupidi on vaja nautida oma seksuaalsust ja olla selles kontaktis väga romantilisel viisil. Kaljukitsele sobib ka ilma tundeid jagamata enda seksuaalsust väljendada. Need kaks lihtsalt ei toimi - üks soovib lihtsalt seksuaalset kontakti ja teine seda koos tunnetepuhanguga. Et Kaljukitse ja Sõnni suhte seksuaalset poolt tervena hoida, siis Kaljukits on see, kes peab õppima Sõnnile enda tundeid välja näitama ning Sõnn andma Kaljukitsele aega enda avamiseks. Kui üks ei mõista teist, siis hakkab kaugenemine kohe kindlasti toimuma. Kaljukits ei mõista, miks Sõnn ei soovi temaga koos olla ja Sõnn ei mõista, miks Kaljukits teda romantikaga üle ei vala. 

Kaljukitse ja Sõnni suhteõnne kristallideks on Smaragd ja Roosa Sammalahhaat. Smaragdi ja Roosat Sammalahhaati tuleks kindlasti üheskoos hoida, kas siis koti või karbi sees, nende ühises kodus. Smaragdi ja Roosa Sammalahhaadi ühinemisel avaneb selline armastuseenergia, mis aitaks Kaljukitsel paremini Sõnni mõista ja ka vastupidi Sõnnil Kaljukitse paremini mõista. Smaragdi ja Roosa Sammalahhaadi ühinemisel muutub nende kahe suhe paremaks, armastavamaks, kirglikumaks ja õnnelikumaks. Ma soovitan neid kahte kristalli hoida paari ühise pildi ees või selle peal, armastusekristallide komplektis kodus või öökapi peal. Need kaks kristalli võiksid kindlasti kodus olla, kus elavad kaks üksteist armastavat hinge, kelleks on Kaljukits ja Sõnn.

"Lõpp hea, kõik hea!" 

Kokkuvõtvalt võin ma Kaljukitse ja Sõnni suhte koha pealt öelda ikkagi seda, et tegemist on kahe tähtkujuga, kes sobivad oma astroloogiliste näitajate poolest kokku. Loomulikult on alati võimalik ka kõige ideaalsem suhe ära rikkuda, aga kui mõlemad osapooled oskavad teist poolt hinnata, märgata, austada ja armastada, siis astroloogilised näitajad annavad juurde väga palju jõudu väga heaks ning kauapüsivaks sidemeks.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära." 

Selle suhte kuldseks võtmeks on üksteise mõistmine, aja andmine, üksteise õpetamine ja teineteise märkamine!