Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks sinu tähtkuju on sulle antud? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, et see aitab sul saavutada elus seda, miks sa siia ellu sündinud oled. Kuid kõigil kaheteistkümnel tähtkujul on olemas veel eraldi elueesmärk, mis antakse sünnist kaasa kogu maailma jaoks. Sellest ma sulle just rääkima hakkangi.

Kui sa oled sündinud Amburina, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Amburina sünnid sa ka kogu maailma pärast, kuna igal tähtkujul on meile kõigile midagi anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast on neid kaksteist erinevat, lisaks veel omakorda kaksteist sodiaagi-üleminekut.

Amburina sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Ambur, Skorpion-Ambur, või hoopis Ambur-Kaljukits, kannad sa endaga kaasas Amburi elueesmärki maailma suhtes. Kui sa oled üks ülemineku-sodiaakidest, siis suure tõenäosusega kannad sa endaga kaasas enda peamise tähtkuju elueesmärki ja lisaks ka ülemineku-sodiaagi teise poole ülesandeid. Näiteks, kui sa oled Skorpion-Ambur, siis sinu kohustuseks on täita nii Skorpioni kui ka Amburi eluülesanded.

Amburi elueesmärk maailma suhtes on õpetada teisi inimesi elu vastu huvi tundma, elu nautima ja seiklema. Ambur on oma loomuselt üks väga rahutu hing, kes soovib elus palju kogeda, õppida juurde uusi tarkusi, avastada avastamata paiku, olgu nendeks paikadeks siis füüsilised kohad või hoopis hingeline rännak teistesse dimensioonidesse. Ambur on üks suur otsija ja avastaja ning temas peitub suur uudishimu elu vastu.

Amburina sündides kannad sa ühte elueesmärki, mille sa pead Amburina kindlasti ära täitma. Ambur on see, kes peab teisi inimesi inspireerima maailma avastama ja vallutama. Kindlasti oled sa Amburina tabanud end olukorras, kus sinu ümber on inimesed, kes on kaotanud lootuse, kes ei oska elus positiivsust näha, kes vinguvad-virisevad tühiste asjade pärast. Sina oled end selliste inimeste keskel tundnud kehvasti ning mõelnud, et miks nad küll seda iseendaga teevad. Täpselt! Miks nad nii teevad? Nad ei ole Amburid, neil on teistsugune teekond ja neil ei ole oskust endale pidevalt huvitavaid väljakutseid esitada, selleks oled neil sina, kes sa tõstad nad sellistest negatiivsetest situatsioonidest üles ning tõukad nad elama. Ambur, sina oledki see, kes aitab negatiivsuse nõiaringist välja pääseda oma lähedastel, kes on ära unustanud elu avastamise, edasi liikumise ja elu nautimise. Sinul on olemas kõik see, mis paneb ühe hinge edasi liikuma ja sa ei tohiks kohe kindlasti selliseid inimesi hukka mõista, kes tulevad sinu juurde kurtma ning kaebama. Vastupidi - sina pead olema see, kes aitab neil sellest nõiaringist välja tulla, ja seda nii, et sa inspireerid neid enda maailma vastu huvi tundmise väega.

Kui sa oled Ambur, siis kindlasti ei tohiks sa hukka mõista teisi inimesi, kellel ei ole oskust elu nautida. Sinu üheks elueesmärgiks on õpetada teisi tähtkujusid elu nautima, ja kui sa ei mõista neid hukka, õpetad neid elu nautima, siis tegelikult teed sa suuri samme enda elueesmärgi täitmise poole.

Kui Ambur täidab enda tähtkuju elueesmärki, siis Ambur saab enda ellu täpselt seda, mida ta väga soovib. Amburile on hingeline kasvamine väga oluline ja läbi teiste inimeste aitamise annab Amburi saatus talle endale võimaluse end arendada. Avatakse tee selle poole, kuhu Ambur soovib liikuda ja avatakse maailmate uksed, mis on täna veel Amburi jaoks salapärased. Ambur kasvab läbi teiste inimeste aitamise, Ambur aitab, Ambur saab võimalusi edasi liikumiseks. Kui Ambur ei täida enda tähtkuju elueesmärki, siis ei tule saatus Amburi soovunelmate täitumisele vastu.

Kui sa oled Ambur ja sa tunned, et sinu sees on magnet, mis tõmbab enda ümber inimesi, kes ei ole enda eluga rahul, kes ei oska enda eluga midagi peale hakata, kes ei oska enda elu muuta ja õiges suunas liikuma panna, siis see on ilmselge märk selle kohta, et nemad on sinu ülesanneteks. Aita neil leida enda tee, sinu ülesanne saab täidetud ja sa saad selle eest saatuse kaudu väga suure preemia. Võib-olla sellepärast sa tunnedki Amburina tihtipeale, et sa erined enda mõttetegevuse poolest teistest, kuna sina unistad ja elad sammuke tulevikus, teised aga ei suuda oma eluga edasi liikuda nii kiirelt kui sina. Sa oledki liikuja, sa oled energia, mis paneb kõik teised energiad liikuma. Kui sina paned teised inimesed liikuma, siis liigud sa veel kiiremini enda unistuste poole.

Ioliit on Amburi elueesmärgi täitmise kristall ja seda tegelikult igal tasandil. Ioliit on äärmiselt spirituaalne kristall, mis õpetab Amburi hinge õiges suunas liikuma ja õigeid tegusi tegema. Ioliit suurendab Amburi intuitsiooni, tõstab tema teadlikkust ja aitab Amburil elu poolt antud ülesandeid täita. Kui Ambur kannab või kasutab Ioliiti, siis suudab Ambur igal hetkel mõista seda, mida tuleks edasi teha, kuidas tuleks käituda, kellega tuleb mis ülesanne ära täita ja palju muud.

Ioliit võiks kindlasti olla esindatud Amburi sünnikristallide laekas. Lisaks sellele, et Ioliit aitab Amburil enda elueesmärki täita, aitab see ka Amburi unistusi täide viia ja soovmõtlemist tugevamaks muuta. Sünnikristallide laeka kohta saad lugeda SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Amburile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Õpetus Amburile - ära mõista teisi inimesi hukka, aita teistel leida üles oma tee, inspireeri neid unistama ja edasi liikuma, nii saabub õnn ka sinu ellu. Sinu hingeline kasvamine on seotud sinu abi andmisega teistele inimestele.