Pidevalt küsitakse minu käest nõu, et kuidas enda tervist hoida, mida mille jaoks kasutada ja kust leida see õige tervendaja vastavalt probleemile. Suvisel ajal ja enne reisile minemist küsitakse tihti minu käest nõu just nahakaitsevahendite kohta, mis oleksid looduslikud. Nahk on organ ja seda tuleb kaitsta, et see haigeks ei muutuks. Päike on kaval kuivataja ja üleliigne päike võib põhjustada nahahaigusi. Igat head asja ületarbides muutub see negatiivseks.

Avokaadoõli on õli, mida saad kasutada enda naha kaitsmiseks, päikesepõletuste vältimiseks, naha niiskena hoidmiseks ja see on väga hea päevitusõli, mis on looduslik ja mis ei sisalda kahjulikke aineid. Kõik, mis sa enda kehale annad, määrab ära sinu füüsilise ja vaimse tervise. Kui soovid end päikesekahjustuste eest kaitsta, siis ennekõike vali selleks midagi, mis on otsast lõpuni sinu jaoks tervislik. Loomulikult ei soovita ma ülepäevitamist, liigset päikese all olemist, kõike tuleb teha mõõdukalt. Päike on kasulik sinu kehale ja hingele, kui sa oled päeva jooksul mõõdukalt selle valguse käes. Kui oled mõõdukalt, siis sinu stressitase langeb, positiivsed emotsioonid sinus suurenevad ja sa hakkad end üleüldiselt hästi tundma. Liigne päikesevalgus väsitab hinge ja üleküllastunud päikeseenergia neelab ära kõik hea sinu seest ja seda ennekõike vaimses mõttes.

Avokaadoõli soovitan ma päikese käes viibides endale peale määrida. Kanna seda kehale täpselt sellises koguses, kuidas sa soovid ja kuidas end mugavalt tunned. Avokaadoõli, mida nahal kasutad, peab kindlasti olema kvaliteetne ja kindlasti ka külmpressitud. Oma tervisesse investeeri alati palju, see on koht, kus sa võiksid alati teha kõige paremaid ja kvaliteetsemaid valikuid. See on nagu kristallidega - kui sa soovid nendelt energiat saada, siis soeta endale naturaalseid kristalle, mitte järele tehtud ilusaid ehteid. Ühes on olemas energeetika ja vägi, teises mitte. Ole alati teadlik, mida soetad ja teadvusta endale ennekõike seda, miks sa seda teed - eks ikka selleks, et end kõige kvaliteetsemal viisil hellitada. Väga palju on liikvel võltskristalle ja ole kindlasti teadlik oma kristallipoe toodete ehtsuses. La Tene butiikidest sa võltskristalle ei leia.

Avokaadoõli sisaldab väga rikkalikus koguses kasulikke rasvhappeid, mis aitavad sinu nahal särada, pehme olla, seda niisutada ja kaitsta kuivamise eest. Kui nahk päikese käes kuivab, hakkab päike nahale liiga tegema. Hoia enda nahk päikese käes alati võimalikult niiskena, et nahaprobleeme vältida. Lisaks aitab see tekitada sinu nahale kauni sära ja sa näed tänu sellele palju tervem välja.

Avokaadoõli aitab kaitsta sinu nahka UVA- ja UVB-kiirguse eest, mille eest kaitsevad sinu nahka ka erinevad päikesekreemid. Kui loodus on andnud sulle võimaluse enda nahka kaitsta taimse saadusega, siis miks seda mitte teha. Nii hoiad sa oma keha ja ka Auravälja tervena. Taimi kasutades ei kahjustu Auraväli, mis näiteks minu jaoks on väga oluline.

Lasuriit on see kristall, mis kaitseb spirituaalselt sinu Auravälja nahahaiguste tekkimise eest. Lasuriiti soovitan ma kanda neil, kes kardavad väga nahakasvajate teket. Lasuriit eemaldab ennekõike hirmuenergia, mis võib haiguse esile kutsuda, ja seejärel loob Aura ümber kaitseenergia, et see haigus ei saaks sinu ellu väga kergelt tulla. Seetõttu soovitan Lasuriiti kanda just suvisel ajal. Lasuriit on väga võimekas kristall, mille väge ei tohiks alahinnata.

Avokaadoõli on spirituaalses mõttes sinu kehale väga kasulik ja seda ennekõike Südametšakrale. Kui sa määrid seda enda nahale, siis avokaadoõli saab osaks sinu Auraväljast. Auraväljas olles saadab see Südametšakrasse kaitsvat energiat. Avokaadoõli loob kaitse sinu Südametšakra ümber, muutes sind hingelt tugevamaks ja vastupidavamaks. Senikaua, kuni on avokaadoõli sinu nahal, senikaua on Südametšakra kaitstud ja see saab vaikselt terveneda, võtmata vastu erinevat negatiivset energiat, mis võib sellele kahjulikuks osutuda.

Avokaado baasõli on olemas La Tene brändi toodete seas, leiad selle SIIT.

Hoia enda keha, see on ainukene kodu, kus sa elama pead. Tervenda enda keha taimede ja kristallidega, seda tehes leiad tee terviseni.