Mango on suurepärane puuvili, mis võiks kindlasti sinu menüüs esindatud olla, kui mitte regulaarselt, siis ikka sellel perioodil, kus sul on selle vaimset ja füüsilist tervendust kõige enam vaja. Mango on tõeliselt suurepärane ja Maapoolne kingitus, mida lihtsalt on võimatu mitte nautida.

Mango on väga maitsev puuvili, mis näeb väga hea välja ja on mahlaselt isuäratav. Mango söömine on kasulik nii sinu vaimsele kui ka füüsilisele kehale. Kuna minu elutee näeb ette seda, et ma aitan teistel inimestel näha elu spirituaalsemat poolt, siis räägin sulle lisaks mango füüsilistele tervendavatele omadustele ka selle mõjust sinu vaimsele kehale.

Mangot söö värskena, kasuta seda salatite valmistamisel, smuutide tegemisel või küpseta sellest midagi maitsvat. Leia ise mangole enda elus koht, söö seda täpselt nii, kuidas sulle see meeldiv ja naudingut pakub.

MANGO 5 VAIMSET TERVENDAVAT OMADUST

Igal taimel on omad vaimsed tervendavad omadused, mis kanduvad sinu Auravälja ja igal taimel on oma spirituaalne energia, mida see sulle edasi annab, täpselt nii, nagu seda on ka kristallidel.

Mango on suurepärane Päikesepõimiku tervendaja, lisaks suurendab sinu õnne- ja eduenergiat

Igal taimel on oma Tšakra, mida see tervendab ja mangol on olemas vägi, mis suudab tervendada Päikesepõimikut. Päikesepõimik on sinu Tšakrasüsteemis kolmas Tšakra, mis annab sulle positiivsust, head enesetunnet, küllust ja muudab sind õnnelikuks, kui see Tšakra on terve. Mangot süües terveneb automaatselt sinu Päikesepõimik ja kui sa soovid olla positiivsem, õnnelikum ning edukam, siis kindlasti söö mangot.

Puhastab sinu Auravälja, aidates vabaks saada kurbusest ja stressist

 

Mangos on olemas vägi, mis aitab eemaldada sinu Auraväljas eksisteerivad kurbuse ja nukrad energiad. Mango puhastab Auravälja, aidates sind stressist vabaks päästa. Mango on väga kasulik perioodil, kus negatiivsed mõtted on sul kerged tekkima ning sul on raske olla positiivne.

Mango oma energiate poolest sarnaneb kõige enam Oranži Kaltsiidiga.

MANGO 5 FÜÜSILIST TERVENDAVAT OMADUST

1. Terav silmanägemine ja terved silmad

Mango sisaldab suurel määral A-vitamiini, mida on sul vaja selleks, et enda silmade tervist tugevana hoida. Süües mangot, kogud sa enda kehasse vajaliku koguse A-vitamiini, mis aitab sinu kuivadel silmadel taastuda, nende niiskust hoida. Mangot on eriti kasulik süüa siis, kui sa töötad väga palju arvuti taga või veedad aega päikese käes. Nende mõlema tegevuse käigus saavad silmad kannatada ja mango kaitseb sellel ajal sinu silmi.

2. Särav ja kaunis nahk

Mangos on palju karotenoide, mis aitavad sul kaunis välja näha. Mango kosutab sinu nahka, aidates seda vananemise eest kaitsta ja muudab sinu naha säravamaks ning jumekamaks. Kui soovid kaunis välja näha ning enda kahvatut nahka turgutada, siis kindlasti leia mangole enda menüüs koht.

Mango aitab võidelda aknega ja teiste nahahaigustega. Mangot süües avanevad poorid sinu nahal kergemini ja akne saab kiiremini kaduda. Lisa mango kindlasti enda menüüsse, kui soovid end aknest päästa.

3. Vähivastase toimega

 

Mango on täis antioksüdante, mis on sulle väga kasulikud justnimelt vähirakkudega võitlemiseks ja nende tekke eest kaitsmiseks. Mango sinu menüüs võib ära hoida vähi tekke, sest mango muudab keha aluseliseks, mis ei lase haigustel kergelt tekkida. Happeline keskkond on haiguste tekkele soodne.

4. Tugev immuunsus

Mangos on nii suurel määral C-vitamiini, A-vitamiini ja karotenoide, et need aitavad sinu tugeva immuunsusüsteemi üles ehitada. Kui sa haigestud kergelt, tunned end pidevalt kehvasti ja haigeid päevi on sul rohkem kui terveid päevi, siis tasub sul kindlasti teha endale üks korralik mango söömiskuur. Sellisel juhul soovitan ma süüa iga päev, vähemalt nädal aega järjest, ära üks mango, et enda immuunsust taastada ja seda tugevaks muuta.

5. Kiire ainevahetus

Mangos on väga palju kiudaineid, mis aitavad sinu seedimisel korras püsida. Kiudained kehas aitavad lagundada söödud toitu. Kui sul on probleeme ainevahetuse ja seedimisega, siis mango söömine võib sellele murele lõpu teha.

Olen spirituaalne teejuht, selgeltnägija ja meedium, minu teadmised tulevad minuni läbi visioonide, selgeltteadmiste või läbi minu enda teadmiste kogumise ja minu tervisealased soovitused on samuti sellest lähtuvad.