Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks on sulle antud sinu tähtkuju? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, et see aitab sul saavutada elus seda, miks sa oled siia ellu sündinud. Kuid kõigil kaheteistkümnel tähtkujul on olemas veel eraldi elueesmärk üleüldises mõttes, mis antakse sünnist kaasa kogu maailma jaoks. Sellest ma sulle just rääkima hakkangi.

Kui sa oled sündinud Veevalajana, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Veevalajana sünnid sa ka kogu maailma pärast, kuna igal tähtkujul on meile kõigile midagi anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast on neid kaksteist erinevat, lisaks veel omakorda kaksteist sodiaagi-üleminekut.

Veevalajana sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Veevalaja, Kaljukits-Veevalaja või hoopis Veevalaja-Kalad, kannad sa endaga kaasas Veevalaja elueesmärki maailma suhtes. Kui sa oled üks ülemineku-sodiaakidest, siis suure tõenäosusega sa kannad endaga kaasas oma peamise tähtkuju elueesmärki ja lisaks ka ülemineku-sodiaagi teise poole ülesandeid. Näiteks kui sa oled Kaljukits-Veevalaja, siis on sinu kohustuseks täita nii Kaljukitse kui ka Veevalaja ülesanded.

Kui sa oled tähtkujult Veevalaja, siis sa kindlasti mõtled, et milline on sinu elueesmärk ja mida sina pead maailmale edasi andma. Ma aitan sul seda mõista ja seletan lahti selle, mis on sinul endast ära kinkida ja millest teistel on kasu saada. Jäta meelde, et sinu elueesmärk on see, mille sa pead täitma, ja kui sa selle täidad, siis selle eest sa tasu ka saad.

Veevalaja on oma loomult väga hea analüüsimisvõimega ja see oskus annab talle võimaluse teisi inimesi adekvaatselt hinnata. Veevalaja võimuses on mõista teiste inimeste tegude tagamaid, Veevalajal on võimalus olla erapooletu ja isegi teise inimese negatiivsele käitumisele selgitus anda. Veevalaja suudab seda kõike teha ja see kõik on seotud selle tähtkuju elueesmärgiga.

Veelvaja elueesmärgiks on õpetada teistele tähtkujudele seda, et alati ei tohiks inimest kohe hukka mõista, kui ta on millegagi hakkama saanud. Veevalaja õpetab teistele seda, et igal halval teol võib olla oma põhjus, mis ajendas seda kõike tegema, kas selleks oli siis selle halva teo tegija kurbus, läbielatud kogemustest tekkinud kibestumine või arusaamatus, mis selle kõik temas esile tõi. Veevalajale on antud mõistus, mis suudab näha sügavamale ja jõuda asja tuumani, kui ta vähegi soovib kellegi tegudesse süveneda. Veevalaja on teistele tähtkujudele hea kaaslane, aidates juhtida neil tähelepanu millelegi, millele teine tähtkuju ei pruugi oma tähelepanu viia.

Veevalaja võib tihtipeale tunda seda, kuidas mõni tema lähedane satub olukorda, kus ta nii-öelda "sildistab" teist inimest ilma, et ta oleks väga teemasse süvevenudki. Veevalaja võib tihtipeale sellises olukorras tunda, et ollakse ülekohtune või mõtlematult kiire hinnanguid andma. Kui Veevalaja tunneb sellise hetke ära, siis Veevalaja kohustuseks on kohemaid enda elueesmärki täita, milleks on õpetada kritiseerijat olukorda ümber hindama. Alati ei näe teine pool asju vale nurga alt, aga kuidas mõista Veevalajal seda, kus tuleks sekkuda ja kus mitte, siis on Veevalajal oluline kuulata enda intuitsiooni. Kui Veevalajal tekib emotsioon, mis suunab asju ümber hindama, siis tuleb tal oma suu lahti teha ning aidata ülekohtusel olukorral ära laheneda. Veevalaja kohuseks on sekkuda, selgitada ja olukorda õiges suunas liikuma panna. Kui sa oled Veevalaja, siis sa kindlasti mõistad seda, mida ma soovin sulle öelda ja tead täpselt seda, mis tunne sul sellises olukorras tekib, kui keegi teine on kedagi liiga tormakalt hindama asunud.

Veevalajal on veel üks väga hea omadus, mida tal on teistele tähtkujudele kinkida. Veevalaja suudab teistes inimestes leida üles nende head, positiivsed ja tugevad omadused. Ta märkab neid ja oskab neid hinnata. Veevalaja, kes oma elueesmärki täidab, ta alateadlikult külvab enda ümber positiivsust. Veevalaja on see, kes võib olla õnnelik teise inimese ilu ja võlu üle, õpetades ka teisi inimesi end ümbritsevat kõrgelt hindama.

Veevalaja, kes täidab igal sammul enda elueesmärki olukorras, milles on käsil segadus ja liiga tormakas hindamine, see Veevalaja saab oma kohustuse täitmise eest preemiat. Karma on see, kes vaatab iga inimese käekäiku pealt ja elueesmärgi täitmise puhul vallandab karma õnneenergia. Veevalaja saab karma käest preemiat tema jaoks väga tähtsal teemal. Veevalaja karma kingib hingelise rahulolu ja spirituaalse kasvamise, mis on Veevalaja jaoks oluline. Veevalaja on see, kes soovib kasvada ja areneda, õppida ja kogeda, muutuda ja mõista, liikuda nii, et ta seisma ei jääks. Karma annab Veevalajale tehtud töö eest selle võimaluse.

Veevalaja, kes enda elueesmärki ei täida - ka selline Veevalaja on olema, selliseks Veevalajaks võib kord saada, uuesti oma elueesmärki täitma asuda ja uuesti kinni jääda, selliseid olukordi eksisteerib - Veevalaja, kes kritiseerib teisi inimesi või kaldub selle poole, see Veevalaja kaotab end õigelt teelt. Siinkohal tuleb kindlasti iseendaga tööd teha ja uuesti end õige tee peale tagasi tirida. Veevalaja ei tohi kritiseerida, Veevalaja trumbiks on mõistmine, seega see peab peatuma. Veevalaja õnne- ja kaitsekristall on see, mis aitab tal õigelt teelt kaldumise peatada, selleks kristalliks on Hematiit. Täitmata elueesmärk peatab kõik selle, mis karma Veevalaja jaoks avab, kui ta oma tööd ära ei tee.

Hematiit on kristall, mis on Veevalaja tähtkujule eriliselt kasulik tema elueesmärgi täitmisel. Hematiit ei lase Veevalajal enda õigelt saatuse teelt kõrvale kalduda, aidates Veevalajal alati liikuda selles suunas, mis talle õnne toob ja teda õnnelikuks teeb. Hematiit on Veevalaja jaoks õnne- ja kaitsekristall korraga. Hematiit toob Veevalajale palju head ja seda kristalli tasuks kindlasti Veevalajal enda elus hoida.

Soovitan kanda Hematiiti Veevalajal ehtena sellisel perioodil, kus kõige enam soovitakse enda elueesmärki õigest täita. Teine võimalus, lisaks ehte kandmisele, on selle kristalli lisamine sünnikristallide laekasse. Selle laeka kohta saad lähemalt edasi lugeda SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Õpetus Veevalajale: "Sul on oskus inimeste negatiivsuse tagamamaid näha, oskus olla erapooletu, oskus õpetada teistele seda, et inimestele tuleb uus võimalus anda ja alati ei tohiks kiireid hinnanguid jagada. Veevalaja, sa suudad inimesi armastada ja õpetada kõigil teistel samamoodi teha!"