Saatuseraamat on see, millega me siia enda tänasesse ellu oleme sündinud ja selles on kirjas kõik need kogemused, mida me peame kogema, inimesed, kellega me ilmtingimata peame kohtuma ehk kellel on meile midagi õpetada või vastupidi. Selles on kirjas kõik sinu tänaseks veel tegemata isiklikud ülesanded, mis sa pead lõppude lõpuks jõudma ära teha. Küll mitte kõike selles elus, vaid oma hingeelus üleüldse. Saatuseraamatut kannad sa enda Auraväljas, seda on mul oskus lugeda, kas siis iseenda oma või ükskõik kelle oma, kes vähegi soovib minu käest nõu saada. Ma annan sulle teada, kuidas sa ise saaksid mingil määral seda teha ja enda saatuseraamatust üles leida need tegemata isiklikud ülesanded, mille kallal sa võiksid tegutsema hakata ning enda eesmärkideks seada. Mida rohkem teed sa ära ülesandeid, mida sa pead tegema, seda kiiremini sa arened, seda kaugemale sa enda elus jõuad, seda rohkem sa selles elus koged. Ülesannete täitmisele kaasneb saatuse poolt kingituste saamine. Sina täidad edukalt ülesandeid, needsamad täitmised avavad sinu elus uusi uksi ja teevad sinu elu tegelikult palju väärtuslikumaks. Head avastamist!

Kindlasti leiad sa end tihtipeale selle peale mõtlemas, et: "Mis on see minu tänane ülesanne, mida ma peaksin ära tegema? Millele ma peaksin enda tähelepanu osutama ja millise poolega iseendas tegelema?" Kindlasti oled sa leidnud ennast analoogsete küsimuste juures. Need, kes soovivad spirituaalselt edasi areneda, nemad kindlasti üha enam ja enam küsivad enda mõtetes selliseid küsimusi. Mida spirituaalsemaks inimene muutub, seda rohkem ta hakkab iseenda teekonnast huvituma, ja selline huvi on tervislik, selline huvi peaks meis igaühes eksisteerima. Kui nii on, siis sa hakkad tegelikult elama. Mida rohkem sa küsid enda käest, seda kiiremini sa vastusteni jõuad ja seda rohkem sa arened.

Sul on väga palju isiklikke ülesandeid, neid on nii palju, et neid ei ole tegelikult võimalikult isegi kokku lugeda. Ülesanded on antud meile kõigile ja mida rohkem sa jõuad selles elus enda ülesandeid ära teha, seda lähemale sa jõuad sellele eesmärgile, miks sulle hing on üldse antud.

Et sa ise suudaksid mõista ja märgata neid ülesandeid, millele on sul vaja rõhku panna, siis selleks ma soovin, et sa leiaksid korra aja, et iseendaga suhelda. Jah, iseendaga suhtlemine on väga oluline, ja spirituaalse arengu jaoks on see lausa vajalik. Seega leia moment ja küsi enda käest küsimus, mille mina sinu käest nüüd küsin: "Mida sa täna kardad?", "Mis on see, mida sa ei julge teha, kuid näed, et mõni teine inimene suudab teha?", "Mis on see, mida sa teistes inimestes imetled ja mida sinus veel ei eksisteeri?". Leia nendele küsimustele vastused. Leia nii palju vastuseid, kui on vähegi sinu seest võimalik neid leida. Mida rohkem vastuseid, seda parem sulle. Kõik need vastused pane endale kirja ja need kirja pandud vastused ongi sinu ülesanded. Need vastused on sinu saatuseraamatus tegemata isiklikud ülesanded ja nüüd asugi neid täitma.

Kõike, mida sa täna kardad, mida sa ei oska, kuid imetled teistes inimestes, ja tunned, et need oskused võiksid sulle abiks olla, need ongi sinu tegemata ülesanded. Seesama emotsioon, et sa tunned imetlust teistes inimestes neid oskusi nähes, on märk selle kohta, et neid oskusi läheb sul vaja, vastasel juhul ei tekiks sul neid oskusi teistes inimestes nähes selline emotsioon.

Näiteks, kui sa ei julge oma arvamust välja öelda või seda enesekindlalt väljendada, kuid näed seda mõnes teises inimeses, et tema oskab seda teha ja sa imetled seda oskust, siis kindlasti võid enda saatuseraamatu tegemata ülesannete juurde kirja panna, et sul on see veel õppimata. Sul on vaja õppida enda arvamust avaldama, see on sinu tegemata ülesanne. Teiseks näiteks võin ma öelda seda, et, kui sa imetled mõnes teises inimeses näiteks seda, kuidas tema oskab teiste inimeste arvamusest üle olla, ja sina ei suuda seda teha, siis ka see on sinu üks tegemata ülesannetes. Sul on vaja veel ära õppida see, et teiste inimeste arvamus ei ole oluline, et oluline on vaid see, mida sina tunned ja arvad. Jällegi pane endale ülesanne kirja ja hakka nende täitmise nimel tegutsema. Mida rohkem sa hakkad enda hirmudega ja nende iseloomuomadustega, mida sinus veel ei ole, kuid mida sa imetled, tegelema, seda kiiremini sa jõuad enesearenguni.

Ma oskan inimeste mõtteid lugeda ja ma tean seda, et kui otsitakse iseendas seda suurt vastust, et mis on elueesmärk või -ülesanne, siis enamjaolt otsitakse midagi suurt, midagi kolossaalset. Kuid tegelikult on elueesmärk nii paljudest erinevatest ülesannetest koosnev, et kui need kõik ära teha, siis sellest saabki midagi väga olulist ning suurejoonelist. Siinkohal ma soovingi kõigile teile teada anda, et iga väike asi sinu elus viib millegi suureni ja see miski suur saab tekkida vaid pisikeste pusletükkide kokku panemisest. Tegutse, tegutse ja veelkord tegutse.

Eelpool tõin ma välja selle, et esita endale küsimused ja leia nendele vastused ning hakka neid täitma. Ole hea, hakka nende nimel tööd tegema, ületa enda hirmud ja proovi end muuta selliseks, milliseks sa tegelikult soovid saada. Neid ülesandeid täites kohtad sa eluteel muudkui veel ja veel ülesandeid. Mida rohkem sa neid selles antud elus täidad, seda kaugemale sa jõuad. See elu, mis on sulle antud sinu tänasesse füüsilisse kehasse, see elu on väga lühike, ära raiska aega, ole aktiivne ja tee pidevalt tööd selle nimel, et sa ainult kasvaksid. Need ülesanded peavad meil nagunii kunagi täidetud olema. Kui sa soovid, et sinu unistused läheksid täide, siis need unistused võivad tihtipeale ootele jääda just sellepärast, et sul on vaja mõnda külge iseendas enne muuta, et need unistused saaksid leida sinu elus koha. Kõik juhtub millegi pärast ja kõik jääb samuti millegi pärast juhtumata.

Kivistunud Puit on kristall, mis on seotud saatuse lugemisega ja sellel kristallil on oskus aidata sul õppida iseenda saatuseraamatut lugema. Hoia Kivistunud Puitu enda elus ajal, mil sa soovid iseenda elu eesmärkidest ja ülesannetest paremini aru saada. Kivistunud Puit näitab sulle õige tee kätte, loob sulle nii-öelda selgelt-teadmise tunde selle kohta pealt, millele sa peaksid täna rõhku osutama ja mida iseendas muutma. Mida rohkem on Kivistunud Puitu sinu elus, seda teadlikumaks sa muutud, ja kui sa seda kristalli kannad, siis see aitab sinu meeltes olevatele küsimustele vastuseid tuua. Väga kasulik on hoida Kivistunud Puitu enda kodus ja seda ehtena endaga kaasas kanda.

Spirituaalse arengu juures on kõige olulisem see, et sa pidevalt oleksid iseendaga diskussioonis, esitaksid enesele küsimusi ja leiaksid nendele küsimustele alati vastused. Ära lihtsalt lõpeta vastuste leidmist!