Mulle on alati meeldinud silmad, need on mind juba väikesest peale lummanud ja seda põhjusega. Sinu silmad räägivad sellest, kes sa oled, milline sa oled ja lisaks sellele jutustavad silmad sinu hinge kohta ühe korraliku loo. Kusjuures, minu jaoks on ka väga oluline see, et kui ma kellegagi räägin, siis mulle meeldib talle otse silma vaadata, ja mulle meeldib ka see, kui minule silma vaadatakse. Silmside on kontakt kahe hinge vahel, see on väärtuslik, see annab võimaluse teineteist paremini mõista.

Silmade värvusest ja nende tähendusest olen ma juba eelnevalt rääkinud. Igal silmavärvil on oma vägi ja see mõjutab inimese isiksust. Jagan sulle vihjeid selle kohta, mida tähendavad suured või väikesed silmad, sest ka silma suurusel ja asetusel on oma tähendus ja kujundab vastavalt ka sinu iseloomu.

Kõigepealt, enne minu vihjete sirvima hakkamist, mine peegli ette ja vaata enda silmi. Analüüsi kõigepealt ise, millised silmad sul on. Kas need on suured või pigem väikesed, on need silmakoopas või just vastupidiselt väljaulatuvad. Kui sa oled aga kellegagi koos, siis on hea, kui teine inimene hindaks sinu silmi ja ütleks sulle, millised need on. Kõrvaltvaatajal on neid lihtsam hinnata. Vaata ja analüüsi ning alles siis loe minu näolugemise ennustust.

Kõigepealt analüüsi, kas sul on suured või väikesed silmad?

Suured silmad

Inimene, kes on avatud loomusega ja kellele meeldib, et teda ümbritsevad tema jaoks olulised inimesed. Suured silmad sümboliseerivad avatud mõttemaailma ja seda inimest huvitavad väga paljud erinevad teemad. Kui mõni teema muutub tema elus aktuaalseks, siis soovib ta end sellega põhjalikult kurssi viia. Suurte silmadega inimestel on väga hea ja värviline kujutlusvõime. Neile ei meeldi tegevuse puudumine või igavus, nad on kergesti ärrituvad ja ülitundlikud.

Väikesed silmad

Inimene, kes on väga valiva iseloomuga ja kellel on oskus väga sügaval tasandil keskenduda millelegi, mis teda siiralt huvitab, ning sellele väga põhjalikult läheneda. Väikesed silmad annavad inimesele väga hea organiseerimisoskuse, kuid temas võib esineda enesekesksust. Väikesed silmad vihjavad inimesele, kellele meeldib elada enda seatud rütmi järgi ja olla oma ettevõtmistes põhjalik.

Nüüd analüüsi, millise kujuga ja asetusega on sinu silmad, siis saad edasi lugeda, mida silmad veel sinu kohta räägivad.

Silmalaud on silmade peal

Inimesed, kelle silmalaud ulatuvad silmade peale ja kelle silmakoobas ei ole nähtav, tunduvad teistele inimestele väga vabad ja meeldivad, nendega võiks suhelda ja neile ennast avada. Tihtipeale tulevad võõrad selliste inimeste juurde, kas siis jutustama või tutvuma. Sellised silmad sümboliseerivad ka avatud mõttemaailmaga inimest.

Esileulatuvad silmad

Esileulatuvad silmad tulevad silmakoopast väljapoole ja külje pealt vaadates on silma väga konkreetselt näha. Üldiselt on sellised silmad ka suured. See tähendab seda, et inimene on sõbralik ja kaastundlik, aga samas ka ülitundlik ja haavub kergelt.

Silma välisnurgad on suunaga ülespoole

Inimene, kelle silmade välimised nurgad kaarduvad kergelt ülespoole, ei lase teistel inimestel enda unistusi tühistada, enda soovunelmatele takistusi seada ja nad üritavad oma soove ellu viia. See inimene ei lase teistel endale öelda, mida ta peab tegema ja kuidas ta peab elama.

Silma välisnurgad on suunaga allapoole

Kui silma välisnurgad on suunatud veidi allapoole, siis viitab see inimesele, kellel on kombeks suhtuda ellu nii, et klaas on pooltühi, mitte pooltäisTal on kombeks otsida negatiivsust, seda märgata ja näha. Mida rohkem silmanurgad allapoole kaarduvad, seda tugevamalt see joon inimeses esineb, mida rohkem ülespoole, seda vähem on selliseid mõtteid.

Väike silmavahe ehk silmad, mis on ninale lähedal

Sellised silmad räägivad inimese kohta seda, et ta on väga jonnakas, võib-olla väga jäärapäine ja ta võib teistega arvestamata enda soove peale suruda. See omadus reedab inimese kohta seda, et temaga ei maksa naljalt tüli norida, kuna tegemist on kergelt ärrituva või kaitsepositsioonil oleva inimesega.

Suure vahega ehk silmad, mis on ninast kaugel

Selliste silmadega inimesed otsivad oma hingelt vabadust ja rahu. Talle meeldiks elada harmoonias, avastada uusi huvitavaid paiku ja kosutada oma hinge alati millegi sellisega, mis aitaks luua heaolu.

Keskmise vahega silmad

Sellised silmad on inimesel, kellel on oskus olla nii jäärapäine ja jonnakas, aga ka avatud, vabama meelega ja rahulik. Keskmise vahega silmad viitavad inimesele, kes on vastavalt olukorrale kas üht- või teistmoodi ja kellel on oskus olukorda hinnata.

Mandlikujulised silmad

See inimene on oma loomuselt pigem tasakaalukam ja kui tema elus tasakaalu ei ole, siis teeb ta selle saavutamise nimel väga palju tööd. Kõik keerleb tasakaalu ja selle loomise ümber. Mandlikujulised silmad on inimesel, kellel on sügav mõttemaailm, soov teadmisi juurde koguda ja keda huvitab elu väga sügaval tasandil. See inimene suudab väga kergelt probleeme lahendada.

Sügava asetusega silmad

Sügava asetusega silmad on inimesel siis, kui kulmupiirkond ja otsmik on silmadega võrreldes näos palju rohkem eespool. Selliste silmadega inimesed on väga suured mõtlejad, analüüsijad ja neil on omadus analüüsida enda käitumist ja elu üleüldse. Need inimesed jäävad ka teistele inimestele silma, neis on loomulik magnet.

Ümmargused silmad

Mida ümmargusemad on silmad, seda dramaatilisem, emotsionaalsem, tundlikum ja kergesti ärrituvam on inimene. Kui ka teised silmade omadused viitavad tundlikkusele, siis on tegemist äärmiselt tundliku inimesega. Lisaks sellele sümboliseerivad ümmargused silmad impulsiivsust.

Loodan, et minu näolugemise juhend on sinu jaoks kasulik. Selle abil saad endas jälle ühe tükikese paika panna ja end paremini mõista ning saad teada, miks oled just sellise iseloomuga või miks on sinu lähedane just selline. Kui sa ei ole veel lugenud minu kirjutatud artikleid silmade värvuste ja nende tähenduste kohta, siis saad neid lugeda SIIT.

Pildil on minu silmad, mis jutustavad väikese loo minu enda kohta. Mul on suured silmad, silmade välisnurgad on suunaga ülespoole, silmade vahe on keskmine, minu silmad on mandlikujulised ja sügava asetusega. Meeldiv tutvuda!

Ma ütlen ikka ja jälle, et miski ei ole juhuslik, kõigel füüsilisel siin elus on olemas spirituaalne tähendus.

Alati armastusega

Tene Laul