Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks sinu tähtkuju on sulle antud? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, et see aitab sul saavutada elus seda, miks sa siia ellu sündinud oled. Kuid kõikidel kaheteistkümnel tähtkujul on olemas veel eraldi elueesmärk üleüldises mõttes, mis sünnist kaasa antakse koge maailma jaoks. Sellest ma just sulle rääkima hakkangi.


Kui sa oled sündinud Kaladena, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Kaladena sünnid sa ka kogu maailma pärast, igal tähtkujul on midagi meile kõigile anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast on neid kaksteist erinevat, lisaks veel omakorda kaksteist sodiaagi üleminekut.

Kaladena sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Kalad, Veevalaja-Kalad või hoopis Kalad-Jäär, sa kannad Kalade elueesmärki maailma suhtes endaga kaasas. Kui sa oled üks ülemineku sodiaakidest, siis suure tõenäosusega sa kannad enda peamise tähtkuju elueesmärki kaasas ja lisaks ka ülemineku sodiaagi teise poole ülesandeid. Näiteks, kui sa Kalad-Jäär oled, siis sinu kohustuseks on ära täita nii Kalade kui ka Jäära ülesanded.

Kui sa oled tähtkujult Kalad, siis sa kindlasti mõtled, et milline on sinu elueesmärk ja mida sina pead maailmale edasi andma. Ma aitan sul seda mõista ja seletan lahti selle, mis on sinul endast ära kinkida ja millest teistel on kasu saada. Jäta meelde, et sinu elueesmärk on see, mida sa täitma pead ja kui sa selle ära täidad, siis selle eest sa tasu ka saad.

Kalade tähtkuju esindaja on oma loomuselt äärmiselt tundlik, emotsionaalne, inimene, kes väljendab seda kõike kehakeelega. Kui sa oled ise Kalad või tunned mõnda Kalade esindajat hästi, siis sa peaksid väga hästi teadma, et kehakeele kasutamine tavalise vestluse ajal on täiesti normaalne ja imestamise, õnnetunde või isegi kurbuse väljendamisel võetakse kogu keha selle väljendamiseks kasutusele. Kalad on suurepärane ja ülim emotsioonide väljendaja. Iseloom, mis võib Kaladele endale või tema lähedastele vahel ka liialt dramaatiline tunduda, kuid see dramaatilisus on osa Kalade elueesmärgist, see on see miski, mis aitab nii mõndagi head luua.

Kalade üheks elueesmärgiks on õpetada teistele inimestele seda, kui oluline on hinges valitsevaid tundeid ja emotsioone väljendada. Kalade eesmärgiks on anda teistele eeskuju, et kui sa midagi tunned, miski sind rõõmsaks, vihaseks, õnnelikuks muudab või miski sind vapustab, siis seda peab demonstreerima. Kalade esindaja on sellel alal spetsialist.

Need teised sodiaagiesindajad, kellel on oma tunnete väljendamisega probleeme,  saavad kõige enam Kaladelt õpetusi. Kui sa näiteks ei ole Kalad, kannad mõne teise sodiaagimärgi väge endaga kaasas ja sa tunned mõnda Kalade esindajat ning see Kalade dramaatilisus käib sulle üle jõu, siis on see tegelikult märk sinule endale selle kohta, et sul on vaja temalt õppetund saada. Õppetunniks on see sama Kalade elueesmärk - õppida enda hinges olevaid emotsioone füüsiliselt väljendama!

 

Kalad, kes meeleldi aitavad teisi sodiaagiesindajaid oma tunnete väljendamisel, täidavad enda elueesmärki. Kuidas seda teha? Lihtne! Kalad ei tohiks kunagi enda dramaatilisust välja lülitada, see äratab tema ümber olevad inimesed kas üles või ajab see teisi veidi närviliseks. Keda Kalad üles äratab, siis temaga on see töö tehtud, keda ajab närviliseks, see peab Kalade dramaatilisusest ise positiivsuse välja lugema.

Lisaks sellele on Kaladel ka midagi veel kõikidele teistele sodiaagiesindajatele selgeks õpetada. Millised on meie Kalad veel? Loomingulised ja artistlikud. See loomulikult ei tähenda seda, et kõik Kalad oleksid kunstnikud, looming on palju rohkem kui joonistamine ja artistlikuks olemine on palju rohkem kui muusikuks olemine. Need kaks sõna sümboliseerivad paljusid erinevaid valdkondi. Küll on Kalasid, kes tegelevad meelelahutusega, kellel on väga hea disainimeel või hoopis, kes oskab aeda kujundada või imelisi maju projekteerida. Kõik need valdkonnad on loomingulised ja artistlikud. Igas Kalas peitub loominguline ja artistlik meel.

Kalad on see, kellel on vaja õpetada teistele sodiaagimärgi esindajatele seda, et ennast peab loominguliselt väljendama. Muusika, kunst, meelelahutus, eneseväljendamine mõnel füüsilisel kujul on ülioluline, mis on kohati seotud ka esimese elueesmärgiga. Kalad on millegi loojad, millel on nii vaimne, kui ka füüsiline tähendus ja teistel on vaja sellest õppust võtta ning seda sama praktiseerida.

Kalad on see, kellel on vaja oma lähedasi õpetada enda sees peituvaid andeid välja tooma ja suunata seda kõike töösse. Kui Kalad näeb kelleski potentsiaali, siis tema kohustuseks on teist inimest tagant tõugata, et see potentsiaal raisku ei läheks. See on ka põhjus miks Kaladel on kombeks teistele inimestele öelda seda, mida nad võiksid teha, kuhu poole nad võiksid liikuda ja mida saavutama peaks.

 

Kalad ei tohi enda teelt kõrvale astuda, mis tähendab seda, et Kalad ei tohi muutuda teiste inimeste suhtes liialt kriitiliseks, mis viib Kalad tema elueesmärgi täitmisest eemale. Kui Kalad hakkab kritiseerima seda, kui vähe emotsioone kellestki välja tuleb või kuidas keegi enda potentsiaali raiskab, siis Kalad lõpetab enda elueesmärkide täitmise ära. Ei tohi kritiseerida, kui seda kõike Kalade esindaja näeb, siis tuleb teisele appi minna, see on hädavajalik.

Kalade esindaja, kes teisi inimesi inspireerib, motiveerib, elavamaks muudab ja kes teiste inimeste potentsiaali välja toob, täidab oma elueesmärgi, mis on seotud sodiaagimärgiga. Seda tehes avaneb Kalades rahulolutunne, Kalade esindaja muutub tasakaalukamaks ja õnnelikumaks, need lihtsad asjad ongi Kalade unistuses. Seega on igati väärt teisi aidata!

Larimar on Kalade tähtkuju kristall, mis aitab Kaladel oma elueesmärki täita, mis on antud tema sodiaagimärgi kaudu. Larimar aitab mõista Kaladel seda, mis ülesanne tal kellegagi on, kes tema eluteele on saadetud, olgu selleks inimeseks väga lähedane inimene või mõni, kes on korraks tema ellu tulnud. Kristall, mis aitab teistesse inimestesse armastusega suhtuda ja neid tervendada täiesti tingimusteta. Lisaks sellele aitab Larimar Kaladele hingelist õnne tuua, muutes Kalade hingeelu tasakaalukamaks. Larimar aitab Kaladel teiste inimestega hästi läbi saada ja parandada nende suhteid.

Kaladel on kasulik Larimari ehtena kanda, seda kristalli ühel või teisel kujul enda kodus hoida või sünnikristallide laeka olemasolu korral see sinna teiste kristallide sekka lisada, et Larimar saaks terve elu oma abistavat väge Kalade Aurakehas hoida. Selle laeka loomise ja vajalikkuse kohta saad lugeda SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Õpetus Kaladele - "Inspireeri, motiveeri, muuda teisi inimesi elavamaks, väljenda enda tundeid ja emotsioone ning õpeta kõigile teistele seda samuti tegema. Leia üles teiste inimeste potentsiaal, aita neil midagi saavutada ja seejärel saabub sinus eneses ülim rahu, mida sa ihkad."