Päike on heledaim ja nähtavaim täht meie Päikesesüsteemis, millel on tohutu jõud ja mõjuvõim meie Maa üle. Kui ei oleks Päikest, ei eksisteeriks meid siin Maa peal ja täpselt samamoodi, nagu on oluline Kuu, on oluline ka Päike. Nii nagu Kuu mõjutab meid, mõjutab meid ka Päike. Päikesel on olemas füüsilised ja spirituaalsed tervendavad omadused. Mina räägin sulle sellest, kuidas Päike tervendab sinu spirituaalset keha.

Päikese käes jalutada, selle käes olla ja Päikesevalgust nautida on tegelikult väga vaja. Iga päev tuleks end korra Päikesele näidata, hoolimata sellest, milline ilm parasjagu on. Kui sa oled meeletu Päikesearmastaja, siis aitan sul mõista, mida Päike sulle spirituaalselt annab, ja need, kes soovivad Päikese eest ilmtingimata peitu pugeda, siis võib-olla te muudate enda suhtumist Päikesesse.

Päike on tohutu jõu ja väega täht, millesse kahjuks veel paljud inimesed suhtuvad nii, nagu see oleks tavaline, ei keskenduta väga Päikese tähtsusele. Tegelikult on aga nii, et Päikesel on oskus kinkida sulle elujõudu ja eluenergiat. Päike on üks parimaid energiaallikaid inimese spirituaalsele ehk vaimsele kehale.

Kui sa veedad Päikese käes aega, siis see laeb sind, sina oled nagu päikesepaneel, mis talletab enda sisse elujõudu ja laseb enda vaimsel kehal taastuda
. Kui inimese keha ei ole kaua aega Päikese käes aega olnud, siis hakkavad Päikesevarud otsa saama ja tuleb end taas laadima minna. Piisab sellest, kui sa veedad kasvõi pool tundi päevas oma ajast õues ja sinu energiaallikad ongi alati laetud. Inimesed, kes Päikese käes aega ei veeda, on rohkem stressis, jõuetumad, negatiivsemad ja närvilisemad. Kui sa näiteks tunned, et sind vaevavad sellised emotsioonid, siis lase Päikesel end tervendada ja võta endale eesmärgiks Päikese käes aega veeta.

Päikesepõimiku laadimine Päikeseenergiaga aktiveerib sinu ülemised ja alumised Tšakrad tervenema. Seega, kui Päikesepõimik on oma vajaliku energia Päikeselt kätte saanud, saavad ka teised Tšakrad selle kaudu vajalikku energiat.

Suvel on inimesed palju rõõmsameelsemad ja aktiivsemad mitte ainult sellepärast, et õues on õhutemperatuur soojem, vaid sellepärast, et liigutakse rohkem Päikese käes ja see tekitab sinus neid positiivseid energiaid. Need inimesed, kes käivad ka talvisel ajal õues jalutamas või veedavad päeval väljas aega, on füüsiliselt ka palju energilisemad ja erksamad.

Minu mõte on see, et ma soovin sind inspireerida rohkem Päikesega kontaktis olema, leida iga päev enda jaoks aega olla looduses või väljaspool majaseinu, tee seda enda tervendamise eesmärgil.

Päike tervendab ennekõike sinu Päikesepõimikut, juba nimi reedab selle. Päikesepõimik asub kohe sinu naba kohal. Kui sa võtad enda käe ja asetad selle enda naba kohale, siis täpselt seal asub sinu kolmas Tšakra ehk Päikesepõimik. Seal asub energiasalvestamise kanal, mis salvestab energiat toidu, Päikese, sinu enda mõtete või näiteks kristallide kaudu. See on salvestuskanal, milles asub sinu hinge elujõud. Kui sa toidad või viid enda keha kokku elujõudu ja eluenergiat sisaldavate elementidega, siis Päikesepõimik salvestab selle kõik sinu jaoks ära. Kui Päikesepõimikus ei ole piisavalt palju vajalikku energiat, siis hakkad sa seda tundma enda emotsioonide ja üleüldise füüsilise tervisega. Päikesepõimiku energiapuudus tekitab masendust, jõuetust, laiskust, kaotab ära huumorimeele, blokeerib ära külluseenergia liikumise ja tekitab erinevat sorti ainevahetusprobleeme. Päikesepõimikut on vaja pidevalt laadida uue energiaga ja kindlasti tee seda. Võta endale eesmärgiks veeta aega Päikese käes, söö palju taimset ja lae end kristallidega.

Inimesed on loodud Päikese alla elama, seega on see meie eksisteerimisel oluline element. Päikese käes aega veetes ei pea sa end kohe kaitsma erinevate päikesekaitsevahenditega, mis ei ole 100% naturaalsed. Inimesi ei oleks Päikesega koos eksisteerima pandud, kui see oleks meile nii eluohtlik. Loomulikult on igal looduse poolt loodud elemendil omad head ja kahjulikud omadused, kuid mõõdukas Päikese käes viibimine ei ole kindlasti kahjulik, kui sul ei ole kehas haigust, mis ei kannata Päikesevalgust. Seega ära karda Päikest, see teeb sulle rohkem head kui halba. Hoia enda keha lihtsalt Päikese käes olles puhtana ja kasuta keha niisutamisel taimseid õlisid. Parimad Päikeseõlid on Avokaadoõli ja Jojobaõli. Toida enda kõige suuremat organit ehk nahka õigesti, et sa saaksid olla terve.

Päikesel on veel üks väga hea omadus, millest ei saa mööda vaadata - spirituaalsel tasandil suudab see sinu seest vabastada alateadvuses eksisteerivat nii-öelda mustust. Päikesel on vägi, mis lagundab sinu hinges olevat negatiivsust, mis on sinu sisse kinni jäänud, mida sa ei ole suutnud vabaks päästa. See toimub kui spirituaalne detox. Päikese käes laadides võid juba esimesel hetkel tunda, et sinu hinge oleks nagu tekkinud seletamatu kergus. Kui sa tabad Päikese käes olles sellise emotsiooni ära, siis sellelsamal hetkel puhastab Päike sinu alateadvuses midagi, mis on sinna kinni jäänud nagu mustus. Hiljem, peale Päikese käes aja veetmist, võid end Kuu mõjutuse ajal ehk siis, kui Päikest enam näha ei ole, tabada, kuidas sa hakkad midagi enda jaoks selgeks mõtlema. Päike vallandab kinni jäänud energia ja Kuu aitab sul selle korralikult enda seest välja saata, sellepärast inimesed mõtlevad enda elu üle järele kõige enam just õhtuti. Nüüd siis tead, miks sa vahel ei suuda isegi enda mõtete tõttu magama jääda. Päike aktiveerib sinu sees seisvad energiad ja Kuu vabastab need. Mõlemaid taevakehasid on meil spirituaalses mõttes vaja ja ka sul on vaja teada nende taevakehade jõudu.

PÄIKESEKIVI on kristall, mis on kõige enam seotud just Päikesega. Päikesekivi neelab Päikeseenergiat ja see laeb end kõige kiiremini just Päikesevalguse all. Päikesekivi on sarnase toimega nagu Päike, see annab sulle vajaminevat energiat ja jõudu, et sa saaksid eksiteerida. Päikesekivi kandes ammutad sa Päikese väge kiiremini, kui siis, kui sa seda kristalli ei kanna. Päikesekivi soovitan ma sulle, kui soovid selle meie jaoks kõige vajalikuma tähega kontaktis olla ja sellelt jõudu saada. Lisaks sellele tervendab Päikesekivi ka sinu Päikesepõimikut ja asendab talvisel ajal, mil sa vähem Päikese käes liigud, seda energiat, mida tavaliselt pakub sulle Päike. Seega on kõige kasulikum Päikesekivi kanda pimedamal ja talvisemal ajal.

Imelist Päikese nautimist ja sellega kontaktis olemist, väärtusta seda, mida sellel tähel sulle pakkuda on. Häälesta end selle energiat ammutama, Päikese kätte minnes ava end tervendusele ja päikeseteraapiale!

Tene Laul