Kuuvarjutus on kindlasti see, mida iga spirituaalne ja vähegi Kuuga kontaktis olev inimene võiks jälgida. Kuuvarjutusel on oma jõud ja vägi, nii nagu on erinevatel Kuu faasidel ning paljul muul, mis taevas toimub. Kuna Kuu on Maa kaaslane, siis igasugune muutus Kuu peal ja selle valgustus Maale mõjutab siinset Maapealset tegevust. Kuna taevakehad on suured ja võimsad, siis meid inimesi mõjutavad need nii, et me peame ise teadlikud olema sellest, kuidas nende energiatega toime tulla, kuidas neist kasu saada ja kui tekivad negatiivsed energiaväljad, siis kuidas nendest hoiduda. Muuta me neid energiaid ei saa, kuid teadlikud saame olla ja muuta igasugune taevakehade liikumine ja nendest tekkinud energia enda jaoks kasulikuks.

Kuuvarjutus on see, kui Maa seisab päikese ees. Kuuvarjutus tekib siis, kui Kuu satub Maa tekitatud varju. Kuuvarjutus toimub siis, kui Maa on Päikese ja Kuu vahel ning Maa vari langeb Kuule. Sellist taevanähtust ei kohta sageli, alati ei ole Kuuvarjutus täielik ja enamjaolt on see osaline. Mida suuremas osas toimub Kuuvarjutus, seda intensiivsem on Kuuvarjutuse jõud.

Kuuvarjutust on kolme sorti - täielik Kuuvarjutus, osaline Kuuvarjutus ja poolvarjuline Kuuvarjutus. Nendest kõige võimsama väega on Täielik Kuuvarjutus ja kõige nõrgema väega osaline Kuuvarjutus.

Ma seletan lahti selle, mida Kuuvarjutus meile annab, kuidas me saaksime seda aega enda jaoks kasulikult ära rakendada, mida sellest üldse oodata ja mida kindlasti Kuuvarjutuse ajal teha või mitte teha.

Kuuvarjutusel on oskus puhastada teatud energiad ära ja muundada neid millekski teiseks. Kui Maa seisab päikese ees ja varjab Kuu peale langevat päikesevalgust, siis sellega lõigatakse läbi teatud energiad. See on spirituaalsel tasemel väga oluline hetk, et üldse siin meil Maa peal saaksid muudatused toimuda ja mõned asjad, mis enam ei toimi, et nendest saaks täielikult lahti. See on nagu puhastusfaas ja inimene ise saab enda ellu teatud puhastust sellega kutsuda, kui sa iseennast Kuuvarjutusel õigesti ära seadistad.

1. Puhasta enda elus ebavajalikud energiad ära

Kuuvarjutuse ajal on sul võimalik enda ellu muudatusi tuua, sul avaneb võimalus enda elus midagi vabastada, mis sind hästi ei teeni ja uuendust läbi Kuuvarjutuse kutsuda teemadesse, milles abi vajad. Selleks keskendu sellel päeval, mil Kuuvarjutus toimub pidevalt sellele, millest sooviksid vabaks saada ja millele lahendust või tervendust leida. Väga kasulik on Kuuvarjutuse päeval endaga kaasas kanda Girasoli või Rutiilnõeltega Kvartsi, nendel kristallidel on oskus sinu soovmõtteid läbi Kuuvarjutuse energia teele saata ja sinu küsimustele ning palvetele vastuseid saada, mis on seotud millegi vabastamise või tervendamisega. Kanna neid kristalle, kui soovid enda füüsilisele kehale tervendust, teatud haiguse paranemist, teatud inimesega sideme vabastamist, teatud hirmude või murede vabastamist.

2. Sea endale soov ja eesmärk, lase Kuuvarjutusel see täide viia

Kuuvarjutuse ajal on sul võimalik saata mõttejõuga teele soov ja eesmärk, mida soovid teostada järgmistel Kuudel. Sellel samal hetkel, mil Kuuvarjutus toimub on kõige õigem aeg oma soov teele saata, kuid soovid lähevad teele ka enne ja peale selle ära olekut. Sul tuleb lihtsalt jälgida seda kuupäeva, mil Kuuvarjutus toimub ja kui tahad eriliselt õnne püüda, siis tee seda kindlasti selle õigel kellaajal.

Täieliku Kuuvarjutuse ajal soovitud soov ja eesmärk juhib sinu kuute kuud, poolvarjuline Kuuvarjutus nelja kuud ja osaline varjutus kahte kuud. Sul on seda vaja teada enda soovi ja eesmägi paika panemisel.

Kuuvarjutuse ajal soovimisel palu oma mõtetes Kuud, et see annaks sulle sinu valitud teemal õnne ja võimalusi. Soovi, et sinu ellu tuleks just see, millele samal ajal keskendud.

Ma soovitan samal ajal naistel kanda endaga kaasas Kuukivi ja meestel Verekivi, et soov kindlasti saaks täitutud. Kuukivi on seotud Kuu ja naise ühendamisega. Verekivi on maagiakristall, mis sobib mehele soovmõtete teele saatmiseks ideaalselt. Soovitan Kuuvarjutuse jaoks võtta täiesti kodeerimata, veel ilma eesmärgita ehk uue kristalli, seda poleeritud kujul. Seda kaasas kanda Kuuvarjutuse päeval ning pidevalt keskenduda sellele, mida lähikuudel enda ellu soovitakse saada. Soov talletub kristalli ja seega isegi, kui ei tabata ära seda õiget hetke, mil taevas Kuuvarjutus toimub, siis kristall ise saadab õigel ajal soovi teele. Peale Kuuvarjutust tuleb kristalli endaga kaasas kanda täpselt 7 päeva ja 7 ööd. Peale seda tuleb see metsa alla viia ning Kuuvarjutuse ajal teele saadetud soov hakkabki täituma, kui sa oled südamest seda soovinud ja sinu saatus lubab sinu soovil täituda.

3. Puhasta ära enda kodu, et uus algus saaks sinuni jõuda

Kuuvarjutuse päeval kindlasti tee enda kodule üks korralik suurpuhastus, puhasta ära kõik tolmust, vii kodust minema vanu seisma jäänud asju ja paranda katkised kohad enda majapidamises. Igasugune füüsiline puhastusprotsess sinu kodus aitab sinu soovmõtetel, mille Kuuvarjutuse poole esitad kiiremini kohale jõuda. Seisev energia takistab uute energiate sisenemist ja sinu kodu on see koht, kus paljud energiad tihtipeale seisma jäävad. Kodu koristamisel kasuta naturaalseid kodupuhastusvahendeid, et puhastuse käigus kogemata uued negatiivsed energiad sinu majapidamisse kinni ei jääks. Kodu puhastamisel kasuta sidrunit, soodat, äädikat, vett ja teisi naturaalseid puhastusvahendeid. Lisaks sellele pane teepuuõli või eukalüptiõli õlilampi ja puhasta sellega enda kodune õhk ära.

4. Meresoola ja Vanadiniit Bariit geoodi puhastus kodule ja kristallidele

Kuuvarjutuse ajal on sul võimalik tervele kodule teha energeetilist puhastust, mis on imelihtne ja mis toimub kogu sinu koduenergiale. Kõige imelisem on see, et sellega on võimalik ühekorraga kogu sinu kodus eksisteerivatele kristallidele ühispuhastust-laadimist teha. See on imelihtne ja toimib nii kristallikomplektidele, ehetele kui ka erinevatele väeesemetele nagu näiteks obeliskidele, kujudele, püramiididele ja paljudele teistele kristallesemetele.

Selleks võta valget värvi suurem taldrik ja puista kogu taldrik meresoola täis. Kui see on tehtud, siis aseta üks Vanadiniit Bariidi geood taldriku keskele. Kui sul on juba olemas rohkem Vanadiniit Bariit geoode, siis võid kõik need geoodid sinna taldrikule tuua. Kui sul ei ole veel ühtegi, siis võid enda koju ühe tuua enda koduenergia tasakaalustamise ja tervendamise eesmärgil, järgmisel Kuuvarjutusel saad uuesti seda kasutada.

Võta taldrik ja aseta see täpselt sellisesse kohta enda koju, kus sa soovid seda hoida. Jäta meelde, et see taldrik peab seal Kuuvarjutuse päeval olema, terve järgneva öö ja alles järgmisel hommikul võid selle taldriku ära võtta. Järgmisel päeval viska meresool kodust minema ja pane Vanadiniit Bariit endale sobilikule kohale tagasi. Meresoola taldrik koos Vanadiniit Bariidiga tõmbavad enda poole Kuuvarjutuse positiivseid energiaid ja kutsuvad seega koduenergiad puhastama, taastama ning energiaid muundama, nii nagu Kuuvarjutusel on oskus teha. See on enda kodu seadistamine puhastusprotsessile. Vanadiniit Bariit on ideaalne geood selle tegemiseks, kuna selle on osksu väga sügavaid ja erinevaid energiaid liigutada. Meresool püüab kinni kõik halva ja sellepärast ei tohiks kindlasti seda järgmisel päeval enda koju jätta.

5. Katkesta sidemed, kui sa seda soovid!

Kui Kuuvarjutus hakkab lähenema, siis mõtle hästi järgi sellepeale, kas keegi on sinu elus täna, kellega sa sidet ei soovi ja kas on teatud inimeste grupp, kellega sa enam ei soovi seotud olla. Kui jah, siis Kuuvarjutus annab sulle võimaluse selle või nende inimestega oma side ära lõpetada, kui saatus seda lubab. Kui sinu enda saatus lubab seda, siis Kuuvarjutuse ajal soovitud sidemete katkestamine toob sulle teatud võimaluse teele, mis aitab sul temast või neist vabaks lasta. Kõige enam toimib selline soovimine siis, kui sa tabad ära Kuuvarjutuse täpset aega, kui see langeb öösse, siis on parem kanda sellel samal päeval Girasoli ja Rutiilnõeltega Kvartsi, sellisel juhul need aitavad sellel sõnumil ikkagi kohale jõuda.

Samal päeval, mil toimub Kuuvarjutus on hea sul oma suhe ära lõpetada, mille oled nii või teisiti soovinud ära lõpetada, öeldes teisele poolele välja, et sa soovid oma eluga üksinda edasi liikuda. Kuuvarjutus annab jõudu sidemete katkestamisele, andes sulle endale enesekindlust, julgust ja oskust seda nii teha, et ei sina ega ka teine pool sellest haavata ei saaks. Igasugune lõpetamine võiks ideaalis olla ilusa lõpu tegemine, kõik ei ole mõeldud igavesti kestma ja kui sa tead, et sa soovid eluga edasi liikuda, siis Kuuvarjutus aitab sul vana lõppu ja uut algust luua. Selle kõigega ma ei propageeri suhete katkestamist, vaid annan head nõu neile, kes oma südames on juba otsuse ära langetanud.

6. Ära muretse ja ära paanitse


Kuuvarjutuse ajal ja sellel päeval, mil see toimub ei tohiks kindlasti muretseda ning paanitseda. Igasugune närvilise energia ülal hoidmine ei lase sul saavutada sellel päeval seda, mida sa soovid saavutada. Kuule palvete ja soovide esitamine eeldab sinu enda sisemise rahu olemasolu, et sinu soovmõtted saaksid üldse sinust endast väljapoole liikuda. Ütlen sulle nii, et proovi ise end kontrollida sellel päeval ja kui tulebki miski närviline sinu sisse, siis teadlikult tegele selle emotsiooni maandamisega.

7. Jälgi enda unenägusid, mis tulevad sulle ööl peale Kuuvarjutust

Kui sul on kontakt unenägudemaailmaga, mis enamustel olemas ka on ja mis tegelikult peaks kõikidel inimestel olema, siis kindlapeale jälgi enda unenägusid, mis tulevad sulle ööl peale Kuuvarjutust. Kui Kuuvarjutus langeb öösse, siis loevad ka need unenäod. Unenägusid võivad olla sellel ööl prohvetlikud kõikidel inimestel, selleks ei pea olema selgeltnägija, et läbi une prohvetlikke visioone saada. Prohvetlikud öised visioonid on antud igale inimesele selleks, et enda ellu korrektuure, hoiatusi, soovitusi ja teadmisi juurde tuua. See on oluline osa inimese spirituaalse arengu juures. Seega ole tähelepanelik ja hommikul meenuta, mis sulle unes näidati, sellel on olemas oluline sõnum. Sina võid enda poolt teha nii palju, et enne uinumist puhasta ära enda unenägude kristallikomplekt, et need kristallid, mille oled endale unenägude nägemiseks koju toonud oleksid sellel öösel eriliselt aktiivsed. Puhasta neid näiteks Lavendli viirukiga.

Kuuvarjutus on hetk, mida ükski spirituaalselt kasvav hing ei tohiks jätta tähistamata, märkamata ja kasutamata. See on aeg, mil on võimalik iseenda ellu suuri muudatusi ja puhastust tuua. Kasuta seda aega mõistlikult.
Inimene, kes armastab, jumaldab ja on kontaktis Kuuga, see inimene on selenofiil.