Karma on meie enda õnne ja ebaõnne pagas. Me kas kogume enda karmasse head õnne, mis aitab meil enda soove täita, või ebaõnne, mis rikub ühel hetkel meie teekonda. Kindlasti sind huvitab, mis võib sulle karmaatiliselt head ja halba õnne tuua, mis toidab sinu karmat väega, et sinu unistused saaksid sinu ellu tulla või mis hoopis blokeerib nende saabumist. Karma ühel või teisel viisil toitmiseks on olemas palju erinevaid tegevusi ja emotsioone, üheks on matkimine. Selle tulemuseks on iseenda karmaga mängimine ja endale halva õnne ligi kutsumine. Et mõista seda, mis on matkimine ja miks see teenib sulle halba karmat, seletan sulle selle teema ja tähenduse lahti ning ka põhjuse, miks selle praktiseerimine toob ebaõnne sellele, kes seda teeb.

Matkimine tähendab seda, kui jäljendatakse teadlikult kedagi või midagi, mis juba eksisteerib, aga nii, et seda võetakse muusana, kuid see muutub ühel hetkel kinnisideeliseks jäljendamiseks. Loomulikult võib inspiratsiooni koguda igalt poolt keskkonnast, inimestest ja me ümber olevatest elementidest ning luua sellest midagi imelist - inspiratsiooni ammutamine ja matkimine ei ole üks ja seesama. Inspiratsiooni kogumine on see, kui sa lased kellelgi või millelgi luua endale ideid, sa võtad selle idee ning lood sellest oma loomingu, lisad enda unikaalsuse ning väärtuse, mis on siiras ning mis tuleb sinu seest. Matkimine aga on see, kui jäljendatakse teadlikult ja väga täpselt kedagi või midagi, sellesse oma hinge ja siirast meelt lisamata. Kuidas teha vahet, millal ammutatakse inspiratsiooni, millal kopeeritakse inimest või kellegi loomingut? Vahe tulebki sellest, kui luuakse analoogne asi, millel ei ole juures seda "mina", mis loob sellest miskist midagi väga erilist.

Matkitakse tavaliselt inimeste käitumisharjumusi, soovitakse kellegi moodi olla, kellegagi sarnaneda ja teda jäljendada. Matkitakse väga palju ka kellegi loomingut ehk varastatakse kellegi idee ja presenteeritakse see enda nime all. See kõik on karmaatiliselt karistatav. See, kes matkib kedagi või kellegi loomingut ja seda sihilikul, omakasupüüdlikul eesmärgil, hullemal juhul materiaalse kasu eesmärgil, see inimene ise kirjutab enda saatusesse väga suure ebaõnne. See vallandub ühel päeval, kui aeg on küps, ja see inimene kaotab ära selle, mille ta oli varastanud. Karma laseb varastatud idee või isegi identiteedi üle õnne tunda, kuid seda ka põhjusega - et sa õpiksid seda nautima, et see muutuks sinu jaoks vajalikuks, ja kui aeg on õige, siis võtab karma selle sinult ära, öeldes sulle: "Mis ei ole siiras, see ei ole mõeldud kestma", tekitades sulle valu ja ebaõnne just sellel tasandil, mis oli matkimise eesmärk.

Matkimisi tuleb ühel või teisel inimesel elus ikka ette. Kas tehakse seda teadlikult või kellegi teise loomingut varastades. Või siis hoopis ollakse ise see, keda matkitakse. Sellepärast on minu juures käinud palju inimesi, küsinud nõu, kuidas vabaneda nendest inimestest, kes on võtnud sihiks kedagi kopeerida või matkida. Olen seda teemat selgitanud täpselt samamoodi nagu siin, et igaühel on oma karmatund ehk tuleb aeg, kus elu seab ise õigluse majja.

Miks ei tohi kedagi matkida? Sellele küsimusele on imelihtne vastus! Sina, nagu ka sinu kõrval olev inimene, sinu tuttav ja ülejäänud inimesed, on toodud siia maailma unikaalsel eesmärgil, looma midagi erilist. Igaühel meist on mingisugune eesmärk, mida me peame saavutama. Kellegi teise matkimine ning iseenda omaks tegemine ei ole see eesmärk, mis elu on sulle või mõnele teisele kinkinud. Kui matkid, teed vea ja päris suure vea, eirates seda, mis on sinu eesmärk, luues iseendale eesmärgi, mida sul tegelikult ei ole vaja teha, sammudes saatuserajal vales suunas, mis viib sind nii emotsionaalselt kui ka materiaalselt tupikusse. Et elus õnne tunda, tuleb lasta loomingul ja iseendal avaneda selles suunas, kus sa ise arened ilma kellegi teise mõjuta, teise inimese või loomingu kinnisideelisuseta. Et leida üles see tõeline "mina", siis tuleb esmalt olla siiras iseendaga ja mitte varastada seda miskit, mis aitaks sul tunda, et sa oled keegi. Kõige ilusamad inimesed ja kõige ilusamad loomingud tulevad siirast hingest, need tulevad sealt, kus inimene ise on lasknud enda hingel rääkida, mitte otsinud kellegi teise seest. Meil kõigil on see "mina" olemas, selle leiad sa vaid iseenda seest.

Inimese teekonnal on õpetus: "Tõelise ja unikaalse endaga kontakti saamine, selle üles leidmine ning enda isikliku tee mõistmine on iga inimese ülesanne siin elus". Matkimine on vastand sellele õpetusele ning karma tulebki siin mängu, tuues karistuse neile, kes on kord teelt kõrvale liikunud.

Iga artikli, mille ma kirjutan, kirjutan ma põhjusega. Iga artikkel on kord loodud inspiratsioonist, mida miski on mulle andnud. Ma olen ise kokku puutunud sellega, et mind on soovitud jäljendada ja on jäljendatud, seda tehakse isegi täna. Ei võeta minu inspiratsiooni, vaid võetakse minust minu isiksus, minu looming ja lihtsalt kopeeritakse seda. Kõike, mida ma teen, teen ma kogu oma hingega, minu visioonid, nägemused ja looming on see, mis kajastub minu tegevustes, artiklites ja kristallides ning nende tõlgendamises. Selgeltnägijana saan visioone ja panen need kirja, see on unikaalne looming, see on siiras. Kurb on tõdeda, et mõned inimesed on mind võtnud valesti, defineerides matkimist inspiratsioonina, mis on minu jaoks karmaatiline kuritegevus. Mina ei kaota midagi, kaotab see, kes seda teeb, olles keegi, kes ta tegelikult ei ole. Kui sa pole see, kes sa tegelikult oled, siis sa ei ole siiras ja sinu nii-öelda loomingus ei ole hinge, südant ega soojust - kõik on näiline. Mina elan aga sellisel spirituaalsel tasemel, et mina hoolin hingelisest sidemest kõikide erinevate teemadega, elementidega ja inimestega rohkem, kui sellest särast, mis on ainult näiline. Kahjuks on nii, et on olemas inimesed, kes teenivad kristallide pealt minu loomingut ära kasutades, minu mõtteid ja sõnu enda omadeks nimetades. Tõeseid vihjeid selle kohta on kahjuks palju, näiteks mina andsin päikeseratastele ehk seest auguga ümaratele kristallidele sellise eestikeelse nimetuse, mida varasemalt polnud kasutusel. Kuid seal kuskil, kus rakendatakse matkimistehnikat, on see minu unikaalne sõna. Lisaks on ka palju muud, mille olen mina visioonide kaudu kinni püüdnud ja kirja pannud. Näiteks nägemustes minuni jõudnud Koera-aasta õnnekristall Dumortjeriit, mille ma nimetasin tänu enda visioonile selle aasta kristalliks, ei saa olla kellegi teise jaoks avatud informatsioon, et seda enda nime all presenteerida. See viitab minu tõlgenduste kajastamisele, mitte laialt levinud ajalooliste teadmiste edastamisele. Mina tean, mida ma olen näinud, kuidas loonud, seega on tõestus minu enda sees. Ma ei ole kade, et nii tehakse ja ma ei saa seda keelata, küll aga soovin öelda kõigile, kes vähegi soovivad spirituaalselt areneda, et matkimine toob karmaatilisi karistusi. Spirituaalse arengu juures tuleb lihtsalt arvesse võtta, et igasugune ebasiiras käitumine ja valedel eesmärkidel tegutsemine toob inimesele raskeid õppetunde. Unikaalsus on tee, kuhu poole tuleb liikuda üksi, ise ja loomulikult.

Minu eesmärk on inimesi aidata, õpetada, õigesse suunda juhatada, ja see tegevus toidab minu hinge. Minu eesmärk on sind aidata matkimisest kiiremas korras välja astuda, et sa mõistaksid selle tegevuse tagamaid, nii nagu ka kõikide teiste tegevuste tagamaid, avades sinu silmi, et kõik kajastub sinu saatuses. Kui sa oled ise olnud see, keda on matkitud, siis lase see emotsioon vabaks. See on teise inimese halb karma, sina oled unikaalne ja sa tead seda!