Rituaalid on spirituaalsed protsessid, mille käigus suunatakse energiad õigesti liikuma. Positiivse energia kodule loomise rituaal aitab sinu koduenergia muuta positiivseks, mis omakorda suurendab kodus olles sinu ja teiste pereliikmete head tuju, õnne ning rõõmu. See on rituaal, mis loob väga hea koduse atmosfääri.

Positiivse energia kodule loomise rituaali eesmärgiks on kodu elamiseks paremaks kohaks muuta. See rituaal aitab koju luua head energiat, soodsaid tingimusi, palju positiivsust ja õnne. See rituaal on kasulik mitte vaid sinule endale vaid kõigile, kes sinuga kodu jagavad ja kes külla peaksid tulema. See rituaal aitab õnnelik sul enda kodus olla, muutes kodu kõige paremaks kohaks sinu elus. Rituaali läbiviimisel vallandad sa rituaalis olevates kristallides konkreetsed väed, mis hakkavad sinu koduenergiat tervendama ja positiivsemaks muutma. See rituaal võib aluse luua ka sinu kodu positiivse energia kristallide komplektile, kuna peale rituaali võid rituaalile juurde lisada analoogse energiaväljaga kristalle.

Positiivse energia kodule loomise rituaali saab teha alates Kuu esimese veerandi loomise päevast kuni Täiskuuni ehk Kasvaval Kuul. See tähendab seda, et selle rituaali teelesaatmiseks on sul võimalik valida üks päev selles pea nädal kestvas Kuu faasides täpselt sellel kuul, millal sa soovid seda teha. KUU FAASIDE KALENDRI leiad SIIT. Seal on ära märgitud, millal on Kuu esimene veerand ja Kasvav Kuu.

MAAGIA RETSEPT:

1. Tsitriin geood

2. Wollastoniit

3. Karneool

4. Oranž Kaltsiit

5. Mesikaltsiit

6. Tikud

7. Kaneeliviiruk

8. Viirukihoidja

9. 4 kaneelikoort

Rituaali jaoks leia koht enda kodu elutoas, kuhu sa jätad kristallid hiljem ka sinna oma tööd tegema. Soovitan rituaalikristallide jaoks leida ilus alus või karp, kus saad neid hoiustada. Soovitan enne rituaali tegemist kodus paljud aknad lahti teha, et viiruki suitsust tekkinud puhastus saaks veelgi efektiivsemalt toimida. Kui oled koha rituaali tegemiseks leidnud, siis alusta rituaali teelesaatmisega...

1. Võta kõik kristallid ja kaneelikoored ning aseta need enda väljavalitud kohale täpselt samamoodi, kuidas on pildil välja toodud (Tsitriin geood keskel, ühel pool kaks kristalli, teisel pool teised kaks ja kaneelikoored Tsitriini üleval ja all).

2. Kui rituaaliesemed on omadel kohtadel, siis võta kaneeliviiruk ja süüta see tikust põlema. Kui leek on olemas, siis raputa leek kustu, et viiruk saaks suitsema hakata. Suitsev kaneeliviiruki pane viirukialuse külge ja aseta see võimalikult lähedale teistele rituaaliesemetele.

3.
Nüüd võta veel neli kaneeliviirukit viirukipakist ja pane ka need suitsema. Kui need on ilusti suitsema hakanud, siis nüüd jaluta nende viirukitega terve enda elamine läbi (kui soovid, siis hoia viirukialust või taldrikut viirukite all, et tuhk sinna saaks kukkuda). Jaluta igas toas nii, et tuba täituks kaneelisuitsuga, mine isegi näiteks hoiuruumidesse ja ka sauna, kui sul see kodus olemas on. Ära kindlasti jäta mitte ühtegi tuba läbi käimata. Kui oled enda elamisele ringi peale teinud, siis naase rituaalipaigale.

4.
Rituaalipaigale naastes kustuta need neli kaneeliviirukit, millega kodu puhastasid (hiljem - kuu aja jooksul, võid need samas rituaalis ära põletada). Nüüd aseta enda käed kristallide ja kaneelikoorte peale ning lausu need viis rituaalilauset:

"Tsitriin avagu positiivsuse kanal!"

⭐ "Wollastoniit toogu head läbisaamist!"

⭐ "Karneool loogu koju uut ja positiivset energiat!"

"Oranž Kaltsiit suurendagu elujõudu, rõõmu ja õnneenergiat!"

"Mesikaltsiit tervendagu minevikku!"

5. 
Kui kristallid on kodeeritud, siis jäta kõik rituaaliesemed omadele kohtadele ja lase kaneeliviirukil lõpuni põleda, mis kristallide ja kaneelikoorte kõrval on. Kui see on ära põlenud, siis vii see sealt minema ja jäta kristallid ja kaneelikoored omadele kohtadele kuni tulevase Kuu esimese veerandi loomiseni või Kasvava Kuuni. See tähendab seda, et rituaaliesemed peavad täpselt kuu aega omadel kohtadel olema. Seda ühte kuud on vaja, et rituaal saaks aktiveeruda. Selle kuu jooksul võid vaid Kaneeliviirukit või Kaneeli rituaaliküünalt rituaaliesmete kõrval põletada. Peale kuu aja möödumist, tuleb kaneelikoored kodust minema visata ning rituaal ongi edukalt sooritatud ja need kristallid jäävad sinu kodu positiivselt teenima. Lisaks võid hiljem sellesse rituaali lisada teisi erinevaid positiivsuse, õnne ja perekonna heaolu toovaid kristalle. 

# Rituaali tehakse täiesti uutest veel kodeerimata naturaalsetest poolvääriskividest ja kasutamata kaneelikoortest, et rituaal saaks toimida. Kristallide suuruse saad rituaali jaoks ise välja valida.

# Rituaali tuleb läbi viia täpselt nii, kuidas rituaalis ette nähakse, puudu ei tohi olla mitte ühtegi rituaalieset. Lisaks sellele tuleb rituaal läbi viia Kuu faaside kalendri järgi täpselt õigel ajal.

# Tsitriin geood on sellest rituaalis see kristall, mis hakkab teiste kristallide ja enda väge koduaurasse edastama, see on teiste kristallide energiate võimendaja. Wollastoniit on suurepärane perekonna ühendaja ja koduenergia tervendaja, mis aitab inimestel, kes kodus on, üksteisega väga hästi läbi saada. Karneool suurendab positiivset energiat, muutes kodu rõõmsamaks kohaks elamiseks. Oranž Kaltsiit toob koju rõõmu, õnne, positiivsust, huumorit ja head tuju. Mesikaltsiit aitab blokeerida selles rituaalis tülide tekke ja tervendab väga delikaatsel tasandil koduenergias olevaid probleeme, et probleemid saaksid täielikult kaduda.

Kõikidel nende kristallidel on veelgi rohkem eesmärke, miks ja kuidas need koduenergiat positiivsemaks muudavad. Nende kristallide rituaalis ühendamisel tekib täiuslik energia, mis hakkab kodu tervendama ja positiivsemaks kohaks elamiseks muutma.

# Kaneeliviirukitega tuleb kodule täielik viirukipuhastus teha selleks, et rituaalikristallid koduenergiasse saaksid kiiresti kinnituda, et kodus olev positiivsust takistav energia saaks kaduda ja kodu saaks tervendatud. See on väga vajalik, et rituaalikristallid saaksid sinu kodus tööle asuda.

# Hiljem, kui rituaal on tehtud, võib nende kristallide sekka alati ja nii tihti kui on soov, teisi analoogse energiaga kristalle samal eesmärgil juurde lisada. See on kui ühe väga heal eesmärgil loodud kristallikomplekti alus, millesse sa saad lisada veelgi rohkem positiivsust. Võid täpselt samu kristalle juurde lisada ja ka teisi, mis toovad koju rõõmu, positiivsust ja head läbisaamist. Näiteks sobivad Kollane Kaltsiit, Kollane Jaad, Kollane Jaspis, Mookaite ja paljud teised positiivsuse loojad selle rituaali sekka. Kuid uusi kristalle lisatakse alles peale rituaali ära tegemist.

# Positiivse energia rituaali ja selesse juurde lisatud kristalle on hea puhastada vahel Kaneeliviirukiga ja selle kõrval põletada Kaneeli rituaaliküünalt. Lisaks kaneelile võib kasutada ka Palo Santot.

# Kuu aega peale rituaali teelesaatmist, võib rituaalikristalle ühelt kohalt teisele tõsta, neid võib ka teise koju edasi viia, kui peaks toimuma kolimine.

Imelist rituaali tegemist ja sellega kaasneva positiivse energia nautimist. Hoolitse iseenda ja kodu eest! Sinu kodu peegeldab seda, kes sa oled. Kui koduenergia on positiivne, siis ka sa ise oled palju positiivsem ja oskad positiivsust elus üles leida!