Kas sa oled vaadanud kella täpselt kell 11:44 ja see on sind kuidagi lummanud, sinu tähelepanu endale võtnud või sind lihtsalt korra mõttes peatanud? Kui sa vaatad juhuslikult kella ja kellaaeg on täpselt 11:44, sinu mõte peatatakse, siis selle sõnumi saatis sulle sinu kõrval eksisteeriv Ingel. Sellise numbri tähelepanemine kella peal on müstiline ja kui sellega käib kaasas ka emotsioon, mis viitab sellele, et tegemist ei ole lihtsalt ühe tavalise kellaajaga, siis selle emotsiooni andis sulle seesama Ingel, kes samal ajal sinu kõrval oli,  ja loomulikult ka selle sõnumi.

Ma olen eelnevalt väga palju rääkinud sellest, et Inglid üritavad meiega kontakteeruda. Mida tugevam side sul Inglimaailmaga on, mida spirituaalsem sa oled, mida rohkem Inglikristalle sinu elus on, seda enam hakkavad Inglid sinuga ühendust võtma. Inglid saadavad numbrite kombinatsioone sulle ikka selleks, et sa loeksid nende salakeelest välja sõnumi, mis sul on täpselt sellel hetkel vaja teada. Tuletan ikka ja jälle meelde, et Inglisõnumeid tuleb enda jaoks kohe tõlkida, et need tõlkes kaduma ei läheks. Hiljem neid mõista üritada on väga keeruline.

Ma aitan sul mõista seda, mida tähendab Inglite maailmas kellaaeg 11:44 ja selle tähendus vaid kehtib täpselt sellisele kombinatsioonile ehk see ei laiene 14:14-le või näiteks 11.04-le. 11:44 tähendus kehtib ka lihtsalt numbrile 1144, kui see ilmub mõnes muus kontekstis sinu ellu.

Tööta ja pinguta suure hoolega!

Kui sind ümbritsev Ingel või Inglid on sinu teele saatnud kellaaja 11:44, siis see on nendepoolne soovitus. Nad soovitavad sul rohkem töötada, pingutada ja enda soovitud eesmärkide poole püüelda. See on tegelikult väga positiivne sõnum, mis motiveerib sind tegutsema. Samas annavad nad sulle teada seda, et läbi nende pingutuste saabub ka sinu jaoks soovitud tulemus.

See on positiivne ettekuulutus selle kohta, et sinu materiaalsed unistused võivad täituda, kui sa annad endast rohkem, kui sa teed täna. Seega on minupoolne soovitus sulle see, et kui sa näed sellist Inglisõnumit, siis peale seda tuleb kohe end tööle suunata ja enda pea selles suunas tööle panna, et mida sa saaksid rohkem teha ning kuidas saaksid enda materiaalsete unistuste täitumisse panustada.

11:44 on väga materiaalne number ja seda tuleks sul seda kombinatsiooni nähes teada. Sul tuleb peale 11:44 nägemist kohe analüüsida, millised materiaalsed mõtted ja unistused sinu peast enne seda läbi käisid või millega sa tegelesid. Kui sa suudad selle välja mõelda, siis see ongi see koht, kuhu sa võiksid oma energiat ja aega panustada. Kui sa mitte kuidagi ei suuda seost leida, siis lihtsalt tee tööd, näe vaeva ja anna endast maksimum väga paljudes erinevates suundades, kuna sa ei tea, millist materiaalset unistust hakkavad Inglid täide viima.

Peale seda, kui sa oled panustanud oma aega ja energiat, võid mingi hetk elus tunda seda, kuidas sinu materiaalne unistus täitubki. See, millal see täitub, see oleneb täpselt unistuse suurusest või sinu panusest. Mida suurem on sinupoolne panus, seda kiiremini see kohale tuleb, ja mida suurem on unistus, seda rohkem aega see võtab.

Kui sa hakkad 11:44 pidevalt nägema, siis sinu Inglid hüüavad lausa appi, soovides, et sa rohkem pingutaksid, veelgi rohkem panustaksid ja ennast töösse pühendaksid, et nemad saaksid sulle selle ime kätte tuua.

Seda Inglisõnumit nähes soovitan ma sul hakata kandma Malahhiidi, Karneooli või Krüsopraasi kristalli, kuna need soosivad materiaalset õnne ja näitavad sulle õiges suunas teed, kuidas enda unistust täide viia!

Kõik minu poolt kirja pandud Inglisõnumid leiad SIIT