Unenägude maailm on sama kirju kui meie elu Maa peal. Unes võib kõike näha ja kõigel sellel on olemas oma tähendus. Täpselt samamoodi võib näha unes friikartuleid. Kui sa ise ei ole neid unes näinud, siis kindlasti tekib küsimus, et kes see üldse saab selliseid asju unes näha. Usu mind, ka sina oled väga kummalisi asju unes näinud ja unes nähakse veelgi kummalisemaid sümboleid. Minu käest küsitakse pidevalt unenäonägemustele seletusi ja kuna paljudel on vaja neid tõlgendusi teada, siis ma aeg-ajalt panen nende nägemuste tähendused kirja.

Friikartuli või friikartulite unes nägemine sümboliseerib midagi pealiskaudset, vähese tähtsusega, midagi ajutist või mitte väga sügava sisuga teemat. Friikartulid on inimeste jaoks maitseelamus, mis kestab täpselt nii kaua, kuni neid süüakse ja seejärel see ka unustatakse. Analoogse tähendusega on ka friikartulite unes nägemine.

Friikartulid sinu unenäos võivad viidata ka sellele, et sa raiskad millelegi lihtsat enda väärtuslikku aega. Võib-olla ülejäänud unenägu aitab sul lahti mõtestada, millest jutt käib ja millesse sa tegelikult ei peaks enda energiat panustama.

Unenägu, kus sa nägid lihtsalt eemalt friikartuleid või neid müüvat asutust, siis see on märk sinu alateadvusest, et sa raiskad aega teatud suunas liikumisel. Kuhu poole sa seal unenäos liikusid?

Kui sa näed unes, et sööd friikartuleid ja naudid nende söömist, siis peagi võid sa ennast siduda või tegevusse viia millegagi, millel ei ole sulle endale erilist mõtet või kasu. Võib-olla teed sa midagi, mis ei too sulle täpselt sellist tulemust, millist tulemust sa soovid saada või tundus see tegevus sulle hiljem kui aja raiskamine.

Kui sa sõid unes friikartuleid, mis ei olnud maitsvad, need ei pakkunud sulle naudingut või olid lausa halvaks läinud, siis see tähendab, et sul on millelegi suured lootused, kuid need ei kajastu reaalselt. See on märk selle kohta, et miski, mis võiks ja peaks sulle naudingut või rõõmu pakkuma, seda tegelikult ei tee.

Friikartulid sümboliseerivad midagi, millel ei ole suurt väärtust ja tähendust või sisu, seega, kui pead pettuma, siis see pettumus ei saa ka olla väga suur.

Unenägu, kus sa soovid friikartuleid süüa, näiteks otsid nende söömiseks võimalust, viitab asjaolule, et sinu hing soovib vahelduseks lihtsalt lõbutseda või millegi väga pealiskaudsega end kokku viia. Selline nägemus unenäos võib tekkida siis, kui sa soovid end argipäevast välja lülitada ja midagi lihtsat nautida.

Unenägude paremaks mõistmiseks, selgemaks nägemiseks ja oskuse neid tõlgendada, seda aitab sul saavutada õigete kristallide ellu toomine ja kombineerimine. Moodusta enda magamistuppa spetsiaalne kristallialus, kuhu saad koguda erinevaid unenägusid aktiveerivaid kristalle. Üheks kristalliks seal võiks olla Labradoriit.

Kõik ülejäänud minu kirjutatud unenägude seletajad leiad
SIIT.