Kas sa oled vaadanud kella täpselt kell 16:16 ja see on sind kuidagi lummanud, sinu tähelepanu endale võtnud või sind lihtsalt korra mõttes peatanud? Kui sa vaatad juhuslikult kella ja kellaaeg on täpselt 16:16, sinu mõte peatatakse, siis selle sõnumi saatis sulle sinu kõrval eksisteeriv Ingel. Sellise numbri tähelepanemine kella peal on müstiline ja kui sellega käib kaasas ka emotsioon, mis viitab sellele, et tegemist ei ole lihtsalt ühe tavalise kellaajaga, siis selle emotsiooni ja andis sulle seesama Ingel, kes samal ajal sinu kõrval oli, ja loomulikult ka selle sõnumi.

Ma olen eelnevalt väga palju rääkinud sellest, et Inglid üritavad meiega kontakteeruda. Mida tugevam side on sul Inglimaailmaga, mida spirituaalsem sa oled, mida rohkem Inglikristalle on sinu elus, seda enam hakkavad Inglid sinuga ühendust võtma. Inglid saadavad numbrikombinatsioone sulle ikka selleks, et sa loeksid nende salakeelest välja sõnumi, mida on sul täpselt selsamal hetkel vaja teada. Tuletan ikka ja jälle meelde, et Inglisõnumeid tuleb enda jaoks tõlkida kohe, et need tõlkes kaduma ei läheks. Hiljem neid mõista üritada on väga keeruline.

Ma aitan sul mõista seda, mida tähendab Inglite maailmas kellaaeg 16:16 ja selle tähendus kehtib täpselt vaid sellisele kombinatsioonile ehk see ei laiene 16:01-le või näiteks 11.16-le. 16:16 tähendus kehtib ka lihtsalt numbrile 1616, kui see ilmub sinu ellu mõnes muus kontekstis.

 

16:16 nähes soovitavad Inglid sul tegeleda oma kodu, perekonnaga ja enda elu eest hoolitsemisega!

Inglid juhivad sinu tähelepanu numbrile 1616, kui nad soovivad sinu käest suuremat pühendumist oma kodule, perekonnale ja enda elu parandamisele. See number tuuakse sinuni, et sa mõistaksid seda, kui oluline on antud hetkel sinu eraelu ja sinu jaoks väga isiklikul tasandil olevad teemad ning kallid inimesed sinu ümber.

Kui sa seda numbrit näed, siis mõtle sellele, millele sa vahetult enne seda keskendusid. Millele sa mõtlesid? Kas see 16:16 Inglisõnum kiitis sinu mõtet või pigem tõi sind tagasi maa peale ja ütles sulle, et see ei ole oluline, millest sa mõtled, et suuna oma mõtted tähtsamatele teemadele. Inglinumber 16:16 võib esineda kui maa peale tooja, mis suunab sind mõtlema õiges suunas siis, kui Inglid näevad, et sa annad enda energiat valele poole.

Kui 16:16 saabub sinu ette, siis oleks kõige mõistlikum iseenda heaolu jaoks midagi lubada ja selle nimel tegutseda. Toida oma keha millegi tervislikuga, too enda koju midagi, mis muudaks koduenergia tervemaks või tee enda lähedasele midagi, mis teda rõõmustaks.

See, mille poole sind selle numbriga suunatakse, sellele küsimusele leiad vastuse läbi iseenda mõtete. Mis on see, mis vajaks sinu tähelepanu, kus on see koht, kus sa ennast enda isiklikus maailmas hästi ei tunne? Vasta nendele küsimustele ja sa võid selle vastuse üles leida.

Inglid näevad pealt seda, kui sa tegutsed vales suunas või kui sul on vaja suunda muuta, et end paremini tunda. Kui nad seda teevad, siis nad tulevad sulle sellest teada andma ja see number on üks viis sellist teavitust edastada.

16:16 nähes soovitan ma sul enda kodu korda teha, seda energeetiliselt tervendada ja parandada. Põleta viirukeid, küünlaid ja rituaalitaimi. Too koju juurde uusi tervendavaid kristalle ja tegele kristallmandalate loomisega. Kristallmandalate kohta saad lähemalt edasi lugeda SIIT.

Seda numbrit nähes soovitan ma sul oma koju tuua Mäekristalli geoodi või püramiidi, mis aitab sinu koduenergial kiiresti terveneda ükskõik millisest energiast, mis ei tohiks kodus eksisteerida.

Kõik minu poolt kirja pandud Inglisõnumid leiad SIIT.