Suhteenergia loovad väga suurel määral mõlema osapoole astroloogilised näitajad. See, mis päikesmärgi all oled sa sündinud, see mõjutab seda, kuidas sa suhtes käitud, mida sa sellelt ootad, kuidas panustad, kuidas enda kaaslasega ringi käid ja kuidas armastuseasju üldse ajad.

Suhtesobivuse olen kokku pannud päikesemärkide iseloomude liitmise põhjal, see, milline suhe täielikult saab kahe inimese vahel olema, selle määrab ära väga suuresti saatus, Karma ja ühised õppetunnid. Päikesemärkide suhtesobivuse tõlgendus on vaid väike osa sellest, milline suhe kahe inimese vahel on.

Skorpion ♏ on kaheksas märk ja Kaalud ♎ seitsmes, mõlemad asetsevad kõrvuti 12 päikesemärkide loetelus. Kuidas siis nad omavahel romantilises suhtes läbi saavad ja kui intensiivne ja romantiline on armastus? Aitan sul seda kõike mõista.

Kui Skorpion ja Kaalud astuvad üheskoos suhtesse ning kingivad üksteisele enda südame, siis sellest suhtest ei saa tulla midagi teistsugust kui emotsionaalne liit. Mõlemad päikesemärgid on väga emotsionaalsed. Emotsionaalsus aga mõlemale sobib, kui nad omavahel hästi läbi saavad. Skorpionil on vaja puust ja punaseks selgeks saada, mida Kaalud tunneb. Kaalud seda aga ei varja, kuna ta oskab väga hästi selgeks teha oma tundeid. Samas Kaalud soovib kuulda, mida Skorpionist kallim temast arvab ja kuna Skorpion ei ole tagasihoidlik enda sõnadega, siis ta kindlasti oma Kaaludest kallimale enda tundeid ka väljendab. Mõlemad saavad seda mida tahavad, kui suhtes on kõik tasakaalus ja suuremaid probleeme õhus ei eksisteeri. Seega võib öelda, et suures pildis sobivad need kaks päikesemärki väga hästi omavahel kokku.

Tasakaal nende kahe päikesemärgi suhtes tuleb nende mõlema tugevatest ja nõrkadest külgedest. Skorpion on oma hingelt väga sihikindel ja kui ta on midagi endale eesmärgiks võtnud, siis ta üldiselt viib ka asja lõpuni. Kaaludel on täielikult vaja sellist tuge, mis suunaks sihikindlust Kaalude hinge. Skorpion oskab seda teha! Skorpion on see pool selles suhtes, kes võiks ja peaks enda Kaaludest kallimat julgustama. Kaalud aga omalt poolt pakub Skorpionile rahustavat energiat. Skorpion on tulise hingega ja vahel võivad emotsioonid ülepeakaela keeda ning segadus on kerge tekkima. Kaalud on multifunktsionaalne asjade analüüsija ja saab Skorpioni segaduselaviini kiirelt ära tervendada. Kaalud andku alati enda kallimale head nõu, kui teine segadusse langeb ja Skorpion võtku head nõu kuulda. Kui nii selles suhtes toimida, siis kõik saab hästi minna.

Skorpioni jaoks on väga oluline füüsiline kontakt suhtes ja seega Skorpionil on soov väga intiimne olla. Kaaludel ei ole oskust end füüsiliselt täielikult avada, kuid intiimsus ja hingeline side on tema jaoks väga oluline. Mõlemad sobivad üksteisele. Kaalud võtab vastu Skorpioni armastuse, kuna see on intiimne ja kirglik, Skorpion aitab Kaalude blokaadi vabasta, mis on seotud füüsiliselt enda tunnete väljendamisega. Kaalusid on võimalik avada läbi intensiivse suhtesse pühendumisega. Skorpion saab aga Kaalude käest vastu soovi olla vaimselt lähedane. Kaalude jaoks on oluline, et tema kaaslane oleks ka tema sõber ja hea vestluskaaslane. Skorpionile on aga oluline lojaalsuse tunnetust ja tähelepanu, mida Kaalud oskab väga hästi enda armastatule pakkuda.

Probleem, mis võib seda suhet tabada võib tulla Skorpioni enda teada jäetud mõtetest. Skorpioni iseloomus on see, et ta ei räägi kõike välja, mida ta mõtleb või plaanib. Kaalud on see, kes vajab täielikku avameelsust ja kui Kaalud tunnetab, et tema kallim ei räägi talle kõigest, siis see võib täiesti asjatuid pingeid luua nende kahe vahele. Siinkohal peakski Skorpion rohkem rääkima, millest ta mõtleb ja Kaalud rohkem mõistma, et see on tema kaaslase iseloomujoon ning andma täielikule avameelsuse tekkele aega.

Skorpion ja Kaalud sobivad koos erinevaid isiklikke projekte looma ning ellu viima. Skorpion on see, kes omab suhtumist "Teeme ära!" ja Kaalud suhtumist "Mõtleme asjad detailselt läbi, et vältida põrumist!". Üks paneb asja käima, teine teeb selle perfektseks. Koostöö on see, mis neid kahte ühendab. Mida rohkem koos luuakse, asju välja mõeldakse, planeeritakse ja projekteeritakse, seda kirglikumaks see suhe muutub.

Kaalud on see, kes soovib elus koguaeg midagi uut kogeda, midagi tunda, näha ja avastada. See Skorpionile peab väga hästi sobima kuna Skorpion ei armasta igavust. Seega ka siinkohal on olemas juba päikesemärgi poolt saadud iseloomujoontes kokkusobivus. Üks on uudishimulik elu suhtes ja teine on nõus erinevate toimetustega kaasa minema.

Kui Skropion ja Kaalud on saatusesse kirja pandud üksteisele hingesugulasteks, siis selles suhtes on väga palju, mis aitaks seda koos hoida. Pean mainima ka seda, et ükskõik, millises suhtes ollakse, seal on ka katsumusi ja kõik ei ole alati nii romantiliselt värviline, kuid nende kahe päikesemärgi vaheline side võib olla väga ilus - potentsiaali on!

Skorpioni ja Kaalude armastusekristallideks on RODONIIT ja TŠAROIIT. Mõlemad kristallid võiksid nende ühises kodus olemas olla. Need kristallid tuleb koti sisse panna või asetada need Skorpioni ja Kaalude ühise foto peale/kõrvale. Teine võimalus on neid kristalle hoida teiste armastusekristallide seas nii, et foto on kristallikoti sisse volditud.

Kaaludele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT ja Skorpionile mõeldud komplekti SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Armastus on imeline, kui mõlemad osapooled pingutavad ja soovivad suhet koos hoida.