Pendlid on võimsad väeesemed, millega on võimalik ennustada, kadunud esemeid üles leida, veesoonte asupaika kindlaks määrata, terviseprobleeme üles leida, neid tervendada ja palju muud olulist teha.
 

Pendliga on võimalik leida üles kehas olevaid haigusi ja neid läbi pendli tervendada, kui kasutada selleks naturaalseid kristallpendleid. Selleks on olemas oma taktika, kuidas leida haiguskolded, ja oma viis, kuidas haigust Aurakehast väljutada.
 

Pendliga haiguskolde otsimiseks pead sa mõistma seda, et selleks tuleb kasutada õiget pendlit. Igal kristallpendlil on olemas konkreetsed haigused, mida see pendel suudab tuvastada. Millise haiguse suudab üks või teine pendel üles leida, selle leiad selle kristalli, millest pendel on valmistatud, informatsiooni juurest, kuhu olen kirja pannud kristalli ravitsemisoskused. Millise haiguskolde suudab see kristall tervendada ehk ravitseda, selle suudab see pendel kehast tuvastada ja seda pendeldamise teel tervendada. Kui sa soovid universaalset haiguste otsijat, siis kasuta selleks Verekivi, Sammalahhaadi, Mäekristalli või Bretšastunud Jaspise pendlit. Lisaks võta endale appi konkreetne pendel, mille ravitsemisoskuste juures on välja toodud just see haigus, mida soovid iseendas või kellelgi teises ära tervendada.
 

Pendliga haiguskolde leidmine:
 

- Aseta pendel enda või tervendatava kehale ja esita oma mõtetes üks konkreetne küsimus, mis käib selle haiguse tuvastamise kohta.

(Näiteks kui sa kasutad Šungiidi pendlit ja soovid potensiaalse kasvaja asukohta üles leida, siis esitad enda mõtetes küsimuse, et pendel aitaks sul kasvaja üles leida. Teisi kristallpendleid kasutades esitad küsimusi nende haiguste tuvastamise kohta, mida see kristall suudab tervendada. Šungiit suudab tervendada kasvajaid ja seega on selle pendliga võimalik kasvajaid kehast ka tuvastada).
 

- Liigu pendliga keha kohal aeglaselt edasi ühest kohast teise. Liigu väga aeglaselt, et pendel jõuaks haiguskoldele reageerida, kui see kehas eksisteerib.
 

- Pendel hakkab selles kohas tugevalt vibreerima, kuhu on tekkimas potensiaalne haiguskolle, mis võib-olla ei ole veel jõudnud füüsiliseks muutuda ja eksisteerib veel energiatasandil.
 

- Pendel hakkab edasi-tagasi liigutusi tegema nendes kohtades, kus haiguskollet ei eksisteeri.
 

- Pendel hakkab ringikujulisi liigutusi tegema seal, kus haigus võib eksisteerida.
 

- Kui oled haiguskolde üles leidnud, siis liigu selles piirkonnas pendliga põhjalikumalt, et näha, kuhu haiguskolle on edasi levinud.
 

- Pea meeles seda, et pendliga haiguste üles leidmisel tuleb liikuda pendliga aeglaselt ja pidevalt enda mõtetes ühte ning sedasama küsimust esitada.
 

- Kui soovid pendlile uue küsimuse esitada, siis võta pendel korraks peopessa ja alusta uuesti keha kontrollimist, esitades end amõtetes uue küsimuse.
 

Kui haiguskolle on üles leitud, siis on oluline asuda seda pendliga tervendama. Selleks vali välja pendel, millel on oskus seda konkreetset haigust tervendada ja tee nii...

 

Pendliga haiguskolde tervendamine:
 

- Aseta õige kristallpendel haiguskoldele, mille oled eelnevalt ära tuvastanud (või mille olemasolu sa juba tead ühel või teisel põhjusel). Esita enda mõtetes palve, et pendel aitaks sellel haigusel terveneda, et haiguskolle laseks negatiivset energiat vabaks ja kristallpendlist suunduks tervendav vägi haiguskoldesse. Visualiseeri seda, kuidas pendel haigestunud koha terveks teeb.
 

- Hoia pendlit haiguskoldel ja liigu selles piirkonnas, kus tead, et haigus eksisteerib. Samal ajal loomulikult keskendu vaid sellele, kuidas haigus kehast vabaks pääseks.
 

- Hoia pendlit sellel kohal vähemalt kümme minutit järjest või liigu kümme minutit keha peal pendliga ringi. Peale seda tee paus ja korda seda tegevust seni, kuni sa tunned, et oled täna enda jõudu tervendamiseks piisavalt kasutanud.
 

- Peale tervendamist puhasta pendel Salvei rituaalitaimega ja sea see pendligeoodile laadima. Korda protseduuri siis, kui sa tunned, et selleks tekib vajadus või soov.
 

- Tervenda pendliga haiguskollet senikaua, kuni haigus on hakanud taanduma või sa oled terveks saanud/tervendatav on tervenenud.
 

Pendlivibratsioonid, mis tekivad haiguskoldel, suudavad siseneda Auravälja ja seal suudavad need omakorda jagada tervendust haiguse energiale. Pendlid on alternatiivteraapia tervendajad, mis tähendab seda, et need tervendavad energiatasandil, pakkudes kehale vajalikku energialaengut, et keha üldse suudaks end tervendama asuda. Haiguskolle võtab kristallpendli käest energiat ja kasutab selle positiivsel viisil ära.
 

Lisaks pendlitervendusele võta kasutusele teised alternatiivteraapiaviisid, kasuta toidus õigeid taimi, vali õiged eeterlikud õli, viirukid ja paljud teised alternatiivseid teraapiad enda/tervendava ellu.
 

Kõik pendlid ja nende energiate kirjelduse leiad SIIT. Olen kõikide pendlite juurde kirja pannud nende toimeomadused. Kõikide pendlitega on võimalik tervendada lisaks haigustele ka Tšakraid, seega olen pendlite juurde kirja pannud ka selle, millisele Tšakrale pendel mõjub. Tšakrate puhul on tervendamisprotsess samasugune, tuleb pendliga tervendades lihtsalt soovida, et antud Tšakra terveneks.
 

Kui sul on soov pendleid tervendamise esmärgil kasutada, siis soovitan sul läbi lugeda artikkel, kus räägin kõigest olulisest, mida peaksid pendlite kohta teadma. Selle artikli leiad SIIT.