Sinu keha on sinu tempel, ainuke kodu, kus sa elama pead. Seetõttu on väga oluline hoida enda keha terve ja elujõulisena, et meil oleks enda kehas hea eksisteerida. Taimed on meie Maa peal põhjusega ja neile tuleb enda elus rakendust leida. Maailm on täis tervendust, tuleb lihtsalt silmad avada ja õigele poole vaadata, et see üles leida. Sidrunhein on imeline supertervendaja paljude erinevate tervendavate energiatega. Igaüks võib Sidrunheinast midagi head leida. Minu jaoks on oluline kombineerida kristallitervendus taimetervendusega, need täiustavad üksteist.

Sidrunhein on meditsiiniline taim, mis on algselt pärit Indiast ning Sri Lankalt ja nüüdseks kasvatatakse seda peamiselt Lõuna-Indias ja Guatemaalas. Sidrunhein on väga mitmekülgne taim ja sellel on palju pakkuda sinu tervise ja heaolu parandamiseks. Sidrunheina lehtedest on võimalik valmistada tervendavat teed ja selle taime eeterlik õli on üks super alternatiivravim. Sidrunhein on oma välimuselt pikkade lehtedega ja meenutab veetaimestikku. Sidrunheina on läbi aegade kasutataud ravimina ja see on aukohal Aasia köögis.


Sidrunhein on väga tervislik, selles on väga palju vajalikke vitamiine ja mineraalaineid, mis aitab inimese kehal tervena püsida. Näiteks leidub Sidrunheinas mitmeid erinevaid B-grupi vitamiine, nagu näiteks B1, B2, B3, B6 ja palju teisi. Lisaks on selles ka A-vitamiini ja antioksüdante, mis muudavad selle taime supertervendajaks.

Et Sidrunheinast selle tervendavad omadused kätte saada, siis kasuta seda taime toiduvalmistamisel, joo sellest valmistatud teed või kasuta eeterlikku õli. Sidrunhein kannab endaga kaasas meeldivat lõhna, mis meenutab väga selgelt sidrunit, kuid tegelikkuses ei ole sellel taimel sidruniga rohkem midagi ühist.

1. KEHAPUHASTAJA

Sidrunhein on suurepärane kehapuhastaja. Sidrunheinast valmistatud teed joo selleks, et enda kehast ebavajalikke aineid väljutada. Soovitan sidrunheinateed juua vähemalt seitse päeva järjest, et saada tulemust. Mürkained meie kehas tekitavad haigusi ja keha puhastuskuurid on vajalikud, kui toitumine ei ole väga tervislik. Sidrunheinatee aitab maksal olla terve.

2. LOODUSLIK VALUVAIGISTI

Sidrunheina eeterlik õli on looduslik valuvaigisti, mis on kordades etem ja kehasõbralikum kui tavameditsiini valuvaigistid. Esiteks on eeterlikud õlid otse loodusest ja loodus on see, kust me peaksime abi otsima. Sidrunheina eeterlik õli on uuringute põhjal suurepärane põletiku taandaja, sellel on valuvaigistavad omadused ja on kasulik lihaspinge vabastamisel.

Sidrunheina eeterlikku õli määri baasõliga segatuna valusale kohale. Kui sul valutab näiteks ranne või käsi, siis määri seda segu valusale kohale paaril korral päevas. Valu võib taanduda mõne aja möödudes.

Kui oled enda lihase nii-öelda ära tõmmanud ja see on sul valus või valutab sinu närv kuskil kehas, siis kindlasti tasub valuvaigistamiseks proovida Sidrunheina eeterlikku õli.

3. ANEEMIARISKI VÄHENDAJA

Sidrunheinatee on suurepärane neile, kellel on aneemiarisk või kes soovivad aneemiat vältida. Sidrunheinatee aitab kehal rauda omastada ja on suurepärane foolhappe kehasse kandja. Sidrunehinateed joo selleks, et enda verd

tugevamaks muuta. Sidrunheinatee joomine võib aidata vältida rauapuudust vältida ja parandada hemoglobiinitaset.

4. DEPRESSIOONIST VABAKS

Väga paljud eeterlikud õlid aitavad võidelda depressiooni, stressi ja teiste vaimsete või närvihaigustega. Küll aga teeb seda iga eeterlik õli omamoodi. Seetõttu on erinevate eeterlike õlide kasutamine depressiooni korral igati mõistlik. Mida rohkem tervendajaid, seda suurem on tõenäosus terveneda.

Sidrunheina eeterlik õli loob enesekindlamaid ja enesetadlikumaid energiaid, suurendab lootuseenergiat, tervendades sinu vaimset seisundit ja suurendades sinu teotahet. Lühidalt kokkuvõttes on Sidrunhein see, mis aitab sul jälle endasse uskuda ja usk iseendasse on juba poolt võitu. Sidrunheina eeterlikku õli kasuta koos teiste eeterlike õlidega, et end tervendada. Väga kasulik on võtta Sidrunheina kõrvale ka Patšuli eeterlik õli.

Lisaks eeterliku õli kasutamisele lisa enda igapäevasesse rutiini Sidrunheinatee joomine. Õli kasuta aga nii, et põleta seda õlilambis enda kodus või tee sellest endale kehahoolitsus.

5. UNEKVALITEEDI PARANDAJA

Sidrunheina eeterlik õli on sulle väga kasulik, kui sa piinled unehäirete käes, kui sul on raskusi uinumisega või sinu unekvaliteet võiks olla parem.

Kui sa kuulud nende unetute hulka, kes vaevavad enda pead, kuidas magama jääda, siis Sidrunhein võib olla lahendus. Sidrunheina eeterlikku õli kasuta vahetult enne magamaminemist. Üks väga hea võimalus on segada Sidrunheina eeterlik õli kokku baasõliga ja määrida see segu enda jalataldadele. Peale seda heida voodisse ja jää und ootama.

Võid Sidrunheina eeterlikku õli kasutada ka teistel viisidel, kuid oluline on kasutada seda just vahetult enne magamaminekut, et toime oleks efektiivne. Kristallidest soovitan sul hoida enda voodi kõrval või unenägude kristallikomplektis Rubiin-Fuksiidi kristalli. See on rahustava ja lõdvestava energeetikaga kristall, mis võib sind uinumisel aidata.

Vahetult enne magamaminekut on kasulik teha Sidrunheinast endale tassike teed. Kui unehäired on päris tõsised, siis tee endale Sidrunheinateed igal õhtul enne magamajäämist kuni  oled probleemist vabanenud.

6. ARTRIIT

Sidrunheina eeterlik õli on väga kasulik artriidivalu vaigistamisel. Seda kasutatakse spetsiaalselt liigestemassaažiks, aidates liigeste põletikku vähendada.

7. AITAB KEHAST RASVU VÄLJUTADA

Sidrunheinatee joomine või eeterliku õli kandmine koos baasõliga kehale aitab suurendada urineerimise sagedust. See on kehale väga oluline, kuna niiviisi vabastab keha üleliigset rasva. Mida tihedamini sa seda viis kasutad, seda kiiremini kaotad sa ebavajalikku rasva. Seetõttu on oluline juua rohkelt vett. Lisaks soodustab see seedimist ehk ainevahetust ning kehagaaside liikumist. Niiviisi püsivad sinu neerud tervemad.

8. MUUDAB JUUKSED TUGEVAKS

Vahetult enne juustepesu sega kokku mõned tilgad Sidrunheina eeterlikku õli mitme supilusikatäie oliiviõliga. Kanna see segu enda peanahale ja masseeri hoolikalt tervele peanahale (väldi silma sattumist). Lase sellel segul peas seista vähemalt kümme minutit ja seejärel pese see hoolikalt šampooniga välja. Sidrunhein muudab juuksed tugevaks, puhastab peanahka ja on teadaolevalt ka täivastase toimega.

Spirituaalse energia looja


Rääkides sidrunheinast ja selle spirituaalsemast poolest, siis on sellel taimel väga tugev energia. Sidruneheinast valmistatud viirukite, eeterlike õlide ja küünalde põletamine aitab luua keskkonna, kus energiad on puhtad ja õiged. 

Põleta Sidrunheina eeterliku õli õlilambis, kui soovid enda spirituaalsust suurendada. Tee seda näiteks siis, kui soovid enda unenägusid tõlgendada, pendliga ennustada või lihtsalt sõbraga spirituaalsetel teemadel vestelda. Sidrunhein aitab luua vastava energeetika.

Positiivsed energiad

Sidrunheina eeterlikku õli määri enda kehale või joo sellest taimest valmistatud teed, kui soovid enda ümber tekitada positiivsema ja optimistlikuma energia. Sidrunhein muudab sind lootusrikkaks ja annab sinu päevale omaette mõtte. Seda on kasulik teha olukorras, kus sa tunned, et sul on vaja lisatõuget, et hakata tegutsema. Kui sa tunned, et sul on ära kadunud lootus ja usk paremasse tulevikku, siis kindlasti võta Sidrunhein kasutusele.

SPIRITUAALNE KODU-, KRISTALLIDE JA AURATERVENDAJA

Sidrunhein on taim, mis aitab spirituaalsel tasandil muuta perekonnasidemeid tugevamaks, lahendada pereliikmetevahelisi probleeme ja üleüldse perekonnaõnne ligi kutsuda. Sidrunheina eeterlikku õli on võimalik sul kasutada enda kodu-, kristallide ja auratervendajana. Kui põletada seda õlilambi sees, siis aitab see just sellisel tasandil tervendada. Põleta seda enda kodus, et terve perekond saaks hästi läbi. Põleta seda kristallide juures, mis on mõeldud perekonda ühendama ja enda lähedal, kui soovid Auraväljast eemaldada tülitsemistest tekkinud negatiivset energiat. Sidrunheinaõli aitab lahendada probleeme ja tülisid, mis sul on enda kallite inimestega olnud. Peale tülitsemist on seda õli kindlasti kasulik kodus põletada, et negatiivne energia koduseinte vahele kinni ei jääks.

Lisaks perekonda ühendavale toimele suudab Sidrunhein Südametšakat tervendada. Põleta seda meditatsiooni ajal, kui üritad enda Südametšakrat tervendada. Põleta seda kindlasti ka siis, kui tunned end kurvana. Kui sulle tulevad minevikust meelde valusad mälestused, siis kasuta Sidrunheina kindlasti. Sidrunhein aitab tervendada Südametšakras olevat valu, aidates sul see ära tervendada ja seejärel vabaks lasta.

Sidrunheina 100% eeterliku õli leiad SIIT.