Menüü
Ostukorv

MESIKALTSIIT lapik

MESIKALTSIIT lapik KRISTALLID
MESIKALTSIIT lapik
11.90€
Maksudeta: 9.75€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: MESIKALTSIIT lapik

Võimalikud valikud

MESIKALTSIIT on kollakat tooni ja läbikumava tekstuuriga Kaltsiidi üks liikidest. Mesikaltsiit näeb enda tekstuurilt küllaltki praguline välja, nii nagu enamus kristallid, kuid selle läbikumava väljanägemise tõttu võib seda lihtsalt rohkem märgata. Mesikaltsiit on väga õrna energiavibratsiooniga, mis tähendab seda, et seda kristalli saavad kasutada ka need inimesed, kes on kristallide energiale ülitundlikud. Üldiselt on ülitundlikud väikesed beebid või ülitundliku energiaväljaga inimesed. See aga ei tähenda seda, et Mesikaltsiidi energia oleks nõrk. Mesikaltsiit on tugevatoimeline kristall, millel on väga konkreetsed omadused. Mesikaltsiidi peamiseks kaevanduskohaks maailmas on Mehhiko, India ja Brasiilia.

LAPIKUD KRISTALLID

Erinevatest poolvääriskividest valmistatakse lapiku kujuga kristalle seetõttu, et neid saaks kasutada massaažiesemena, tervendusteraapiates, meditatsioonis või näiteks Tšakra teraapias. Lapik kuju annab hea ja mugava võimaluse kristalli teraapiates kasutada. Neid kristalle võib ka täpselt samamoodi kasutada, kuidas kasutatakse ümaraid kristalle. Kui sulle meeldib just selline kuju rohkem, siis kindlasti kasuta lapikuid kristalle. Selles kristallis on kõik selle kristalli põhiomadused olemas. See kuju teeb sellest kristallist lihtsalt parema meditatsiooni- ja tervendus-kristalli.

MASSAAŽ

Lapikuid kristalle võib kasutada ükskõik kes massaaži tegemiseks, selleks ei pea omama vastavat eriala. Massaaži võib teha iseendale, kaaslasele jne.

Mesikaltsiidiga tehtud massaaž aitab tervendada kõiki neid haigusi ja tervislikke seisundeid, mille olen allpool ravitsemise osas välja toonud. Masseerida täpselt selles kohas, kus asub haiguskolle füüsiliselt või vaimselt. Vaimsed haiguskolded tavaliselt asuvad Tšakrates. 

MEDITATSIOON

Meditatsioonis kasutatakse tavaliselt kahte lapikut kristalli koos nii, et hoitakse kristalli mediteerimise ajal mõlemas käes. Mediteeritakse rätsepistes, pikali olles või kuidas just täpselt soov on. Mediteerimiseks leitakse alati endale mugav asend, hoitakse kristalle käes ja lastakse hingel koos kristallidega puhata. 

Mesikaltsiidiga mediteerimisel on sul võimalik end rõõmsameelsemaks, avatumaks, positiivsemaks, optimistlikumaks, õnnelikumaks ja tasakaalukamaks muuta. Kasuta Mesikaltsiiti mediteerimisel, kui sa tunned just nendest emotsioonidest puudust. Hoia kasvõi vahel seda kristalli lihtsalt käes, et Mesikaltsiidi tervendav jõud saaks läbi käe energiakanalite sinuni jõuda.

"Päikesepõimiku kristall"

Mesikaltsiit sümboliseerib kõiki Päikesepõimiku omadusi ja see on üks tugevamaid Päikesepõimiku tervenduskristalle. Mesikaltsiit aitab sul ennekõike õppida iseennast väärtustama, blokeerides sul enesesabotaaži ja liigse enesekriitika. Asendades sellised negatiivsed mõtted positiivsusega. Ka see on üks suurimaid põhjuseid, miks Mesikaltsiidi kristalli enda koju tuua ja seda koos teiste positiivsete kristallidega koos hoida. Kui sul tekib küsimus, et kus sa võiksid neid kristalle hoida, siis selleks oleks kõige parem koht enimläbikäidav ruum sinu kodus.

Mesikaltsiit on kristall, mis aitab avada inimese Auraväljas oleva Päikesepõimiku Tšakra kohal eksisteeriva teadlikkuse kanali. Teadlikkus, mis aitab mõista seda, milleks on hing erialases mõttes loodud ehk mõista, milline eriala on hinge jaoks kasulik nii materiaalses mõttes kui ka emotsionaalses mõttes. Aidates mõista, millega rahule jäädakse ja mis toob sellist edu, mis õnnelikuks teeb. 

"Aseta astraalrännaku kristallide sekka"

Mesikaltsiit on kristall, mis aitab sul kiirendada astraali minekut. Aidates öösel läbi une kogeda astraalrännakut ja läbi selle rännaku enda jaoks kasulikke teadmisi sealt koguda. Mesikaltsiit kanaldab sind enda minevikku vaatama. Minevikku, mis ei ole sul selles füüsilises elus, vaid sinu eelmistes eludes. Mesikaltsiiti hoia koos teiste astraalrännaku kristallidega enda voodi lähedal. Astraali kristallid leiad SIIT.

"Rahutu närvisüsteem ja raske uinumine"

Mesikaltsiidil on oskus sinu hinge rahustada, alateadvusele anda stressi leevendavat energiat ja see on väga kasulik une kristall. Mesikaltsiit on sinu jaoks, kui sa lähed magama ja sa ei suuda magama jääda. Kui sul tekivad erinevad mõtted ja sa hakkad voodis analüüsima päeva sündmusi. Mesikaltsiit blokeerib selliseid mõtteid, mis viivad une ära. Aseta Mesikaltsiit voodi kõrval olevasse hea une kristallide komplekti ja kui sul seda veel ei ole, siis võib Mesikaltsiit sinu esimene une kristall olla. Kui sa oled mees, siis lisaks Mesikaltsiidile soodustab und ka Unakiit. Kui sa oled naine, siis sinu une kristalliks on veel lisaks Kuukivi.

"Õppimine"

Kui sul on plaanis õppima hakata, siis kindlasti kasuta abiliseks ka Mesikaltsiiti. Mesikaltsiit on universaalne õppekristall, mis aitab sul kergemini kõike seda omandada, mida sa soovid enda jaoks selgeks teha. Mesikaltsiiti võib kasutada laps, kes on alles kooli läinud, ülikoolis käiv noor või isegi keskealine, kes soovib uusi teadmisi omandada. Mesikaltsiit on universaalne õppekristall, mis aitab sul ükskõik millist teemat omandada. Selleks, et selle kristalli energiat endasse saada, kanna seda kaasas või hoia õppelaua peal/kooli asjade sees.

RAVITSEMINE

Ravitsemise eesmärgil kiire toime saamiseks kanna kristalli ehtena või tee sellest kristallist valmistatud massaažikristalliga massaaži. Lisaks võid kristalli asetada oma kodu Ida-ilmakaarde, kus asub kodu tervendusenurk - Ida sümboliseerib tervist. 

Mesikaltsiit on see kristall, millest vee-eliksiire ei valmistata, kuna ta on oma tekstuurilt praguline kristall. 

- Mesikaltsiit aitab kõrge veresuhkru probleemi juures, aidates leevendada sellest tekkinud kehva enesetunnet. Lisaks sellele aitab Mesikaltsiit liigsest kurnatuse tundest lahti saada ja suurendab inimene füüsilist energiat.

- Soovitan Mesikaltsiiti neile, kes on jõudnud sellisesse ikka, kus hakkab menopaus pihta. Seda on hea kasutada enne menopausi teket, selle ajal ja senimaani, kuni sellest on välja tuldud. Mesikaltsiit leevendab sümptomeid, mis Menopausiga kaasas käivad.

- Mesikaltsiit on kristall neile, kellel on probleeme voodi märgamisega. Üldiselt on selline probleem sügavast stressist ja Mesikaltsiit aitab sellele leevendust tuua. Voodi märgamise puhul võid Mesikaltsiidi madratsi alla panna, et see öösel saaks Aurakehaga tööd teha.

- Mesikaltsiit on väga kasulik tervenduskristall põieprobleemide korral. Mesikaltsiit tervendab põit, aidates selles olevat haigust vaikselt eeterkehast vabastada. Mesikaltsiit toetab põie taastumist mõnest haigusest ja aitab selle funktsioneerimist parandada. 

Lapikuid tervenduskristalle hoitakse alati selle koti/karbi sees, mis on mõeldud tervenduskristallidele. Kui sul sellist asja ei ole, siis soovitan sul selle luua, et kristallid säilitaksid oma jõudu võimalikult kaua.

Peale teraapiat puhastatakse kristall 
alati rituaalitaime, viiruki või maagiaküünlaga.

Mesikaltsiiti võid laadida Muskoviit geoodi peal või kõrval, kui sa seda ei kanna. Puhasta vähemalt korra kuus Kaneeliviiruki või Ylang Ylangi eeterliku õliga

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.
MESIKALTSIIT on kollakat tooni ja läbikumava tekstuuriga Kaltsiidi üks liikidest. Mesikaltsiit näeb enda tekstuurilt küllaltki prag..
10.10€
Maksudeta:8.28€
YLANG YLANG eeterlik õli parandab tuju ja loob positiivsust ning rõõmsameelsust. See on looduslik antidepressant, mis aitab ka meeleolukõikumise ..
10.32€ 12.90€
Maksudeta:8.46€
AKVAMARIIN ja MUSKOVIIT geood
AINUEKSEMPLAR
Tegemist on äärmiselt eksklusiivse kristalliga.AKVAMARIIN ja MUSKOVIIT geoodi kooslus on selgeltnägemist aktiveeriva toimega, suurendad..
1 299.00€
Maksudeta:1 064.75€
SININE KALTSIIT on tuntud peamiselt rahustavate ja müstilisi oskusi võimendavate omaduste poolest. See on kristall, mis suudab nii närve rahustad..
5.40€
Maksudeta:4.43€
ROOS on kõikide lillede kuninganna, mis kannab endaga kaasas müstilist, lummavat ja romantilist meeleolu. Roos on oma olemuselt väga kauni välimu..
2.96€ 3.70€
Maksudeta:2.43€
SHIVA LINGAM on tõeliselt püha väega kristall, mis on kaua aega inimeste jaoks peidus olnud ja seda sellepärast, et selle vägi on kõ..
6.60€
Maksudeta:5.41€
ATLANTISIIT  on väga imelise välimusega kristall, sellel on kaunis struktuur ja omapärane värvide palett. Atlantisiit ise on kombineeritud k..
11.90€
Maksudeta:9.75€
ATLANTISIIT  on väga imelise välimusega kristall, sellel on kaunis struktuur ja omapärane värvide palett. Atlantisiit ise on kombineeritud k..
10.80€
Maksudeta:8.85€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.