Menüü
Ostukorv

SININE AVENTURIIN poleeritud

SININE AVENTURIIN poleeritud KRISTALLID
SININE AVENTURIIN poleeritud
3.90€
Maksudeta: 3.20€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SININE AVENTURIIN poleeritud

Võimalikud valikud

SININE AVENTURIIN on kristall, mis on pärit Kvartsiliste perekonnast. Sinine Aventuriin on väga rahustavat värvi ja hakkab sinuga juba ainuüksi selle peale vaadates tööd tegema. Sinise Aventuriini värvus võib olla helesinisest kuni sügava tumesiniseni, vahel leiab sellest ka heledamaid osakesi, mis on tavaliselt Mäekristall. Sinist Aventuriini leiab kõige enam Itaaliast, Indiast ja Brasiiliast, veel on teada, et seda leidub ka Hiinas. La Tene Sinine Aventuriin on pärit Itaaliast ja Brasiiliast. Brasiiliast pärit Sinised Aventuriinid võivad olla sarnased Dumortjeriidi kristalliga, kuna nende mineraalide üleminekud sealses piirkonnas kattuvad.

Sinise Aventuriini puhul on tegemist kristalliga, mille energeetiline toime on seotud väga sügavate teemadega. Mida sügavamate teemadega on kristall seotud, seda rohkem aega tuleb sellele kristallile anda, et soovitud tulemusi märgata. Seda teades on Sinist Aventuriini mõistlik tuua oma koju ja kasutada pikaajaliselt. Sellel kristallil on väga palju väärtuslikku, mis võik sinu ellu ja hinge kinnituda, anna sellele kristallile võimalus.

Sinine Aventuriin aitab iseendaga rahu teha ja elus õnne tunda. Väga paljudel inimestel puudub oskus elu nautida ja nad vaevlevad rahulolematuse käes. Sinine Aventuriin suunab ennast nautima, oma elu ilusamaid külgi hindama ja lihtsatest hetkedest rõõmu tundma. Kui sa tunned, et oled end ära kaotanud, siis lase Sinisel Aventuriinil end taas üles leida.

Intuitsiooni hüppeline areng

Sinise Aventuriini puhul on tegemist kristalliga, millel on oskus stimuleerida Kolmanda Silma Tšakra tööd. See tähendab kokkuvõtvalt seda, et see kristall suudab parandada sinu intuitsiooni ja energiate tunnetamist. Sinine Aventuriin sobib intuitsiooni arendamise eesmärgil neile, kes on oma loomult kinnised, ütleme nii, et Sinine Aventuriin on introvertide kristall. Sinine Aventuriin aitab introvertidel kiirendada õige tulemuseni jõudmist, eriti kasulik on see neile, kes on liialt umbusklikud ja skeptilised. Sinine Aventuriin aitab mõista, mis on õige, kes petab ja kus peitub tõde.

Sinine Aventuriin on suurepärane kristall enesearengu jaoks ja seda igas mõttes. See aitab sul olla valgustatud, juhatatud ning pidevas spirituaalses arengus.

Sinise Aventuriini intuitsiooni võimendavad oskused sobivad kokku teiste kristallidega, millel on samasugused energeetilised omadused. Kui sa soovid Sinist Aventuriini kasutada poleeritud kristallina mitte ehtena, siis hoia seda enda kodus koos teiste kristallidega. Loo spetsiaalne kristallikomplekt Loode-ilmakaarde või oma magamistuppa, aseta kristallide alla või keskele oma foto ning kogu sinna elu jooksul kõik kristallid, mida soovid oma intuitsiooni arendamise jaoks kasutada. Foto kaudu on võimalik teha kaugteraapiat ja kristallidel sinuni jõuda.

Soovitan Sinist Aventuriini hoida koos Lasuriidi, Küaniidi, Sinise Kvartsi ja Ioliidiga. Need viis kristalli koos aitavad sinus tuua ülikiireid ja märkimisväärseid muutusi. Igal kristallil on intuitsiooni arendamise juures oma ülesanne ja need teevad üksteise energiatele komplimente. Loomulikult võid koos Sinise Aventuriiniga hoida ka teisi intuitsiooni äratavaid ja arendavaid kristalle, kui leiad endale midagi, siis tee seda julgelt.

Eriti hea ja kasulik oleks, kui intuitsioonikristallid oleksid sinist värvi aluse, sinise karbi või sinise koti sees ning nende lähedal tasuks aeg-ajalt põletada Sinist maagiaküünalt. Sinine maagiaküünal aktiveerib nende väe ja paneb need kristallid elama.

Selgeltnägemine ja teised spirituaalsed anded

Sinine Aventuriin on kasulik neile, kellel on kaasasündinud spirituaalseid andeid, nagu näiteks selgeltnägemine, selgelttajumine, telepaatilised võimed jne. Sinine Aventuriin aitab iseennast aktsepteerida sellisena nagu ollakse. Aitab üle saada hirmust spirituaalse ande eest ja tuua seda endas välja sellisel tasandil, millisel see hinges on.

Lisaks aitab Sinine Aventuriin leida viisi, kuidas end arendada ja muudab spirituaalse ande ka võimekamaks. Sobib ideaalselt kokku Aqua Aura, Titaanium Auraga või mõne teise Aura kristalliga. Aura kristallidel on oskus võimendada ja kiirendada spirituaalsete annete arengut. Sinist Aventuriini kanna või hoia koos just nende kristallidega.

Loo endale kristallikomplekt kristallidest, mis aitaksid sinus peituvaid spirituaalseid andeid välja tuua ja neid arendada. Pane need sinist värvi kotti ja peida kristallide vahele enda portreefoto. Nii suunad sa kristallid end avama ja saad kristalle kaugtervenduse kaudu aktiveerida. Kui luua selline kristallikomplekt, siis ei ole vahet, kus sa seda hoiad, aga kindlasti peaks seal olema sinu enda foto. Lisa kristallide sekka ka Aktinoliit Kvarts ja Mäekristall. Need kaks kristalli suudavad teisi kristalle aktiivse ja võimekana hoida. 

Keeleteadlaste, kirjanike ja ajakirjanike kristall

Sinine Aventuriinil on oskus vallandada inimeses ka kirjutamisannet. Kui sinu hinges on olemas oskus, mis on seotud kirjutamisega või keelelise väljendusega, siis Sinine Aventuriin aitab seda välja tuua. Kui sind see teekond huvitab, siis on Sinine Aventuriin su enesearengu jaoks ja ideaalse tulemuse saavutamiseks väga kasulik.

Sinise Aventuriini puhul on tegemist viienda ja kuuenda Tšakra kristalliga, aidates neid Tšakraid õigesti tööle panna. Sinine Aventuriin tervendab ja parandab suhtlemisoskust, eriti hästi töötab Sinine Aventuriin kõnega, aidates ladusamalt rääkida, sõnu ritta seada ja rikastada eneseväljendust.

Sinine Aventuriin on üks nendest kristallidest, mis muudab keeletaju paremaks ja on abiliseks keeleteadlastele, kirjanikele ning ajakirjanikele. Sinine Aventuriin aitab kiirendada mõttelendu ja sõnalist eneseväljendust. Kanna ja kasuta seda kristalli, kui soovid end sellel alal arendada või oled seotud keele ning kirjandusega. Kui soovid kirjutamise alal veel paremat tulemust, siis kanna ja kasuta Sinise Aventuriiniga koos Türkiisi

Kui teed kirjaniku või keeletööd arvutis, siis soovitan hoida mitmeid Sinise Aventuriini ja Türkiisi kristalle üheskoos töölaua peal, arvuti lähedal. Sinna sekka lisa ka Pietersiidi kristalle, mis kaitsevad negatiivse energia eest, mida suunab sinusse arvuti ja teised elektroonilised seadmed. Pietersiit aitab vabalt sinu loomingul sinust väljuda ja on loometöö edukust tõstva toimega. Sinine Aventuriin, Türkiis ja Pietersiit võivad olla need kristallabilised, mis viivad sind sinu töös kõrgemale tasemele. Proovi järele ja lase ajal näidata, milline loomingupuhang sinus vallandub ning kui aktiivseks sinu meeled sellel teemal muutuvad.

Aitab saada üle hirmust inimeste ees

Tegemist on kristalliga, mis on väga kasulik sotsiaalse võimekuse tõstmiseks. See sobib sinule, kui sa pelgad inimesi või sulle ei meeldi just võõrad inimesed. Neid inimesi on väga palju, kes nii tunnevad ja ei soovi sotsiaalset kontakti välismaailmaga. Kõigil on selleks oma põhjus, kas trauma, eelmistest eludest kaasa võetud sotsiaalsed probleemid või vaba valik. Küll aga osutub see häirivaks, segades elu täisväärtuslikult elada. Seetõttu soovitan ma kanda või kasutada Sinist Aventuriini, et seda eneses tervendada, see aitab saada vabast hirmust inimeste ees.

Soovitan Sinist Aventuriini hoida tööruumides, kus tegeletakse inimeste ja nende tervisega. Kui oled näiteks psühholoog, terapeaut või arst, siis Sinine Aventuriin aitab sul oma patsiente avada ning endaga rääkima panna. Sinist Aventuriini on kasulik hoida ka lasteaia- või kooliruumides, see paneb lapsed end avama ja väljendama.

Distsipliin ja perekonna tervendamine

Sinine Aventuriin suudab sul eneses distsipliini saavutada, kui sul on raske kinni pidada iseendale või teistele antud lubadustest. Tegemist on kristalliga, mis ei lase sul astuda kõrvale rajalt, mida oled soovinud saavutada või korda teha. Sinist Aventuriini kandes muutud sa kohusetundlikumaks.

Kui sinu kodus elab keegi, kel on probleeme distsipliiniga ja lubaduste täitmisega, siis on mõistlik ja kasulik hoida kodus just Sinist Aventuriini. Kõige sobivam koht on selle pereliikme toas või kodus kõige läbikäidavas ruumis. On võimalik luua spetsiaalne kristallikomplekt, mis loob perekonnas häid suhteid ja läbisaamist. Sinna komplekti võib panna erinevaid kristalle, mis muudaksid perekonna kokkuhoidvamaks. Iga kord, kui paned sinna kristalle, unista sellest, et need aitaksid sinu perekonda. Hoia neid kristalle üheskoos kõige enim läbikäidavas ruumis. Sinise Aventuriini sekka võid lisada Mango Kaltsiiti ja Sinist Pitsahhaati, mis aitab perekonnal omavahel hästi läbi saada.

Kristall, mida vajab iga laps ja mida iga lapsevanem võiks oma lapsele kinkida

Soovitan lastele ja noortele Sinist Aventuriini, kuna sel on oskus aidata suureks kasvada, pidurdades negatiivset energiat, millele lapsed on ülitundlikud enda veel välja arenemata Auravälja tõttu. Soovitan igal lapsevanemal hoida Sinist Aventuriini oma laste lähedal, et nende lapsepõlv saaks kujuneda kõige parimal viisil. Lisaks soovitan seda seetõttu, et see aitab üle olla emotsionaalsetest probleemidest.

Lapsepõlv on inimese hingelise arengu jaoks väga oluline etapp. Seda etappi aitab imeliseks muuta just Sinine Aventuriin. See on kristall, mis kaitseb traumade eest. Kui trauma on juba juhtunud, siis aitab Sinine Aventuriin sellest võitjana välja tulla. Tegemist on kristalliga, mis suudab lahendada emotsionaalseid probleeme inimese hinges.

Reisimise õnne- ja kaitsekristall

Tegemist on reisimise õnne- ning kaitsekristalliga, Sinine Aventuriin aitab takistada reisi peatavaid ja segavaid energiaid. Kui sa soovid, et sinu reis läheks ladusalt, ilma probleemide ja takistusteta, siis kanna reisi ajal endaga Sinist Aventuriini. Tegemist on kristalliga, mis aitab muuta reisimise lõbusaks ja see aitab sul end reisil välja lülitada ning end sel ajal paremini välja puhata.

Kui sul on olemas La Tene kristallikomplekt "Reisimine", siis on kasulik selle komplekti sisse lisada tükike Sinist Aventuriini. Seda selleks, et võtta selle kristalli energia reisile kaasa. Sinine Aventuriin sobib kokku selles komplektis olevate kristallidega ja see suudab täiustada teise kristallide jõudu ning toimet.

RAVITSEMINE

- Soovitan Sinise Aventuriini poleeritud kristallist teha vee-eliksiiri, kuna see on muresid vabastav-kristall, mis suudab stressi ravida. Kui sa oled pidev muretseja ja sa ei suuda enda meeli vaigistada ning neid positiivsemale lainele suunata, siis tee endale Sinisest Aventuriinist regulaarselt vee-eliksiiri.

- Sinine Aventuriin on kasulik tervenduskristall, kui sul on mõni sõltuvushaigus, millest sa sooviksid jagu saada. Selleks, et Sinine Aventuriin saaks sinu sõltuvust või sõltuvusi tervendada ning aidata sul nendest loobuda, tuleb sul seda kristalli endaga pikaajaliselt kanda.

- Soovitan Sinist Aventuriini kanda ajal, mil soovid kiiresti kaalust alla võtta. Tegemist on kristalliga, mis pidurdab söögiisu ja on üks dieedipidamise kristallidest. Sinine Aventuriin aitab pidurdada liigset söömist ja pidevat vajadust erinevate vahepalade järele.

KURGUTŠAKRA JA KOLMAS SILM

Sinine Aventuriin on seotud viienda ja kuuenda Tšakra tervendamisega. Sinist Aventuriini soovitan ma kanda võimalikult lähedal kurgule, et see ulatuks Kurgutšakrani ja Kolmanda Silmani. Sinine Aventuriin aitab vabastada blokaade, mis on seotud eneseväljendamisega ja analüüsioskusega. Lisaks stimuleerib Sinine Aventuriin nende kahe Tšakra tööd, muutes need aktiivsemaks ja tugevamateks.

Millal valida Sinine Aventuriin nende kahe Tšakra tervendamiseks?

Siis, kui sul on raskusi eneseväljendamisega, teised inimesed ei saa sinust aru, pidevalt on sel teemal konfliktid. Vali Sinine Aventuriin ka siis, kui sa ei suuda otsuseid vastu võtta, sul on keeruline asju analüüsida ja sa tunned, et sa ei suuda keskenduda olulistele teemadele nii, et sa endast välja ei läheks.

SODIAAK

Sinine Aventuriin on kasulik kõikidele NEITSITELE. Sinine Aventuriin aitab Neitsitel usaldada inimesi, kes on nende suhtlusringkonnas ja neid paremini mõista. Sinine Aventuriin avab Neitsi Kurgutšakra ja see on Neitsi jaoks üks olulisemaid enesetervenduskristalle, mida kasutada viienda Tšakra aktiveerimiseks. Tšakrate tervendamine on oluline ja Neitsi üks tugevamaid Tšakraid on Kurgutšakra, mis võib vahel üleliigsest kasutamisest haigestuda. Sinine Aventuriin aitab Kurgutšakral taasuda ja terveneda.

Sinine Aventuriin töötab väga aktiivselt KAALUDEGA. Kaalude jaoks on see kristall erilise väärtusega, kuna see aitab Kaaludel end avada. Eriti kasulikuk on see Kaaludele, kes ei suuda ega oska olla oma partnerile avatud. Parema suhte saavutamiseks on Kaaludel mõistlik enda kaitsekilp langetada ning olla suhtes tema ise. Sinine Aventuriin on ühele tundlikule ja tagasihoidlikule Kaaludele kindlasti suhteõnne toov kristall.

Sinist Aventuriini soovitan ennekõike puhastada Kadakamarja eeterliku õli ja Mürri viirukiga. Laadida soovitan seda Tselestiit geoodil.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

LASURIIT ehk Lapis Lazuli on mineraalide kogum Lazulist, Püriidist ja Valgest Kaltsiidist. Lasuriit on erksat sinakat tooni kri..
9.50€
Maksudeta:7.79€
TSELESTIIT geood
Enim müüdud
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pildil on. Kõ..
79.00€
Maksudeta:64.75€
MÜRR on punakaspruuni värvi ja väga hea lõhnaga kummivaik. Mürr on pärit Somaaliast ja see pärineb commiphora myrrha puu kuivanud mahlas..
4.72€ 5.90€
Maksudeta:3.87€
KADAKAS kuulub mändide perekonda ning on paljude jaoks väga tuttav. Tegemist on igihalja okaspuuga, millel on omapärane välimus ja mis on peamise..
12.24€ 15.30€
Maksudeta:10.03€
SININE AVENTURIIN on kristall, mis on pärit Kvartsiliste perekonnast. Sinine Aventuriin on väga rahustavat värvi ja hakkab sinuga juba ainuü..
12.40€
Maksudeta:10.16€
VEREKIVI SEFTONIIT on üks Verekivi vormidest, mis on ideaalne meditatsiooni kristall, aidates pingeid maandada ja luua hinge spirit..
2.20€
Maksudeta:1.80€
ORANŽ KALTSIIT on ülim positiivsuse, elujõu, eluenergia, motivatsiooni, füüsilise ja vaimse energia edasi kandja. Oranžil Kaltsiidi..
3.20€ 4.00€
Maksudeta:2.62€
PORGANDI eeterlik õli on eeterlike õlide maailmas üks parimaid nahatervendajaid ja see on üks peamisi põhjuseid miks võiks Porgandi eeterlik õli ..
17.52€ 21.90€
Maksudeta:14.36€
PALMAROSA kuulub Graminea taimede perekonda, tegemist on kõrrelisega. Näiteks kuulub sinna ka Sidrunhein, mis on tunduvalt inte..
8.80€ 11.00€
Maksudeta:7.21€
SODALIIT poleeritud
Enim müüdud
SODALIIT on sisemise rahu, tasakaalu, hingelise tervenduse, intuitsiooni arendamise ja spirituaalse kasvamise kristall.S..
3.50€
Maksudeta:2.87€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.