Menüü
Ostukorv

MAASIKA KVARTS suletud kinnitusega ripats (hõbe 925)

MAASIKA KVARTS suletud kinnitusega ripats (hõbe 925) EHTED
MAASIKA KVARTS suletud kinnitusega ripats (hõbe 925)
15.50€
Maksudeta: 12.70€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: MAASIKA KVARTS ripats suletud kinnitusega (hõbe 925)

Pilt on illustreeriv. Kivistunud puit viil ja Kaelavõru ei kuulu ripatsi juurde.

MAASIKA KVARTS on tuhmroosa Kvartsiline, mis on Kvartsi ja Goethiidi kombinatsiooni kristall. Maasika Kvartsi ei ole maailmas väga palju, seda leidub vähesel määral Mehhikos ja teatud Aafrika piirkondades. See on ka põhjus, miks Maasika Kvartsist on haruldane leida ehteid. Kõige luksuslikum Maasika Kvarts pärineb Kasahstanist, millest tehakse ka väga luksuslike ehteid.

MAASIKA KVARTSI kandmine Südametšakra ja Kurgutšakra kohal aitab selle kandjale tuua järgmist:

- Maasika Kvarts on armastuseõnne ligi kutsuva toimega, aidates head õnne sinu ellu tuua. Kui oled vallaline, siis see aitab kutsuda uut armastust ellu. Olles suhtes, aitab see suhtesse rohkem romantikat, üksteise mõistmist, paremat läbisaamist, oskust teineteisega arvestada ja palju muudki head luua.

- Kristall, mis toob ellu uut suhet, uut armastust, romantikat, aitab suhtel edeneda ja aitab suhet taaselustada.

- Maasika Kvarts aitab leida kontakti hingesugulasega ja mõista, miks ühe või teise inimesega meile on selles elus nii tugev side loodud, et mis on selle sideme põhjus. Aitab mõista ka seda, et mida peaks tegema selle inimesega, kellega see side on loodud.

- Selle kristalli kandmine aitab sinu juurde tuua heatahtlikust ja sõpru.

- Maasika Kvarts edendab kannatlikkust, hoolivust, armastust, emotsioonide jagamist, emotsioonide vastuvõtmist, head suhtlemist, avatud suhtumist armastusele, perekonna armastust, tingimusteta armastust ja heatahtlikkust.

- Kanna Maasika Kvartsi koos Rodoniidi või Apatši Pisaraga, et vabastada mineviku probleeme, mis on armastussuhetega tekkinud. Seda selleks, et sa suudaksid eluga edasi minna.

Maasika Kvartsi kandmine aitab öösiti unes näha armastusega seotud prohvetlike visioone. Maasika Kvarts toob seletusi suhete kohta läbi une. 


RAVITSEMINE

Ravitsemise eesmärgil kiire toime saamiseks kanna kristalli ehtena, valmista poleeritud kristallist vee-eliksiiri või tee sellest kristallist valmistatud massaažikristalliga massaaži. Lisaks võid kristalli asetada oma kodu Ida-ilmakaarde, kus asub kodu tervendusenurk - Ida sümboliseerib tervist.
  
- Leevendab närvilisust, südamevalu, stressi, depressiooni, suhtelmise probleeme, tervendab südame närve ja südant üleüldse. Maasika Kvartsist tehakse vee-eliksiiri luupuse ja aneemia korral.

SÜDAMETŠAKRA

Maasika Kvarts stimuleerib Südametšakrat avanema, mis tähendab seda, et see aitab armastada, armastusel ellu tulla, armastust tunda ja armastust jagada. Väga kasulik neile, kes tunnevad, et nad ei suuda vastu armastada või uskuda, et "tõesti mind on võimalik armastada".
  
SODIAAK 

Maasika Kvarts õpetab KAALUDELE enesearmastust, endaga rahulolemist ja enda väärtustamist. Leevendades emotsionaalseid pingeid ja tervendades Kaalude armastusevälja. Seejärel toob Maasika Kvarts Kaalude ellu soovitud armastust. See on Kaalude kire ja romantika kristall, mis aitab Kaaludel leida enda kõrvale hingesugulast.

Maasika Kvarts on kasulik JÄÄRA naisele, kui on soov armastust leida, suhet luua ja hingesugulast enda eluteele kutsuda. 


Maasika Kvartsi võid laadida Apofülliit geoodi peal või kõrval, kui sa seda ei kanna. Puhasta vähemalt korra kuus Lootoseviirukiga või Roosa Geraniumi eeterliku õliga

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud ca 2*1,5*1 cm. Toode ei sisalda paela ega hõbeketti.
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid, näeb erinev välja sellest, ..
19.00€
Maksudeta:15.57€
ROOSA GERANIUMI eeterlikku õli kasutatakse väga laialdaselt kosmeetikatööstuses selle väga hea ja magusa aroomi tõttu. Lisaks sellele ..
19.12€ 23.90€
Maksudeta:15.67€
LOOTOS on lill, mis sümboliseerib armastust, puhtust, ilu ja värskust. Lootost kasutatakse armastuseenergia majja toomiseks, armastusega seotud r..
2.64€ 3.30€
Maksudeta:2.16€
LOOTOS on lill, mis sümboliseerib armastust, puhtust, ilu ja värskust. Lootost kasutatakse armastuseenergia majja toomiseks, armastusega seotud r..
3.60€ 4.50€
Maksudeta:2.95€
MAASIKA KVARTS on tuhmroosa Kvartsiline, mis on Kvartsi ja Goethiidi kombinatsiooni kristall. Maasika Kvartsi ei ole maailmas väga palju, seda le..
26.00€
Maksudeta:21.31€
Kristallidele on omased praod, jooned ja ka ebakorrapärasused. Tegemist on looduslike mineraalidega ning iga kristall oma eripärase struktuuriga on er..
6.40€
Maksudeta:5.25€
MANGO KALTSIIT on heleroosat tooni, mille seest jooksevad läbi valged jooned ja teised mustrid. Tegemist on kristalliga, mille energiavibratsioon..
27.70€
Maksudeta:22.70€
VALGE OPAAL rahustab ükskõik millist stressienergiat. Suurendab teineteisemõistmist, arusaamist ja tolerantsust. Kaitseb..
1.40€
Maksudeta:1.15€
KRÜSOPRAAS poleeritud
Enim müüdud
KRÜSOPRAAS on armastuse-, õnne- positiivsuse- ja küllusekristall.Krüsopraas pärineb peamiselt Lõuna-Aafrikast, Tansaania..
7.60€
Maksudeta:6.23€
HEMATIIT kaitseb sind nii väliste kui ka sisemiste ohtude eest. Hematiit aitab energiaid maandada ja sobib hästi, kui sa tunn..
20.50€
Maksudeta:16.80€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.