Menüü
Ostukorv

La Tene käekett poistele "SIHIKINDLUS"

La Tene käekett poistele "SIHIKINDLUS" LA TENE BRÄND
-15 %
La Tene käekett poistele "SIHIKINDLUS"
18.36€
21.60€
Maksudeta: 15.05€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: La Tene käekett poistele "SIHIKINDLUS"

Võimalikud valikud

Tegemist on viimaste eksemplaridega ja seetõttu on suurused piiratud koguses.

La Tene käekett poistele "SIHIKINDLUS" on loodud poistele kandmiseks. Selles ehtes on kolm erinevat kristalli, mille kooslusel avalduvad positiivsed energiad ja nende kristallide vägi annab poisile väga palju sihikindlust. See käeehe on loodud Ahhaadist, Tiigrisilmast ja Bronsiidist. Käekett on kokku pandud spetsiaalse elastse käeehte kummiga, mis teeb selle ehte kandmise väga mugavaks.

Väeese "Sihikindlus" koosneb kristallidest, mille ühinenud vägi suudab muuta selle kandja sihikindlaks. See väeese aitab saavutada seda, mida hing ihaldab. Liikuda enda unistuste poole sirge seljaga ja liigutada mägesid, kui selleks on vajadus. Hea motivatsiooniallikas, mis suurendab eneseusku ja vaimset jõudu. Kui seda ehet kanda, siis on kasulik soovida samal ajal midagi, mida soovitakse saavutada. Mida rohkem selle kandmise ajal soovide peale mõeldakse, seda kiiremini selle ehte kristallid aktiveeruvad. "Sihikindluse" ehe sobib sinule, kui sa tunned, et vajad lisatõuget ja head õnne oma ambitsioonide täitumisteks.

- AHHAAT on lisaks tugevale kaitsekristallile ja väga hea inspiratsiooniallikas. Ahhaat inspireerib sind ja aitab sul inspiratsiooni ellu viia. Ükskõik, millise ala esindaja sa oled, mis on sinu huvid ja mida sa oled saatuse poolt ette määratud looma, Ahhaat aitab sind sinu eluteel. Ahhaadil on oskus tuvastada selle, mis on sinu eesmärk ja anne, aidates sul seda ka ise märgata ning sellel alal edukaks saada. Ahhaat toob inspiratsiooni, aidates sul luua seda, mida maailm sinu käest soovib saada. 

Ahhaat aitab sul enda jaoks kasulikke otsuseid ja liigutusi teha ning ei lase sul eksida. Ahhaadil on oskus aidata sul keskenduda ja enda jaoks lahti analüüsida, mis on sinu jaoks õige ning mis vale. 

TIIGRISILM on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mida kantakse ja kasutatakse selle kaitsvate ning külluslike omaduste tõttu. Tiigrisilm on enesekindlust, tugevust ja julgust süstiv kristall. Kui sa Tiigrisilma kannad, siis see aitab sul tasapisi enda sees korrektuure teha, suunates enda kristalliväe sinu Auravälja. Tiigrisilm aitab sul olla enesekindel alati, kui sa seda kannad, muutes sind julgemaks suhtlejaks ja aidates sul enda eest seista, kui seda on vaja.

Tiigrisilm omab väge, mis suudab inimese võimsaks muuta. Tiigrisilm süstib motivatsiooni ja inspireerib tegutsema, suurendab julgust, pealehakkamist ja oskust elus hakkama saada. Kui sa otsid oma ellu lisatuge, mis aitaks sul alati olla motiveeritud, hakkaja ja toimekas, siis Tiigrisilm aitab sul selliseks muutuda. Tiigrisilma soovitan ma sul tuua enda ellu ajal, mil vajad lisajõudu. Tiigrisilm aitab sul olla ka iseenda vastu aus, aidates sul leida üles enda isiksus, vabastada sind võltsahelatest ja eemaldades sinus oskamatuse olla julge, enesekindel ning selline, kes ei oska oma tõekspidamiste eest seista. See kristall suurendab sisemist jõudu, andes sulle julguse enda soovide nimel võidelda ja enda eest seista.

- BRONSIIT kristall, mis aitab sul elus hakkama saada, probleemidele lahendusi leida ja piisavalt palju jõudu anda, et sa suudaksid enda ellu rõõmu ning õnne luua. Bronsiidil on oskus alateadlikult sind õigele poole suunata. Alati, kui sinu eluteel on vaja otsuseid langetada, siis Bronsiidi kandmine aitab sul seda teha läbi sisetunde ja aitab sul eneselegi märkamatult otsust teha. Bronsiit töötab sinu kasuks, aidates tuvastada kõige parema tee, mille saatus sulle ette seab. Vahel on nii, et ei ole alati võimalik häid valikuid teha, siis Bronsiit teeb sinu jaoks ka halvimatel juhtudel kõige parema otsuse.

Kui sa tunned, et sul jääb jõudu väheks ja sa ei suuda antud hetkel mitte millegagi hakkama saada, keskenduda ning probleemidega tegeleda, siis Bronsiit aitab sind. See aitab koguda jõudu ja isiklikku energiat, millega sa saaksid enda elus asjad korda seada. Bronsiit aitab sul leida eesmärgi, selle poole püüelda ja teelt mitte kõrvale kalduda. Bronsiit aitab sihid paika panna ja konkreetsetele asjadele keskenduda senikaua, kuni need on valmis. 

Bronsiit on kristall, mida võivad kanda nii naised kui ka mehed, aga kõige paremini toimib see kristall meesterahvastega. Seda seetõttu, et Bronsiidil on kaasas meesenergia, mida on poistel ja meestel vaja, et end hästi tunda. 

Seda ehet kanna koos teiste julgustavate, motiveerivate ja head õnne toovate kristallidega, et sinu unistused saaksid kiirelt täituda.

Kui sa seda ehet ei kanna, lae seda Muskoviit geoodil, puhasta kord kuus Sandlipuuviirukiga või Apelsini eeterliku õliga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Mookaite on väga kirju kristall, seega toode võib erineda pildil olevast.MOOKAITE toob sulle head õnne, häid võimalusi, annab sulle võimalus..
24.30€
Maksudeta:19.92€
AHHAAT poleeritud
Enim müüdud
Pilt on illustreeriv. Kõik kristallid on Maa ise loonud, need on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega, mis tähendab, et kristall mille tellid,..
2.50€
Maksudeta:2.05€
ECOSH LIFE on Eesti esimene väetoidulisandite tootja ja müüja, kelle toodete seas on esindatud nii parimad eksootilised kui ka kodumaised väetaim..
24.00€
Maksudeta:19.67€
CYTOPLANI vitamiinid ja mineraalaineid on taimse koostisega ning nende kõrge kvaliteet põhineb teaduslikel uuringutel. Cytoplani to..
34.60€
Maksudeta:28.36€
CYTOPLANI vitamiinid ja mineraalaineid on taimse koostisega ning nende kõrge kvaliteet põhineb teaduslikel uuringutel. Cytoplani tooted on mõeldu..
22.40€
Maksudeta:18.36€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.