Menüü
Ostukorv

SUITSKVARTS pendel

SUITSKVARTS pendel VÄEESEMED
SUITSKVARTS pendel
26.00€
Maksudeta: 21.31€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SUITSKVARTS pendel

SUITSKVARTS on Kvartsi ehk Mäekristalli üks liikidest, millele on iseloomulikuks suitsune toon. Suitskvartsi põhiliseks värvuseks on pruunikas-hallikas toon, mis võib enamjaolt kristallis ka olla läbipaistev. Suitskvarts võib olla peaaegu et läbipaistev kui ka väga tume. Suitskvarts on väga kõrgelt hinnatud energeetilise väärtusega ja sellel on väga palju omadusi, miks seda endaga kanda või enda kodu sellega sisustada. Ma võin öelda seda, et Suitskvarts on tõepoolest selline kristall, mida läheb igaühel vaja sellepärast, kuna sellel on midagi, mis sind aitab. Seega on see kristall, mida saab teisele inimesele viia, et talle head teha - sa ei saa väga valesti valida.

Kõige peamiseks leiukohaks Suitskvartsile on Brasiilia, aga seda leidub ka minu lemmik kristallide kuningriigis, milleks on Madagaskar. Kuigi Brasiilias on seda rohkem ja seda ka siis seal suurema ala peal.

Suitskvarts on kristall, mille peamiseks omaduseks on energiate maandamine ja ka säilitamine. See on kristall, mis aitab vabaneda stressist, see on selle üks põhilisi omadusi.

Suitskvarts aitab vabastada stressienergiat, mis tekivad kui kannad endas teiste madalaid energiaid. Millal sa seda teed? Siis, kui tunned end raskelt teiste inimestega suheldes. Sellisel juhul on sul Auraväljas liiga palju energiat, mis vajab vabastamist. Suitskvarts hoiab sinu sotsiaalse energiaringi Auraväljas tervena.  

Suitskvarts on pingetest, tülidest, riidudest, sõnelemistest vabanemiseks, see aitab vabaneda olukordadest, mis sind hästi ei teeni ega mõju ka sinu suhtele hästi. Suitskvarts on just sulle, kui sa tunned, et sa lähed koju ja seal hakkavad pihta tülid või toimuvad peresiseselt täiesti mõttetud riiud. Miks nii juhtub? Maja kui selline hoiab energiaid kinni ja maja või korterit tuleks üleüldiselt energeetiliselt pidevalt puhastada või sinna häid energiaid viia ning negatiivseid energiaid välja viia. 

Suitskvarts aitab sul kõigega hakkama saada, mis vajab sinu hoolitsust ja tähelepanu. Kui kannad Suitskvartsi endaga kaasas, siis sa alateadlikult hakkad lõpetamata ülesannetele lahendusi leidma. Suitskvarts kingib sulle jõudu, et sa suudaksid hakkama saada kõigega, mida sa pead enda elus ära tegema. Suitskvarts ei lase sul tegemata kohustusi pidevalt homse varna lükata, see aitab sul erinevaid ülesandeid järjepidevalt ära teha, et sinu elus valitseksid pidevalt harmoonia ja tasakaal.

Suitskvarts on kristall, mis aitab sul endas potentsiaali näha, ja seda, mida kõike sa suudaksid ära teha ning seda väga selge pilgu läbi. Suitskvarts aitab sul end olukorda reaalselt hinnata ja samas eemaldada liigset enda mahategemist, allasurumist ning alavääristamist. Suitskvarts eemaldab negatiivsed mõtted, mis sul enda kohta eksisteerivad ja aitab sul ennast õiglaselt hinnata.

Suitskvarts on kristall, mis tervendab sinu hinge, aidates närvilisusel kaduda, aidates sind tasakaalus hoida ja vabastada sinus eksisteerivad negatiivsed mõtted. Kui sa tunned, et sa oled pidevalt negatiivne ja pessimistlik, siis Suitskvarts on see kristall, mis aitab sul muutuda palju rõõmsameelsemaks inimeseks. 

Suitskvarts sobib nendele inimestele lausa ideaalselt, kes liialt palju pilvede peal hõljuvad ja on ära kaotanud reaalse maailmavaate. Suitskvarts aitab neid, kes on pidevalt närvilised, ärrituvad kergelt, kellel on paanika hood ja kes ei suuda ise maha mitte kuidagi rahuneda.

Suitskvarts töötab tõhusalt erinevate sõltuvushaigustega võitlemisel. Eriti hästi aitab see neid, kes on suitsetajad ja soovivad suitsetamisest loobuda. Suitskvarts aitab olla enesekindel sellel samal teemal ja mitte langeda nõrgalt uuesti tubaka ohvriks.

Suitskvarts aitab pidurdada enesehävituslikku ja enese saboteerivat käitumist. Kristall, mis annab abistava jõu ahistavatest sisemistest häältest vabanemiseks. Suitskvarts aitab sul enda mõistuse üle kontrolli saavutada ja parandab sinu enesekontrolli. See on kristall, mis annab tuge, et saavutada positiivne, selge ja puhas vaimne seisund. 

PENDLID on väeesemed, millega on võimalik vaadata minevikku, olevikku ja tulevikku. Pendlid on kõige lihtsamad ennustamise vahendid, mida on lihtne kasutada ja igale poole kaasa võtta. Pendlitega on võimalik vaadata enda tervist, lähedaste tulevikku, küsida nõu enda käikude suhtes jne.

PROHVETLIKKUS

Suitskvarts on kristall, millest valmistatud pendel on eriliselt kasulik ennustamisel sellistel teemadel, mis on seotud tööga, äriideedega, enda probleemide lahendamisega või näiteks segaste olukordade selgeks mõtestamise jaoks. Suitskvarts on ennekõike kasulik pendel iseenda sees valitsetavatele mureküsimustele vastuste saamiseks ja nende selgeks tegemise jaoks. 

Suitskvartsi pendlit kasuta sellises olukorras, kus sa millegi pärast muretsed. Kui sa soovid teada, kas sinu mure on põhjendatud või mitte, siis mõtle selle mure peale ning küsi pendli käest, et kas see probleem on muretsemist väärt või mitte. Suitskvarts aitab kõikidele muredele vastuseid leida ja on väga kasulikuks pendliks just sulle, kui sa pidevalt muretsed, sa ei suuda mõista, kas sinu mured on alusetud või on need muretsemist väärt. Alati võta pendel välja, kui sa tunned, et sind miski painab.

Lisaks muremõtetele selguse saamisel on Suitskvartsi pendel see ennustuspendel, mida sa saad kasutada enda ideede ellu viimiseks. Sa saad Suitskvartsi pendli käest küsida äriideede ja teiste projektide kohta, mida sa sooviksid käivitada, et kas nendele kaasneb edu või mitte. Suitskvarts aitab ära tuvastada hea idee, mis hakkab sulle kasu tooma või mis teeb sind õnnelikuks. Samas aitab see ära tuvastada ka sellised ideed, mida ei tohiks ellu viia. Mõtle enda ideede peale ja küsi Suitskvartsi pendli käest, kas neid on mõtet teostada.

Suitskvartsi pendlit võid loomulikult ka teistele erinevatele küsimustele vastuste saamiseks kasutada.

RAVITSEMINE

Ravitsemise eesmärgil kiire toime saamiseks kanna kristalli ehtena, valmista poleeritud kristallist vee-eliksiiri või tee sellest kristallist valmistatud massaažikristalliga massaaži.  Lisaks võid kristalli asetada oma kodu Ida-ilmakaarde, kus asub kodu tervendusenurk - Ida sümboliseerib tervist.

Suitskvartsi pendliga tervendatakse Juurtšakraga ja Kroontšakraga seotud probleeme, antakse sellele energiat juurde samal ajal, kui seda pendlit siis erinevatel põhjustel kasutatakse.

Suitskvartsi pendliga on võimalik vaadata seda, kas kumbki neist Tšakratest töötab või mitte. Selleks hoitakse seda pendlit Tšakra kohal ning esitakse samal ajal mõtteline küsimus: "Kas minu Juurtšakra (või Kroontšakra) töötab?". Kui Juurtšakra töötab, siis on kõik hästi, aga kui ei tööta, siis võib olla seal emotsionaalne või isegi füüsiline probleem olemas. 

Kui pidevalt pendeldada selle pendliga Juurtšakra või Kroontšakra kohal, siis see aitab vabastada blokaade sellelt Tšakralt, mis on seotud Juurtšakra puhul raskete füüsiliste haiguste korral ja Kroontšakra puhul vaimsete probleemide korral. 

ENERGIAKRISTALLID PENDLIKOTTI VÕI -KARBI SISSE

Energiakristallideks on Suitskvartsil Gagaat või Nuumite. Need kristallid suurendavad selle pendli väge ja geood aitab pendli töökorras hoida. Pendli kristalle hoia eraldi omakorda koti sees, et need pendlit ära ei lõhuks.


LAADIMINE JA PUHASTAMINE

Suitskvartsi võid laadida Ahhaat geoodi peal või kõrval, kui sa seda ei kanna. Puhasta vähemalt korra kuus Sandlipuuviiruki/eeterliku õliga

Kui sa soovid teada saada, kuidas pendlit täpselt kasutada, mida sa peaksid selle juures silmas pidama, kuidas seda laadida, puhastada ja aktiveerida, siis loe minu kirjutatud täispikka artiklit pendlite kohta SIIT.

GAGAAT on tugevatoimeline kaitsekristall, mis kaitseb Sind teiste inimeste pahatahtlikkuse, halva energia, ebaõnne, luup..
5.00€
Maksudeta:4.10€
SANDLIPUU on väga rahustava toimega, sellest valmistatud viirukit kasutatakse ärevustunde leevendamiseks. Kui sa tunned, et sa oled muutunud väga..
2.96€ 3.70€
Maksudeta:2.43€
ROOSA KVARTS on ülim armastuseõnne kristall. Alates 2022. aastast sisenesime me astroloogia põhjal kosmilisse armastuseaastasse. Nüüd on just kõi..
55.20€
Maksudeta:45.25€
GOLDRIVER on inimeste loodud vasest kristall, mis on on mõeldud soovide täitumiseks. Goldriver sümboliseerib head õnne, soovide tä..
25.00€
Maksudeta:20.49€
NUUMITE on väga salapärase väljanägemise ja sisuga kristall. Nuumite on oma omaduste poolest väga eriline. Nuumite on tumedat värvi..
9.50€
Maksudeta:7.79€
TSELESTIIT geood
Enim müüdud
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pildil on. Kõ..
79.00€
Maksudeta:64.75€
ECOSH LIFE on Eesti esimene väetoidulisandite tootja ja müüja, kelle toodete seas on esindatud nii parimad eksootilised kui ka kodumaised väetaim..
17.00€
Maksudeta:13.93€
MANDARIINIKÜÜNAL on mõnusalt erksa aroomiga, mis on magus ja mõjub magusasõpradele suurepäraselt. Mandariin teeb meeli erksamaks, a..
10.90€
Maksudeta:8.93€
Kuna kõik kristallid on unikaalsed ja ainulaadsed, ei leidu ühesuguse välimusega kristalle. Sellest tulenevalt võib kristalli välimus tellitud tootel ..
28.50€
Maksudeta:23.36€
ECOSH LIFE on Eesti esimene väetoidulisandite tootja ja müüja, kelle toodete seas on esindatud nii parimad eksootilised kui ka kodumaised väetaim..
22.00€
Maksudeta:18.03€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.