Menüü
Ostukorv

Kinkekaardid

Toodet ei leitud!

PILTJASPIS poleeritud
Enim müüdud
PILTJASPIS on kirju kristall, mille põhilisteks toonideks on beež ja pruun. Piltjaspis meenutab oma välimuselt sageli maastikku ja liivaluiteid. ..
3.80€
Maksudeta:3.11€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga talismane. Puuvillapael on o..
0.90€
Maksudeta:0.74€
KOTT on hea võimalus kristallide, kristallikomplektide, ehete ning maagiate ja rituaalide hoiutamiseks. Sobib hästi ka kinkek..
6.30€
Maksudeta:5.16€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga tal..
0.90€
Maksudeta:0.74€
ELIKSIIRIPUDEL on mõeldud kristallivee valmistamiseks, kuhu on kandunud kristallide vägi. Vett on võimalik kodeerida ja anda sellele kristallideg..
85.90€
Maksudeta:70.41€
LEMUURIA JAAD on väga kauni välimusega mustjas kristall, mille peamiseks värvuseks on must ja mille seest kumavad välja hõbedased ja..
11.40€
Maksudeta:9.34€
AMULETI KRISTALL on väga unikaalse energiaga kristall ja see on ka üks kõrgema astme väekristallidest. Mis tähendab seda, et Am..
8.00€
Maksudeta:6.56€
PÄIKESEKIVI aitab sinu elu rõõmsameelsemaks, positiivsemaks, õnnelikumaks ja rahulolu pakkuvamaks muuta. Aitab ..
10.20€
Maksudeta:8.36€
KINAVAR on kaunis punakat-lillakat tooni kristall, mida enamjaolt leidub Kvartsi sees. Kinavari punakam osa on puhas Kinavar ja valge osa on Kvar..
4.90€
Maksudeta:4.02€
ROOSA SAMMALAHHAAT on Sammalahhaadi üks vormidest, millele on iseloomulikuks tooniks virsikuroosa toon. Roosa Sammalahhaat on väga ..
4.90€
Maksudeta:4.02€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.