Menüü
Ostukorv

Kinkekaardid

Toodet ei leitud!

RIIDEST KOTT on hea võimalus kristallide, kristallikomplektide, ehete ning maagiate ja rituaalide hoiutamiseks. Organza kanga..
1.71€
Maksudeta:1.40€
PUUVILLAPAEL on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsi otsaga talismane. ..
0.90€
Maksudeta:0.74€
HÕBE on üks väärismetallidest, millel on oskus maandada emotsioone, stressi, muuta inimest tasakaalukamaks, rahulikumaks, tolerantsemaks, armasta..
41.94€
Maksudeta:34.38€
IOLIIT on kristall, mis aitab sul ennast rohkem tundma õppida. See aitab mõista seda, miks sa oled siia ilma just sellisena loodud..
3.72€
Maksudeta:3.05€
TSELESTIIT geood
Enim müüdud
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pildil on. Kõ..
79.00€
Maksudeta:64.75€
AVOKAADOÕLI on baasõli, mida saad kasutada enda naha kaitsmiseks, päikesepõletuste vältimiseks, naha niiskena hoidmiseks. Avokaadoõli on väg..
9.90€
Maksudeta:8.11€
LAVENDEL eeterlik õli
Enim müüdud
LAVENDEL on ülim stressi, depressiooni, negatiivsuse ja meeleolu kõikumise vastane imeravim. Lavendel aitab muuta sinu ellusuhtumist positiivseks..
8.90€
Maksudeta:7.29€
Eeterlikud õlid on väga head vahendid füüsilise tervenemise ja spirituaalse kasvu kiirendamiseks. Ükskõik, milline eeterlik õli on sinu kasut..
9.90€
Maksudeta:8.11€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.