Menüü
Ostukorv

KUULIHOIDJA puidust

KUULIHOIDJA puidust MUUD KAUBAD
KUULIHOIDJA puidust MUUD KAUBAD
KUULIHOIDJA puidust MUUD KAUBAD
KUULIHOIDJA puidust MUUD KAUBAD
KUULIHOIDJA puidust MUUD KAUBAD
KUULIHOIDJA puidust MUUD KAUBAD
KUULIHOIDJA puidust MUUD KAUBAD
KUULIHOIDJA puidust MUUD KAUBAD
KUULIHOIDJA puidust
7.50€
Maksudeta: 6.15€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KUULIHOIDJA puidust


KUULIHOIDJAT saab kasutada ükskõik, millist sorti kristallikuuli hoidmiseks.


Kuulihoidjaga on sul võimalik mugavalt enda kristallkuule hoida. See ei lase kuulil minema veereda ja tagab ohutu kuuli hoiustamise.


Kuulihoidja on valmistatud puidust ja puit on väga hea energia säilitaja. Lisaks aitab see kristallkuuli energiat positiivsena hoida. 


Tehniline
Mõõdud Aluse mõõdud on ca 4,5*2,5 cm. Mõeldud kuulidele suurusega 20-50 mm.
Lisainfo
Lisainfo Puidust valmistatud kristallkuulialus võib määrida ja anda punakat värvust kapile või pinnale, kus kohas sa seda hoiad.
ŠUNGIIT on võimas tervenduskristall, millel on oskus kaitsta ka kõige raskemate haiguste eest. Aitab terve olla nii vaimselt ..
39.00€
Maksudeta:31.97€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsi otsaga talismane. ..
0.90€
Maksudeta:0.74€
PUUVILLAPAEL on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga, kui ka ripatsiotsaga talismane. Puuvillap..
14.10€
Maksudeta:11.56€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiotsaga talismane. ..
24.57€
Maksudeta:20.14€
VIKERKAARE KUUKIVI on väärtusliku ja intensiivse energiaga armastusekristall. Kristall, mis aitab armastuseõnne suuremaks muuta, ellu k..
175.00€
Maksudeta:143.44€
AHHAAT on oma mineraaliomadustelt krüptokristalliline Kvarts ja omakorda veel ka Ränidioksiid. Ahhaadi liike on sadu erinevaid, ig..
24.50€
Maksudeta:20.08€
SODALIIT on sisemise rahu, tasakaalu, hingelise tervenduse, intuitsiooni arendamise ja spirituaalse kasvamise kristall.Sodaliit on väga kaun..
75.00€
Maksudeta:61.48€
PALO SANTO on müstilise ja saladusliku väega puu, mis kasvab Lõuna-Ameerikas. Palo Santo on olnud ka indiaanlaste seas üks enimkasutatavaid ..
5.20€
Maksudeta:4.26€
AJURVEEDAVIIRUK on valmistatud salajase retsepti järgi, milles on kasutatud Ajurveeda meditsiini ehk India rahvameditsiini parimaid ning tugevamai..
4.70€
Maksudeta:3.85€
TSITRONELLA on Hiina ja Indoneesia rahvameditsiinis olulisel kohal ja sellega on võimalik ravida väga paljusid erinevaid haiguseid. Tsitronella o..
3.30€
Maksudeta:2.70€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.