Menüü
Ostukorv

KAELAVÕRU pruun

KAELAVÕRU pruun MUUD KAUBAD
KAELAVÕRU pruun MUUD KAUBAD
KAELAVÕRU pruun MUUD KAUBAD
KAELAVÕRU pruun MUUD KAUBAD
KAELAVÕRU pruun MUUD KAUBAD
KAELAVÕRU pruun MUUD KAUBAD
KAELAVÕRU pruun
10.40€
Maksudeta: 8.52€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KAELAVÕRU pruun

Võimalikud valikud

Kaelavõru on väga kaunis ja mugav iluese kristallehete kandmiseks. Kaelavõru läheb läbi enamustest auguga kristallidest ja seda sobib ka hõbeehete kandmisel kasutada. Sellel on metallist kinnitus, mis jääb kukla peale. Kaelavõru on elastsest terasest ja see on väga kerge. Võru kerge kaal muudab selle kandmise väga mugavaks. 


Tehniline
Mõõdud Pikkus 50 cm. Kaelavõrud ei kannata suuri raskusi ja venitamist, kuna need võivad vormist välja minna.
KAMBABA JASPIS on üks eksootilisemaid ja huvitavamaid Jaspiste liikidest. Kambaba Jaspisele on iseloomulikuks värvuseks tumeroheline to..
8.10€
Maksudeta:6.64€
KULLISILMA kõige tugevamaks väeks on kaitsta otsese kurjuse, füüsiliste probleemide ja energiavampiiride eest. Suurendab enesekindlust,..
9.30€
Maksudeta:7.62€
KARNEOOL on aktiivsuse-, elujõu- ja energiakristall. Karneool on oranžikas-punakas kristall, mis võib olla täiesti läbipaistva pun..
9.00€
Maksudeta:7.38€
PILTJASPIS on kirju kristall, mille põhilisteks toonideks on beež ja pruun. Piltjaspis meenutab oma välimuselt sageli maastikku ja liivaluiteid. ..
5.80€
Maksudeta:4.75€
PUNANE JASPIS on üks Jaspiste liikidest, millele on iseloomulikuks värviks tumepunane toon, mille seest võivad läbi joosta ka valged-mustad joone..
8.72€ 10.90€
Maksudeta:7.15€
MÄEKRISTALL on üks enimlevinud ja enimtuntuid kristalle meie Maal. Mäekristalli on kristall, mida Maa on kõige rohkem loonud ja seda põhjusega. M..
19.90€
Maksudeta:16.31€
GRANAAT on mustjas-punane kristall, mis aitab loovusel lennelda ja armastusel ellu pääseda. Granaati peetakse üheks kõige&nbs..
27.50€
Maksudeta:22.54€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga talismane. Puuvillapael on o..
0.91€
Maksudeta:0.74€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga, kui ka ripatsiotsaga talismane. Puuv..
15.50€
Maksudeta:12.70€
HÕBE on üks väärismetallidest, millel on oskus maandada emotsioone, stressi, muuta inimest tasakaalukamaks, rahulikumaks, tolerantsemaks, armasta..
21.46€
Maksudeta:17.59€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.