Menüü
Ostukorv

LILLA PUUVILLAPAEL

LILLA PUUVILLAPAEL MUUD KAUBAD
LILLA PUUVILLAPAEL
0.90€
Maksudeta: 0.74€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: LILLA PUUVILLAPAEL

Võimalikud valikud

Puuvillapael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsi otsaga talismane. Puuvilla pael on oma tekstuurilt alguses veidi jäik, kuid kasutamise käigus muutub see pehmemaks. Puuvillapaelu värvitakse erinevat värvi, selle värv annab puuvillale erilise omaduse juurde ja see asendab kristallide kandmisel nahkpaela. Ideaalne valik veganitele.

Puuvill sümboliseerib head õnne, tervenemist, kaitset, soovide täitumist ja energia edasi kandmist. Puuvillapaelu on kasulik kristallidega ühendada, et kristallide kandmisele anda lisaväärtust.

Kui puuvill ühendada kristalliga, siis puuvill annab enda omadusi kristallile kaasa. Kui puuvilla kanda küllusliku energiaga seotud kristalle, siis puuvill võimendab nende jõudu. Kui sellega kanda kaitse energiatega kristalle, siis suurendab see kaitsvate kristallide väge. Kasulik on kanda puuvillapaela koos ükskõik millise kristalliga. Seda sellepärast, et puuvill aitab kristallienergiat kiirelt Auravälja saata.

Lilla puuvill sümboliseerib lisaks puuvilla enda omadustele veel spirituaalsust, intuitsiooni, müstikat ja see värv puuvillapaela kaudu aitab kristallides avada energiaid, mis on suunatud unenägude nägemisele ja Kroontšakra tervendamisele. Soovitan lillat puuvillapaela ennekõike kanda koos kristallidega, mis aitavad spirituaalsele arengule kaasa.

Tehniline
Mõõdud Paela pikkus on ca 95 cm ja paksus ca 1,5 mm. Toode ei sisalda kristalli.
Siidipael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga, kui ka ripatsi otsaga talismane. Si..
0.70€
Maksudeta:0.57€
Kaelavõru on väga kaunis ja mugav iluese kristallehete kandmiseks. Kaelavõru läheb läbi enamustest auguga kristallidest ja seda sobib ka hõbeeh..
12.15€
Maksudeta:9.96€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga tal..
0.90€
Maksudeta:0.74€
KUULIHOIDJAT saab kasutada ükskõik, millist sorti kristallikuuli hoidmiseks.Kuulihoidjaga on sul võimalik mugavalt enda kristallkuule h..
7.50€
Maksudeta:6.15€
AMETÜST võitleb stressi vastu, toob head und, tasakaalustab emotsioone ja kaitseb negatiivsete emotsioonide eest. R..
21.10€
Maksudeta:17.29€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga talismane. Puuvillapael on o..
0.91€
Maksudeta:0.74€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga, kui ka ripatsi otsaga talism..
0.90€
Maksudeta:0.74€
TIIGRISILM on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mida kantakse ja kasutatakse selle kaitsvate ning külluslike omad..
5.30€
Maksudeta:4.34€
Kristallsõrmused on tundlikud põrutustele ja survele ning see võib endaga kaasa tuua kristalli purunemise. Kristallehteid ei tohi pesta erinevate ..
5.50€
Maksudeta:4.51€
MUST PUUVILLAPAEL
Enim müüdud
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga talismane. Puuvillapael on o..
0.90€
Maksudeta:0.74€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.