Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett AMBUR "INTUITSIOON"

LA TENE käekett AMBUR "INTUITSIOON" LA TENE BRÄND
-30 %
LA TENE käekett AMBUR "INTUITSIOON"
18.62€
26.60€
Maksudeta: 15.26€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: LA TENE käekett AMBUR "INTUITSIOON"

Võimalikud valikud

Tegemist on viimaste eksemplaridega ja seetõttu on suurused piiratud koguses.

LA TENE tähemärgi käekett "INTUITSIOON" on spetsiaalselt valmistatud Amburi tähemärgi all sündinutele. See koosneb kahest kristallist ja 925 hõbeda pärlitest. Lasuriit on selles käeketis peamiseks kristalliks, see on väga hinnaline kristall ja samas on see üks võimsamaid kristalle Amburitele nende intuitsiooni tugevdamiseks. Teiseks kristalliks on Laava, mis on universaalne tähemärgikristall, mis aitab Lasuriidil Amburiga korralikult ja hästi tööd teha. Selles ehtes on vaid naturaalsed poolvääriskivid, nii nagu kõikides La Tene brändi ehetes. Käekett on kokku pandud venivast käekettide jaoks mõeldud kummist, mis teeb selle käeketi kandmise mugavaks.

- Väeese on mõeldud Amburitele nende intuitsiooni tugevdamiseks, kuulama õppimiseks, võimendamiseks, arendamiseks ja "õigel" ning "valel" sisetundel vahet tegemise jaoks.

See väeese sobib kokku ka Ambur "Spirituaalsus" väeesemega ja erinevate Lasuriidi ehetega.

Kuna tegemist on väeesemega, siis puhasta seda Palo Santo puu suitsuga ja lae seda kindlasti Tselestiit geoodi peal.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lähemalt lugeda SIIT.
LASURIIT ehk Lapis Lazuli on mineraalide kogum Lazulist, Püriidist ja Valgest Kaltsiidist. Lasuriit on erksat sinakat tooni k..
23.30€
Maksudeta:19.10€
Tegemist on viimaste eksemplaridega ja seetõttu on suurused piiratud koguses.La Tene tähemärgikäekett AMBUR "SPIRITUAALSUS" on väga universa..
34.95€ 46.60€
Maksudeta:28.65€
LASURIIT ehk Lapis Lazuli on mineraalide kogum Lazulist, Püriidist ja Valgest Kaltsiidist. Lasuriit on erksat sinakat tooni k..
30.50€
Maksudeta:25.00€
LASURIIT ehk Lapis Lazuli on mineraalide kogum Lazulist, Püriidist ja Valgest Kaltsiidist. Lasuriit on erksat sinakat tooni k..
16.50€
Maksudeta:13.52€
Tegemist on viimaste eksemplaridega ja seetõttu on suurused piiratud koguses.La Tene tähemärgikäekett AMBUR "INTUITSIOONI TUGEVDAJA" on loodud ..
18.90€ 21.00€
Maksudeta:15.49€
AMETÜST poleeritud
Enim müüdud
AMETÜST võitleb stressi vastu, toob head und, tasakaalustab emotsioone ja kaitseb negatiivsete emotsioonide eest. R..
5.10€
Maksudeta:4.18€
MÄEKRISTALL poleeritud
Enim müüdud
MÄEKRISTALL on üks enimlevinud ja enimtuntuid kristalle meie Maal. Mäekristalli on kristall, mida Maa on kõige rohkem loonud ja seda põ..
2.00€
Maksudeta:1.64€
TSELESTIIT geood
Enim müüdud
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pildil on. Kõ..
79.00€
Maksudeta:64.75€
Tegemist on viimaste eksemplaridega ja seetõttu on suurused piiratud koguses!La Tene tähemärgi käekett AMBUR "TASAKAAL" on loodud hingele, kes ..
25.87€ 34.50€
Maksudeta:21.21€
Tegemist on viimaste toodetega ja seetõttu on tooted piiratud koguses. La Tene tähemärgikäekett AMBUR "KÜLLUSEMAGNET" on L..
36.90€
Maksudeta:30.25€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.