Menüü
Ostukorv

La Tene käekett SKORPION "ARMASTUSE LEIDJA"

La Tene käekett SKORPION "ARMASTUSE LEIDJA" LA TENE BRÄND
-30 %
La Tene käekett SKORPION "ARMASTUSE LEIDJA"
22.68€
32.40€
Maksudeta: 18.59€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: La Tene käekett SKORPION "ARMASTUSE LEIDJA"

Võimalikud valikud

Tegemist on viimaste eksemplaridega ja seetõttu on suurused piiratud koguses.

La Tene tähemärgi käekett SKORPION "ARMASTUSE LEIDJA" on kokku pandud Skorpioni sodiaagi kristallidest Tšaroiidist ja Pärlikarbist. Need on Skorpioni armastuse kristallid, mis toovad talle head õnne just sellel tähtsal teemal.

- Skorpionid on väga kirglikud armastajad ja nende üheks peamiseks elu eesmärgiks on leida see "õige" enda kõrvale. Skorpionid ei lepi vähesega, seega nad otsivad senimaani, kuni nad leiavad selle õige armastuse üles. Tšaroiit on selline kristall, mis aitab Skorpionil armastuse leidmises olla intuitiivne ja see toob õnne selle õige leidmisel.

- Pärlikarp muudab Skorpioni pehmemaks ja romantilisemaks ning avab Skorpioni Auraväljas armastava energia. Auras peab olema armastavat energiat, et armastus üldse saaks Skorpioni ellu tulla. See energia on nagu magnet, mis aitab hingesugulasega kokku saada.

- Tšaroiidi ja Pärlikarbi kooslus loob Skorpioni jaoks väga võimsa armastuse õnne väe, mis aitab Skorpionil üles leida enda elu armastus. Kui Skorpion on juba enda armastatu leidnud ja kannab neid kristalle, siis peab see suhe muutuma tugevamaks ning ka tema tunded kaaslase suhtes võimsamaks.

- Tšaroiit avab Skorpioni kaaslase Skorpioniga romantilisem olema ja suurendab kirge.

Käeketti lae Ametüst geoodi peal senikaua, kuni sa seda ei kanna, näiteks öösiti. Puhasta vähemalt ühel korral kuus Palo Santo suitsuga või Vanilje viiruki suitsuga.

Tegemist on viimaste toodetega ja seetõttu on tooted piiratud koguses. La Tene tähemärgikäekett SKORPION "KÜLLUSEMAGNET" o..
29.52€ 36.90€
Maksudeta:24.20€
AMETÜST geood
Enim müüdud
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pildil on. Kõ..
18.00€
Maksudeta:14.75€
AHHAAT geood
Enim müüdud
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pildil on. Kõ..
14.90€
Maksudeta:12.21€
ROOSA KVARTS on ülim armastuseõnne kristall. Alates 2022. aastast sisenesime me astroloogia põhjal kosmilisse armastuseaastasse. Nüüd on just kõi..
24.20€
Maksudeta:19.83€
SALVEI rituaalitõrvik
Enim müüdud
SALVEI on väga vajalik rituaalitaim, millega puhastatakse Aurat, hinge, keskkonda, kristalle ja põhimõtteliselt kõike, mida sa energeetiliselt so..
23.00€
Maksudeta:18.85€
KOLLANE JASPIS on üks Jaspise liikidest. Jaspised on iidsetest aegadest peale olnud väga hinnatud kristallideks ja seda sellepärast, et ..
0.98€
Maksudeta:0.80€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.